چهارشنبه , ۱۷ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای ویژه یلدا

 

بیسکویت هندوانه ای یکی از بیسکویت های خوش طعم و خوشمزه ایه که برای مهمانی های شب یلدا بسیار مناسبه. امروز قصد داریم طرز تهیه این بیسکویت را به شما عزیزان آموزش بدیم. پس با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

کره ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

شکر ۴/۳ لیوان

وانیل پودری ۸/۱ ق چ

نمک ۸/۱ ق چ

بیکینگ پودر ۸/۱ ق چ

آرد ۸/۱ ۱ لیوان

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

طرزتهیه:

کره باید حتما به دمای اتاق برسه پس از قبل برنامه ریزی کنید. کره و شکر و وانیل رو خوب هم بزنید (یک دقیقه). من وانیل مایع استفاده نمیکنم چون عطر وانیل پودری توی بیسکویت رو بیشتر دوست دارم . ولی شما از هر اسانسی که دوست دارید استفاده کنید. بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و باز یک دقیقه هم میزنیم.

آرد و نمک و بیکینگ پودر رو الک میکنیم.  بیسکویت ها پف کنن و تغییر شکل بدن. توصیه میکنم یک لیوان از آرد رو به مخلوط اضافه کنید و بعد اگه دیدید چسبناکه بقیه آرد رو هم بریزید توش. چون جنس آردها فرق میکنه ممکنه حتی به آرد بیشتری نیاز داشته باشید ولی اصلا توصیه نمیکنم چون بعد بیسکویتتون سفت میشه.

دو نکته دیگه درمورد سفت شدن بیسکویت: اول اینکه اگه کره رو زیادی بزنیم در نهایت بیسکویتمون سفت میشه. پس بیشتر از مقداری که گفتم همش نزنید (منظورم همزن برقیه ها). دوم اینکه خمیر رو ورز ندید. هم زدن زیادی ( با استند میکسر ) و یا ورز دادن خمیر باعث میشه که بیسکویت تون سفت شه. از ما گفتن بود.

حالا خمیر رو نصف کرده و در دو کیسه به شکل دیسک (مطابق تصویر) در آورده و توی یخچال میذاریم به مدت یک ساعت.

بعد یکی از دیسکها رو از یخچال بیرون آورده و با وردنه روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم. اینی که میبینید ضخامت مناسب واسه این رسپیه. تقریبا چهار میل. البته من معتقدم برای این رسپی هر چقدر که بیسکویت مون نازک تر باشه تردتر و خوشمزه تر میشه ولی وقتی زیادی نازکه ممکنه نتونید خوب منتقلش کنید و بد فرم میشه. پس همین ضخامت خوبه. بعدها یه رسپی دیگه میگم که میشه با ضخامت های زیاد کار کرد. اون شیکتر میشه.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

با قالب دایره ای قالب میزنیم. من از رینگ شش سانتیم استفاده کردم. شما مجبور نیستید. تازه حتی میتونید از لیوان یا قوطی کنسرو استفاده کنید. خوبی این هندونه ها به اینه که قر و فر نداره.

بعد هر دایره رو با کارد از وسط نصف میکنیم. و اضافی خمیر رو برمیداریم و دیسکش میکنیم و باز میذاریم توی یخچال.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

نیم دایره ها رو به سینی منتقل میکنیم. من توی هر سینی ۶ تا هندونه گذاشتم و هر سینی رو جداگانه گذاشتم توی یخچال چون یخچالم جای سینی بزرگ رو نداره. و تازه اینطوری اگه یه سینی توی فر خراب شه فقط شش هندونه قربانی میشن. پس بعد از قالب زدن ، بیسکویت ها رو برای ده دقیقه توی یخچال قرار میدیم.

به همین ترتیب دیسک دوم رو از یخچال بیرون آورده و قالب میزنیم. خمیر رو دو بار نمیتونید پهن کنید و هر بار باید بذارید توی یخچال و اون یکی خمیر رو بیرون بیارید. چرا؟ چون به خاطر حرارت دستتون خمیر نرم میشه و چسبناکه و حاشیه هندونه هاتون صاف از آب در نمیاد و در نهایت بیسکویتهای تمیزی نخواهید داشت.

