پنج شنبه , ۱۸ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۸ نفر
خامه به میزان لازم
توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده)
بستنی وانیلی به مقدار لازم
بیسکویت ۱بسته (ساقه طلایی یا کرمدار)

طرز تهیه:

یه قالب کیک (گرد) ۲۰ سانتیمتری رو با کاغذ روغنی یا فویل میپوشونیم و بمدت ۱۰ دقیقه تو فریزر میذاریم تا سرد بشه.
بستنی رو تو یه کاسه با همزن برقی حدودا ۲ دقیقه میزنیم تا نرم بشه اما همچنان حالت خودش رو حفظ کنه.
نصف توت فرنگی های خرد شده رو به بستنی اضافه میکنیم و حدودا ۱ دقیقه میزنیم تا بستنی صورتی رنگ بشه. سپس بستنی رو با توت فرنگی های له نشده مخلوط میکنیم و به قالب کیک سرد شده منتقل کرده، سطحش رو صاف میکنیم.بیسکویت رو خرد کرده و با نصف خامه مخلوط میکنیم و روی بستنی میریزیم و حداقل ۲ ساعت تو فریزر قرار میدیم تا حالت بگیره. (اگر بیش از ۲ ساعت تو فریزر میذارید باید روی اون رو با پلاستیک بپوشونید تا یخ نزنه).
بعد از آماده شدن بیسکویت بستنی بقیه خامه رو میزنیم تا فرم بگیره. بستنی رو از قالب بیرون میاریم و از خامه برای تزئین کیک بستنی استفاده میکنیم.

نکات:

۱)در صورت تمایل بستنی رو با شیر کمی رقیق کنید.
۲)میتونید به صورت لا به لا هم از بیسکویت و خامه استفاده کنید.
۳)در صورت تمایل مقداری موز هم به بیسکویت بستنی اضافه کنید.
نوش جان

 

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سوخاری

    طرز تهیه بستنی سوخاری   بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.   آماده سازی: …

  • طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

      دستور پخت بیسکویت دارچینی رولی    بیسکویت دارچینی رولی خیلی خوشمزه هست و با دو خمیر متفاوت درست میشه یکی خمیر بیسکویت کره ای و دیگری خمیر بیسکویت دارچینی که به نظر من میتونید همون بیسکویت …

  • کوکی ساوارین مربایی طرز تهیه کوکی ساوارین مربایی یا مارمالادی

    دستور پخت کوکی ساوارین مربایی خوشمزه  کوکی ساوارین یک شیرینی خوشمزه و شیک برای عید نوروز یا پذیرایی در جشن تولدها و مهمانی هاست. داخل این شیرینی ها را می تونین با ژله بریلو با مارمالاد …

  • طرز تهیه بیسکویت نمکی بیسکویت نمکی،طرز تهیه بیسکویت،نحوه تهیه بیسکویت طرز تهیه بیسکویت نمکی

      طرز تهیه بیسکویت نمکی     مواد لازم :  آرد:۲۰۰ گرم پنیر رنده شده:۲۰۰ گرم کره فرانسوی با نمک:۱۸۰ گرم بیکینگ پودر:۱/۳ قاشق مرباخوری زرده تخم مرغ :۱ عدد طرز تهیه : آرد را …

  • بیسکویت پسته ای طرز تهیه بیسکویت پسته ای برای عید نوروز

    روش پخت بیسکویت پسته ای   بیسکویت پسته ای شیرینی خوشمزه و مقوی ای هست که برای مهمانی های عید نوروز هم مناسبه . ظاهر این شیرینی هم زیباست.   مواد لازم : آرد ۱۸۵گرم …

  • بستنی پلمبر طرز تهیه بستنی پلمبر

    آموزش تصویری روش تهیه بستنی پلمبر بستنی پلمبر با خامه درست میشه و بسیار خوشمزس. این بستنی که تهیه اش ساده هست را در منزل درست کنید و از طعم خویش لذت ببرین. بستنی پلمبر از …

  • طرز تهیه بیسکویت دو رنگ طرز تهیه بیسکویت دو رنگ

    طرز تهیه بیسکویت دو رنگ آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : وانیل نصف قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری شکر …

  • بستنی سرخ شده , بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سرخ شده / بستنی سوخاری

    دستور تهیه بستنی سرخ شده با بستنی سوخاری    بستنی سرخ شده ؟ یعنی امکانپذیره ؟ شاید سرخ کردن بستنی کمی عجیب به نظر برسه ولی  شدنیه. بستنی سوخاری دسر سنتی مکزیکی و آسیاییه.   مواد …

  • طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

    طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : ثعلب ۴ گرم گلاب ۴ ق غ شکر ۳۰۰ گرم شیر پر چرب …

  • بیسکویت مرسین طرز تهیه بیسکویت مرسین

    دستور پخت بیسکویت مرسین بیسکویت مرسین (yaban mersini bisküvi) در واقع بیسکویت با میوه خشک شده بلوبری است که در ایران یافت نمیشود و یا اگر هم باشد فراوان نیست شما به جای بلو بری …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه طرز تهیه بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه

