یکشنبه , ۲۱ آذر , ۱۳۹۵


تاکوی مرغ با بیکن

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۱۰ نفر :

گوشت بیکن ۳ تکه

ران مرغ ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم (بدون پوست و استخوان – یا سینه ی مرغ)

پودر فلفل قرمز شیرین ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری (آسیاب شده)
پاپریکا ۱/۲ قاشق چایخوری (دودی)
گشنیز ۱/۴ قاشق چایخوری (آسیاب شده)
سیر  ۳ حبه (ریز خرد شده)
فلفل کاین ۱/۸ قاشق چایخوری (کمتر یا بیشتر، بسته به اینکه می خواهید تاکو چقدر تند شود)
عصاره مرغ ۱/۴ فنجان (یا آب یا عصاره سبزیحات)
آب لیمو ترش آب نصف لیمو نمک طبق ذائقه
نان تورتیلا ۱۰ عدد (از آرد ذرت یا گندم، گرم شده)

این تاکوی مرغ دودی و خوش طعم را با مواد رویی مورد علاقه ی خود سرو کنید. ما عاشق چیزی درخشان و تازه مانند لیموترش؛ پیاز و گشنیز هستیم. فهرستی از مواد مناسب برای روی تاکو را اینجا جمع کرده ایم اما هر چه دوست دارید به آن اضافه کنید.

طرز تهیه:

تاکوی مرغ با بیکن

 *  بیکن را در یک ماهیتابه ی بزرگ روی حرارت متوسط ۸ دقیقه تفت دهید و در موقع لازم برگردانید تا روغن بیندازد و بیکن برشته شود.
*  بیکن را روی حوله ی کاغذی خشک کنید تا روغنش گرفته شود و کنار بگذارید. همه ی روغن بیکن جز ۲ قاشق سوپخوری از آن را دور بریزید.
*  دو طرف مرغ را با نمک مزه دار کنید. مرغ را به صورت یک لایه داخل تابه قرار دهید و ۵ دقیقه تا برشته شود تفت دهید. برگردانید و ۵ تا ۶ دقیقه دیگر تا زمانی که کامل بپزد تفت دهید. حرارت را کم کنید و مرغ را روی تخته قرار دهید و ریز خرد کنید.

تاکوی مرغ با بیکن
 *  پودر فلفل قرمز، زیره، پاپریکای دودی، گشنیز و سیر را به تابه اضافه کنید. ۱ دقیقه هم بزنید و تفت دهید.

تاکوی مرغ با بیکن

 *  مرغ را مجدداً‌ داخل تابه بریزید. عصاره مرغ را روی آن بریزید و با یک قاشق چوبی تکه های قهوه ای را که به کف تابه چسبیده اند جدا کنید.
آنقدر بپزید تا عصاره غلیظ شود و روی مرغ را بپوشاند. آب لیموترش را اضافه کنید و هم بزنید.

تاکوی مرغ با بیکن
 *  مرغ را در کنار تورتیلای گرم و مواد مورد علاقه ی خود برای روی تاکو سرو کنید. فراموش نکنید تا بیکن را هم خرد کنید و روی تاکو بریزید.

تاکوی مرغ با بیکن

 

مواد مواد مناسب برای روی تاکو:

پیاز، پیاز ترشی قرمز، پنیر، خامه ترش یا خامه، آووکادو یا گواکامولی، سس تند، ترشی فلفل سبز تند، کاهو یا کلم و گشنیز.

تاکوی مرغ با بیکن

 

فود سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه جوجه کباب حلزونی

    طرز تهیه جوجه کباب حلزونی جوجه کباب حلزونی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه و خوش طعم است.   مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب حلزونی: فیله مرغ : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای …

  • طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر خامه ای

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر خامه ای ۸۵ گرم (نرم شده) کره ۶ قاشق غذاخوری (نرم شده) موسیر ۲ قاشق …

  • زرشک پلو با مرغ طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

    آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش …

  • طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی - انواع سالاد - آموزش آشپزی طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی

    طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی   سالاد مرغ با توت فرنگی یک پیش غذای خوشمزه با ظاهری شیک و مجلسیه .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

  • جوجه کباب طرز تهیه جوجه کباب عربی

    روش پخت جوجه کباب عربی   جوجه کباب یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایه که اکثر افراد اون رو دوست دارن . در ادامه روش تهیه جوجه کباب عربی را خواهید دید.   مواد …