و البته توی جابجا کردن بیسکویت ها هم بیشتر دقت کنید و مثل من اینقدر بی حوصله نباشید. حیفه. توی نتیجه کار تاثیر زیادی داره.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

فر رو روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد قرار میدیم.

مدت زمان پخت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه. فر باید حتما گرم باشه. کنارشون بایستید. بیسکویت ها نباید تغییر رنگ بدن همین که حاشیه شون قهوه ای شد کفایت میکنه. اگه هم زود بیرونش بیارید خام میمونه و در نهایت بیسکویتتون سفت میشه (این جریان سفت شدن بیسکویت چیز مهمیه. اگه همه موارد رو رعایت نکنید و از دستتون در بره … بیسکویتهاتون بدمزه میشن. کی یه همچین چیزی میخواد؟)

میدونم سخته… میدونم کل خونه تون رو بوی خوب وانیل و کره پر کرده… میدونم غیر ممکنه که جلوی خودتون رو بگیرید… ولی… تابیسکویت ها کاملا سرد نشدن ازش نخورید! در غیر این صورت میخوره تو ذوقتون. چون تا سرد نشن مزه شون خوب نیست!

بعد که سرد شد اجازه دارید نصف بیسکویتها رو بخورید. من معمولا دو تا سینیش رو میذارم حسابی برشته شه و میشینم پشتش و تا تموم نشده پا نمیشم! شدیدا اعتیاد آوره. آخه باید حق بدید … خوردن بیسکویت تازه از تنور در اومده ، یه چیـــــــــــــــــــــــز دیگه است!

بیسکویت ها رو بعد از اینکه کااااااااااااملا سرد شدن ، سریع بذارید توی کیسه که هوا نبینه. رطوبت خرابش میکنه.با این رسپی یه چیزی تو مایه های ۵۰ تا هندونه بدست میارید.

ما به چهار رنگ نیاز داریم. با سبز شروع میکنیم. با نوک خلال دندون یه کم رنگ سبز به آیسینگ میزنیم. نوکش! این خوب رنگ میگیره پس زیاده روی نکنید.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

بعد زرد. بازم فقط نوکش. وقتی زردمون آماده شد، یه کم از سبز بهش اضافه میکنیم که در نهایت دو تم سبز داشته باشیم.

هدفمون اینه که پوست هندونه هامون از اون راه راهی هاش باشن. پس یه سبز تیره میخوایم و یه سبز روشن. و میبینید که میزانش هم کمه. چون پوست هندونه از بغل دیده میشه و بیشتر قسمت قرمز هندونه است که تو دیده.

حالا قرمز. دو رنگ هست که جریانش متفاوته. قرمز و سیاه. برعکس سایر رنگها این دو رنگ ، متاسفانه با نوک خلال دندون جواب نمیگیرن. پس باید بیشتر رنگ بریزیم.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

زیادی قرمزش نکنید. چون میخویام هندونه ها یه کمی صورتی-قرمز باشن. و همیشه هم این نکته یادتون نره که توی رویال آیسینگ…رنگها به مرور زمان تیره تر میشن. پس هنگام استفاده از تم های روشن خوب دقت کنید که زیادی رنگ نزنید.

و سیاه. دیگه متاسفانه باید زیاد رنگ اضافه کنید که مشکی مشکی شه. ولی خوبیش به اینه که مقدار خیلی خیلی کمی سیاه لازم داریم چون تخمه های هندونه ها تعدادشون زیاد نیست.

یه کاغذ روغنی بزرگ پهن میکنیم و همه بیسکویت خوشگلهامون رو جلومون میچینیم (زشتهاش قبلا خورده شدن البته!). و رنگها رو هم کنارمون میذاریم. و همینطور یه عالمه کاغذ روغنی مثلثی شده . واسه ساختن قیف کاغذی. و یا اگه تجربه کافی ندارید میتونید از قیف و ماسوره شماره یک و دو و چهار استفاده کنید. و بطری پلاستیکی برای فلودینگ.