    دستور پخت بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه این رسپی روشی ساده برای تهیه سس دولچه دلسه و بیسکویت آلفاخر است. این شیرینی خوشمزه برای تمامی مراسم ها به ویژه عید نوروز مناسب است.   مواد لازم …

    • کیک خرده شیشه , کیک جواهرات طرز تهیه کیک خرده شیشه

      کیک خرده شیشه یا کیک جواهرات کیکی زیبا و مجلسی   خانم‌ها دوست دارند دسر یا کیکی که تهیه می‌کنند علاوه بر مزه خوب، ظاهری زیبا نیز داشته باشد. در این مطلب طرز تهیه کیک …

      • نان بستنی , بستنی قیفی طرز تهیه نان بستنی خانگی | نان بستنی قیفی خانگی بسازید

        دستور پخت نان بستنی خانگی بالاخره دستور تهیه نان بستنی هم کشف شد :) اگر مایلید بستنی قیفی های خوشگل خونگی درست کنین با ما همراه باشین تا روش پخت اون رو به شما یاد بدیم. …

        • کرم هات چاکلت طرز تهیه کرم هات چاکلت دسری مجلسی

          دستور تهیه کرم هات چاکلت دسر مجلسی و خوشمزه کرم هات چاکلت دسری خوشمزه برای دوست داران کاکائو و شکلات است. هات چاکلت نوشیدنی غلیظ و به رنگ قهوه ای سوخته است. در این نوشیدنی فقط …

          • دسر پاناکوتا سورپرایز طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز

                   آموزش تصویری روش تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز   دسر پاناکوتا سورپرایز مناسب برای ولنتاین و جشن سالگرد ازدواج است. درست کردن آن کمی دقت و وقت نیاز دارد. با هر رنگ ژله ای …

            • طرز تهیه نان پیتا طرز تهیه نان پیتا به دو روش

              طرز تهیه نان پیتا به دو روش   نان پیتا (به انگلیسی: Pitaیا pitta)، نان صاف و گردی است که در حدود ۲۰ سانتیمتر قطر دارد. چون هنگام پخت خمیر شروع به باد کردن می …

              • حلوای شکم پر - تزیین حلوا - حلوای مجلسی طرز تهیه حلوای شکم پر

                طرز تهیه حلوای شکم پر   حلوا یکی از دسرهای سنتی و خوش عطر و طعم ایرانیه که معمولا سر سفره های افطار و یا در مراسم و مناسبت های خاص مصرف میشه. انواع مختلفی …

                • طرز تهیه ژله فالوده شیرازی طرز تهیه ژله فالوده شیک و مجلسی

                    طرز تهیه ژله فالوده   مواد اولیه : پودر ژله آلوئه ورا ۲ بسته ژله بلوبری ۱ بسته فالوده شیرازی نیم کیلو بستنی وانیلی ۱ لیوان آب داغ ۳ لیوان     طرز تهیه …

                  • طرز تهیه دست پیچ خرما - تزیین خرما - خرما مجلسی طرز تهیه دست پیچ خرما

                    طرز تهیه دست پیچ خرما   مواد اولیه : خرما ۱۲۵ گرم آرد ۱/۵ پیمانه کره ۱/۲ پیمانه پودر قند ۱/۴ پیمانه زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱/۴ پیمانه گردو ۱/۴ پیمانه   طرز …

                    • شیرینی دبلبر دوداغی , شیرینی لب دلبر شیرینی لب دلبر / شیرینی دیلبر دوداغی

                      دستور پخت شیرینی لب دلبر ( شیرینی دیلبر دوداغی ) شیرینی لب دلبر یک شیرینی خانگی خیلی خوشمزه است که برای عید نوروز هم مناسب می باشد. این شیرینی مثل باقلوا خوش عطر و خوش طعمه.   …

                      • شیرینی دو رنگ طرز تهیه شیرینی دو رنگ برای عید

                        دستور پخت شیرینی دو رنگ برای مهمانی های رسمی شیرینی دو رنگ از شیرینی های خشک است که به اشکال مختلف تهیه می شود و برای مجالس و مهمانی های نوروزی مناسب است. این شیرینی …

                        • طرز تهیه پودینگ زعفرانی طرز تهیه پودینگ زعفرانی

                            درست کردن پودینگ زعفرانی بسیار راحته و طعمش هم یه جورایی یادآور طعم بستنی سنتیه! این پودینگ را می توانید به آسانی با کمی زعفران و پودر ژلاتین و شیر و گلاب تهیه کنید. …

                          • کیک ژله ، کیک ژله ای میوه کیک ژله / طرز تهیه کیک ژله ای

                            ژلو کیک – طرز تهیه کیک ژله ای میوه ای   مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای : کره (خردشده) ۲۲۵ گرم شکر (نرم و دانه ریز) ۴۰۰ گرم وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری …

بالا