  • مرغ مارینه , مارینه کردن مرغ,ماریناد طرز تهیه مرغ مارینه یونانی

    دستور پخت مرغ مارینه یونانی  مرغ مارینه غذایی یونانی و بسیار لذیذ است که نسبتا سربع پخت می شود. مارینه کردن یا مرینیت مرغ خواباندن مرغ در مواد برای طعم دار کردن آن است. اگر دلتان …

  • طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی

    طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی   رول مرغ غذایی با ظاهری زیبا ، مجلسی و بسیار خوش طعمه که به سادگی تهیه میشه و سرو اون هم راحته . این غذای خوشمزه …

  • طرز تهیه کوکوی مرغ طرز تهیه کوکوی مرغ + نکات

    دستور پخت کوکوی مرغ کوکوی مرغ غذای لذیذیه که خیلی آسون درست میشه. می تونین از مرغ های اضافه مونده برای پخت این کوکو استفاده کنین.   مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ سینه مرغ …

  • طرز تهیه رولت اسفناج و تخم مرغ

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : تخم مرغ  ۵عدد آرد ۵قاشق غذاخوری پنیر پیتزا نصف پیمانه اسفناج به میزان لازم (از ۲۰۰گرم …

  • طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن

    طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن   مرغ بریان شده در تابه با آویشن پوست قهوه ای طلایی برشته ای دارد که واقعاً یک مائده ی بهشتی است. یک دستور آشپزی با …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

    طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک   سیب زمینی تنوری کلاسیک برای مهمانی‌های عصرانه و یا دورهمی‌های چند نفره گزینه خوبی است، هم خیلی ارزان و به صرفه و هم از همه مهم‌تر خوشمزه! کل …

    • آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی آموزش تصویری تهیه مرغ شکم پر + عکس مرحله به مرحله

      طرز تهیه مرغ شکم پر (آموزش کامل و تصویری گام به گام ) مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار مجلسی و شیک و خوشمزه هس. بین غذاهایی که با مرغ درست میشه یکی از پرطرفدارترین غذاها مرغ …

      • طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو

        طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو (یک پیش غذای خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : گوشت ۳۰۰گرم (چرخ کرده) سیر  ۱حبه …

        • لازانیا با ژامبون گوشت

          لازانیا با ژامبون گوشت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان کل : ۲۰ دقیقه مخصوص(تعداد نفر) : ۴  مواد مورد نیاز : لازانیا تک ماکارون : ۵۰۰ گرم ژامبون گوشت دودی : ۳۰۰-۴۰۰ گرم …

          • طرز تهیه خوراک کدو طرز تهیه خوراک کدو

            طرز تهیه خوراک کدو سبز   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : نمک و فلفل به مقدار لازم شنبلیله خشک به مقدار لازم کدو ۳ عدد پیاز ۱ …

            • طرز تهیه دلمه برگ مو

              طرز تهیه دلمه برگ مو   مواد لازم : برگ مو  : نیم کیلو گرم مخلوط سبزی دلمه شامل نعنا، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، تره، شِوید و جعفری که البته هر چه میزان سبزی‌های معطر …

              • کباب بلدرچین طرز تهیه کباب بلدرچین

                  مواد لازم •    بلدرچین ۸ عدد •    خامه  ۲/۱ پیمانه •    زعفران آب شده ۱ قاشق سوپخوری •    کره آب شده  ۵۰ گرم •    روغن زیتون ۴/۱ پیمانه •    آبلیمو  ۲/۱ پیمانه •    نمک …

                • طرز تهیه باقلوای گوشت طرز تهیه باقلوای گوشت

                    طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

                  • طرز تهیه سوفله اسفناج طرز تهیه سوفله اسفناج

                      طرز تهیه سوفله اسفناج   سوفله نوعی دسر سبک و پرهواست که با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شه. آموزش امروز اختصاص داره به طرز تهیه …

                    • طرز تهیه کوکو سیب زمینی طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری

                      طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سبکی جدید کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمیه که پخت اون آسون و سریعه. در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری را …

                      • طرز تهیه دیماج

                          دیماج عصرانه و صبحانه تبریز و قزوین آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : گردو به میزان لازم کره ۱۰۰گرم پنیر تبریزی ۲۰۰گرم …

                        • طرز تهیه پیراشکی مرغ - طرز پیچیدن خمیر پیراشکی طرز تهیه پیراشکی مرغ

                            طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

                          • طرز تهیه خورش قیمه نجفی - خورش علاچی طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

                              طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

                            • طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی

                              طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی   رول مرغ غذایی با ظاهری زیبا ، مجلسی و بسیار خوش طعمه که به سادگی تهیه میشه و سرو اون هم راحته . این غذای خوشمزه …

بالا