لازم به توضیح نیست که باید غلظت رویال آیسینگتون رو با قانون ده ثانیه تنظیم کنید. وقتی یه خط توی ظرف آیسینگ میکشیم این خط باید در عرض ۵ تا ۱۰ ثانیه محو شه. این میشه غلظت مناسب برای شروع کار. اگه سفت بود بهش آب اضافه میکنیم ( هر بار نصف قاشق چای خوری. بعد هم میزنیم و تست میکنیم. اگه سفت بود باز دوباره نصف قاشق چای خوری آب…تا به غلظت مناسب برسیم.) و اگه شل بود پودر قند اضافه میکنیم.

بعد توی قیف میریزیم و شروع میکنیم.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

حاشیه بیرونی هندونه رو یه خط قوسی سبز میکشیم. کلفت نباشه. میبینید که رویال آیسینگم سفت نیست. پس ما بر خلاف سایر تزئینها، هدفمون دورگیری نیست.

همه رو به همین شکل انجام میدیم.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

سریعا…قبل از اینکه ببنده… با رنگ سبز کمرنگمون، خطوط ریزی روی خط سبز پر رنگمون اضافه میکنیم. اینطوری پوست هندونه مون راه راه میشه. و چون هر دو رنگ خیس هستن… تقریبا با هم یکی میشن. مگه اینکه سبز پر رنگ سفت شده باشه که دیگه سبز کم رنگ روش قرار میگیره و توش فرو نمیره.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

حالا قسمت سفید رنگ هندونه رو رسم میکنیم. غلظت خیلی مهمه. نه اونقدر سفته که به هم نچسبن و فاصله ایجاد شه…نه اونقدر شله که تو هم ترکیب شن.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

همه رنگهای سفید رو هم تموم میکنیم.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

حالا رنگ قرمز. چسبیده به رنگ سفید رنگش میکنیم. میبینید که رنگ قرمزم یه کم شلتره.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

و حالا توش رو پر میکنیم. غلظت خیلی مهمه.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

همینطور که میبیند اینقدر شل هست که رنگ قرمز یکدستی بهمون بده. و اینقدر سفت هست که از بیسکویت سرازیر نشه.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

بعد دیگه میریم تا چند ساعت بعدش! مهمه. باید رنگ قرمز کاملا خشک بشه. کاااااااااااااااااااااااااااملا. چرا؟ ما باز یه قانون دیگه توی رویال آیسینگ داریم. همه رنگها با هم دوستن…به جز قرمز و سیاه. در هنگام کار کردن با دو رنگ قرمز و سیاه باید مطمئن باشید که رنگهای دیگه کاملا خشک شده باشن. وگرنه این دو رنگ بعد از مدتی توی رنگهای دیگه نفوذ میکنن. یعنی الان اگه رنگ قرمزتون کااااااااااااااااملا خشک نباشه، بعد از اینکه تخمه هندونه ها رو کشیدید… سیاه توی قرمز نشت میکنه.

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا

 

برای کشیدنش… دستمون رو ثابت نگه میداریم…قیف رو فشار میدیم و وقتی سایزش مناسب بود دستمون رو به سمت پایین میکشیم تا نوک تخمهه تیز بشه.

این شیرینی هم اشتهای کودک شما را تحریک می کند هم جذابیت خاص به تزیینات شیرینی در این ایام می دهید .

 

 

طیبه شف

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • میوه آرایی شب چله , میوه آرایی شب یلدا میوه آرایی شب یلدا

    هندوانه شب یلدا را اینطوری تزیین کنید ! در این مقاله سعی کردیم با پیشنهاد چند مدل برای تزیین هندوانه ها آنها رو از اون شکل تکراریشون خارج کنیم . برای مراسم شب یلدا حضور …

  • میوه آرایی - سبزی آرایی - تزیین میوه نمونه های جالب و زیبای تزیین میوه

    تصاویری از خلاقیت در تزیین میوه و سبزی   در ادامه عکس هایی از میوه های تزیین شده به اشکال مختلف مثل حیوانات و گل را مشاهده می فرمایید. از هنرنمایی خالقان این آثار ایده …

