سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
×

طرز تهیه بیسکویت کره ای با چیپس شکلاتی شیرینی عید ساده و خوشمزه

طرز تهیه بیسکویت کره ای ترد با چیپس شکلاتی 

شما می توانید این بیسکویت کره ای را با طعم دلخواه خود درست کنید مثلا بیسکویت کره ای زنجبیلی ، نارگیلی یا کاکائویی. در اینجا طرز تهیه بیسکویت کره ای با عطر هل را خواهید دید.

 

طرز تهیه بیسکویت کره ای با چیپس شکلاتی

مواد لازم برای تهیه بیسکویت کره ای با چیپس شکلاتی 

کره ۲۰۰ گرم

پودر شکر ۱ لیوان

اسانس وانیل ۲ قاشق مرباخوری

هل ۲ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

آرد ۵ لیوان

 

طرز تهیه بیسکویت کره ای با شکلات چیپسی 

ابتدا فر را روی ۲۰۰ درجه تنظیم و روشن کنید تا گرم شود.

برای تهیه بیسکویت کره ای با طعم وانیل ، کره را که به دمای اتاق رسیده با شکر با همزن بزنید تا کرم لطیفی به دست آید.

سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید و وانیل را بیفزایید. اگر مایل بودید هل را در این مرحله بریزید.

آرد الک شده را با نمک الک کنید و کم کم اضافه کنید و با یک لیسک مخلوط کنید.

سپس با دست ورز دهید (دقت کنید خیلی طولانی نباید خمیرهایی پایه کره را ورز داد چون روغن می اندازند) تا خمیر شما آماده شود.

خمیر بیسکویت کره ای را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

سپس با وردنه آن را باز کرده، قالب بزنید.

می توانید از چیپس شکلاتی برای تزیین آن استفاده کنید یا آیسینگ رنگی روی آن بریزید و در مناسبت های مختلف پذیرایی کنید.

 

نکته :

اگر بیسکویت کره ای کاکائویی می خواهید در این صورت نصف لیوان کاکائو و ۲ لیوان آرد بریزید.

 

طرز تهیه بیسکویت کره ای با چیپس شکلاتی

 

منبع:سوران

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 6, میانگین امتیاز: 4,67 از 5)
Loading...