  • تزیین هندوانه به شکل صندوقچه گنج • میوه آرایی برای شب یلدا

    ائده برای تزئین هندوانه صندوقچه گنج   ۱- برای این طرح یک هندوانه کشیده انتخاب کنید. ۲- هندوانه را بشویید و با دستمال خشک کنید. ۳- قسمت تخت کف هندوانه را ببرید تا سر جای خود …

  • آموزش تزیین هندوانه به شکل گل آفتابگردان

      دوستای گرامی کم کم آذرماه به پایان می رسه و به شب زیبای یلدا نزدیک می شیم. فکر کردم بد نباشه یک سری آموزش تزیین هندوانه و میوه آرایی رو برای علاقمندان به این …

  • تزیین میوه شی یلدا , سفره شب یلدا ,  مبوه آرایی نمونه های زیبای تزیین سفره یلدا

    نمونه های زیبای تزیین سفره یلدا   سری دیگری از تصاویر میوه آرایی و تزیین سفره شب یلدا قبلا تقدیم شما عزیزان شد. در ادامه نمونه های زیبای دیگری از چینش و تزیین سفره یلدا …

  • مسقطی هندوانه ای مسقطی هندوانه ای ویژه شب یلدا

    طرز تهیه مسقطی هندوانه ای برای شب یلدا   قبلا روش تهیه باسلوق هندوانه ای از نوع رولی رو براتون آموزش دادیم و امروز دستور تهیه مسقطی هندوانه ای تقدیمتون میشه .   شب یلدا …

  • پاناکوتای انار دسر شب یلدا پاناکوتای انار دسر یلدایی و وسوسه انگیز

      پاناکوتای انار دسر یلدایی و وسوسه انگیز  پاناکوتای انار از دسرهای خوشمزه و وسوسه انگیز شب یلدا ست. شبی که میشه در کنار خانواده و دوستان به یکی از خاطره انگیزترین شب های زندگی …

  • باسلوق ژله ای , یلدا , شب یلدا , دسر , شیرینی طرز تهیه باسلوق ژله ای رنگارنگ / باسلوق میوه ای

          دستور تهیه باسلوق ژله ای (باسلوق میوه ای)   باسلوق ژله ای چون با پودر ژله درست میشه احتیاجی به اضافه کردن رنگ نداره. باسلوق یک نوع شیرینی بسیار اصیل ایرانی و بسیار خوش عطر و …

  • رویال آیسینگ , تزیین بیسکویت دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

    روش تهیه رویال آیسینگ برای تزیین بیسکویت و شیرینی رویال آیسینگ (royal icing) که برای تزئین بیسکویت ، کیک ، شکلات و … استفاده میشه و بنظرم یکی از لذت بخش ترین تزئین هاست که …

  • هندوانه شب یلدا,تزیین هندوانه شب یلدا,تزیین هندوانه,تزیین هندوانه یلدا, انواع تزیین هندوانه شب چله, میوه آرایی شب چله, میوه آرایی شب یلدا, آموزش میوه آرایی تزیین هندوانه به شکل کوسه

    آموزش تزیین هندوانه به شکل کوسه   دوستای گرامی کم کم آذرماه به پایان می رسه و به شب زیبای یلدا نزدیک می شیم. فک کردم بد نباشه یک سری آموزش تزیین هندوانه و میوه …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه برنجک , برنج پفی , سریل طرز تهیه برنجک شب یلدا / برنج پفی / سریل

    طرز تهیه برنجک برای شب یلدا / برنج پفی / سریل طرز تهیه برنجک در خانه برای شب یلدا برنجک که به برنج پفی یا سریل نیز معروف است به همراه گندمک و شاه دانه گزینه …

    • طرز تهیه دسر شربتی , دسر مجلسی , شیرینی به شکل گل طرز تهیه دسر شربتی به شکل گل

      آموزش تصویری روش تهیه دسر شربتی به شکل گل   دسر شربتی ، دسری شیک  و خوشمزه است. اگر می خواهید با دسری متفاوت و زیبا از مهمانان خود پذیرایی کنید  با ما همراه شوید تا روش تهیه …

      • تزیین کیک روز پدر , دسر روز پدر تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک روز پدر

        تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک ویژه روز پدر و روز مرد پخت و تزیین کیک روز پدر و مرد یکی از بهترین هدیه های روز پدر برای شیرین کردم کام او در این روز می باشد که …

        • فروماژ پرتقال طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال مجلسی و خوشمزه

          دستور تهیه دسر مجلسی فروماژ پرتقال   فروماژ پرتقال دسری خوش عطر و خوشمزه با رنگ و ظاهری شیک و مجلسیه. این دسر خوش طعم رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.   مواد لازم …

          • طرز تهیه دسر کاکائو خرمایی برای افطار و سحری طرز تهیه کاکائو خرمایی

              مهمان هایتان را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید کاکائو خرمایی دسری مقوی برای افطار و سحر ماه رمضان   این روزها بازار مهمانی های افطار داغه . اگه برای افطار مهمون دارین این …

            • آموزش نحوه رول کردن کیک رولتی

              چه طور کیک ،کوکو یا ژله را بدون شکستن رول کنیم ! ( آموزش نحوه رول کردن کیک رولتی ) شاید برای خیلی هاتون پیش اومده باشه که خواستید رولت یا کوکو رو رول کنید …

              • شکلات صبحانه خانگی,نوتلای خانگی طرز تهیه شکلات صبحانه | نوتلای خانگی بسازید

                دستور تهیه شکلات صبحانه در خانه / نوتلای خانگی  اگه دنبال یه شکلات صبحانه خوشمزه بدون مواد افزودنی و سالم هستید با ما همراه باشید تا روش درست کردن نوتلای خانگی را به شما آموزش …

                • نان فرانسوی طرز تهیه نان فرانسوی با پنیر چدار و جعفری

                  آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر چدار ۱۱۵ گرم (رنده شده) کره ۱۱۵ گرم (نرم شده) جعفری ۱/۴ فنجان (خرد شده) سیر  …

                  • طرز تهیه انواع پاپ کورن مجلسی + تزیین پاپ کورن

                    انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی (ژله ای،پنیری،کره ای و …) قبل از اینکه بگم چه طور پاپ کورن طعم دار تو خونتون تهیه کنید بهتره اول روش اصولی تهیه پاپ کـورن رو براتو …

                    • طرز تهیه شیرینی نان قندی قزوین طرز تهیه شیرینی نان قندی قزوین

                      طرز تهیه شیرینی نان قندی قزوین   نان قندی یکی از شیرینی های سنتی شهر قزوین است. این شیرینی بسیار آسان تهیه میشود. از مهمانان خودتان بخصوص در ایام عید نوروز با شیرینی نان قندی …

                      • کرم موز, دسر مجلسی طرز تهیه کرم موز دسر مجلسی خوشمزه و شیک

                        دستور تهیه کرم موز دسر مجلسی / دسر ماه رمضان کرم موز یا ژله موز یکی از دسرهای خوشمزه و غنی از پتاسیمه، بنابراین میتونه میان وعده مناسبی برای کودکان باشه. موز تاثیر خوبی در تامین رشد …

                        • شیرینی هلو , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی هلو برای مجالس

                            روش پخت شیرینی هلو برای عید و مجالس    شیرینی هلو با ظاهری بسیار زیبا و شیک ، شیرینی خوشمزه ایست که برای مهمانی های رسمی پخت و سرو می شود. این شیرینی خوشمزه را در نوروز …

                          • کیک نوتلای پنبه ای , کیک پف کرده, کیک تولد طرز تهیه کیک نوتلای پنبه ای | آموزش تصویری روش پخت کیک پنبه ای

                            دستور پخت کیک نوتلای پنبه ای خوشمزه این کیک نوتلای پنبه ای بافتی نرم و پنبه مانند داره و بسیار خوشمزه هست. توی یک بعد از ظهر پاییزی کنار خانواده ، خوردن کیک نوتلای عالی …

                            • کیک سه طعم طرز تهیه کیک سه طعم

                              طرز تهیه کیک سه طعم کیک سه طعم در عین حال که ظاهرش زیباست طعم عالی هم دارد  اگر از درست کردن کیک های تکراری خسته شده اید امروز این کیک را پیشنهاد میکنیم. سه …

بالا