جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


دستور پخت بیسکویت آلفاخر اصیل با طعم فوق العاده

بیسکویت آلفاخر ( alfajor) یه بیسکویت بسیار بسیار بسیار خوشمزه و معروف در دنیاست که در کشور های لاتین رواج فراوانی داره و در هر کشور هم به طور سنتی به شیوه ای و با مواد اولیه متفاوتی تهیه میشه.
عموما آلفاخر تشکیل شده از دو عدد بیسکویت که با یک فیلینگ دولسه دلچه ای به همدیگه ساندویچ شدن.
بیسکویت آلفاخر به دلیل داشتن نشاسته ذرت بسیار زیاد توی رسپیش، یه بافت خاص و جالبی داره که وقتی تجربه اش کردید متوجه میشید چی میگم.

توصیه میکنم این بیسکویت رو امتحان کنید حتی اگر تصمیم ندارید دولسه دلچه درست کنید و ساندویچش کنید. چون واقعا بافتش عالیه و طعمش خوشمزه. حتی خود بیسکویتها بدون دولسه دلچه هم فوق العاده خوشمزه هستند.

ضمنا خود بیسکویتها به تنهایی هم گزینه مناسبی برای نوروز هستند و میتونید از همین خمیر بیسکویت های متنوع درست کنید.

 

بیسکویت آلفاخر , سس دولچه دلسه

مواد اولیه :

شکر ۱/۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱ ق چ
کره ۱۱۳ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین ۱/۲ ق چ
آرد ۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ پیمانه
دولسه دلچه ۱ پیمانه

آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)

روش تهیه بیسکویت آلفاخر :

شما میتونید از همزن برقی و یا بلندر استفاده کنید.
کره باید به دمای محیط برسه پس حتما از قبل، از یخچال خارجش کنید.
کره و شکر رو به خوبی مخلوط کنید تا کرم مانند بشه.
زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.

آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)

آرد و نشاسته و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
فقط در حدی که مخلوط بشن هم بزنید و نه بیشتر.
توی تصویر مشخصه که من اجازه ندادم خمیری بشه و فقط اندکی همش زدم.

برای اطلاعات بیشتر در مورد نشاسته ذرت به مطلب تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت مراجعه کنید.

آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)

خمیر رو روی یه تکه بزرگ کاغذ روغنی میریزیم و با دست جمعش میکنیم تا خمیر شکل بگیره. (ورز ندید)
اندکی با فشار کف دست بین دو تکه کاغذ روغنی خمیر رو پهن میکنیم.
و به همین شکل (بین دو تکه کاغذ) به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدیم.

آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)

فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم.
خمیر رو از یخچال خارج کرده و به همین شکل که بین دو تکه کاغذ روغنی هستش با وردنه پهنش میکنیم.
خمیر رو با ضخامت حدود پنج شش میلیمتر پهن میکنیم.
و خمیر رو با قالب با سایز و شکل دلخواه قالب میزنیم.
من از قالب با قطر ۴ سانتیمتر استفاده کردم. (که حدودا ۳۶ عدد بیسکویت تشکیل میشه)
خمیر فوق العاده حساسه و تا زمانی که کاملا سرد باشه راحت میتونید جابجاش کنید ولی اگر گرم شد باز باید بذاریدش توی یخچال تا سرد بشه و بتونید باهاش کار کنید.

برای جابجا کردنش به کاغذ روغنی روی سینی ، از چاقو یا کارد استفاده کنید.

تاکید میکنم این خمیر بسیار حساسه و اگر در اندازه گیری آرد و نشاسته حساسیت به خرج ندید؛ توی این قسمت که دارید قالب میزنید دچار مشکل میشید و بیسکویتها از هم میپاشه.

خمیر نباید وزر داده بشه.

اگر خواستید مجددا پهنش کنید که قالب بزنید؛ باید با کمک کاغذ روغنی جمعش کنید که حرارت دستاتون گرمش
نکنه. و اگر تجربه کافی ندارید و میخواید با دست انجام بدید بعد از اینکه خمیر رو مجددا پهن کردید باید بذارید توی یخچال تا کاملا خنک شه.

 

آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)

حتما پست نکاتی مهم در پخت بیسکویت که باید بدانید رو مطالعه کنید.

سینی رو توی فر قرار میدیم.
مدت زمان پخت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه است و یا تا زمانی که حاشیه زیرین بیسکویتها طلایی رنگ بشه.
توصیه میکنم کنار فر بشینید.

بیسکویت آلفاخر , سس دولچه دلسه

اجازه بدید بیسکویتها سرد بشن بعد به راحتی از کاغذ روغنی جدا کنید.
نیمی از بیسکویتها رو وارونه روی سطح کار قرار میدیم.
دولسه د لچه رو توی قیف پلاستیکی میریزیم.
میتونید از هر مدل ماسوره ای که دوست داشتید استفاده کنید. بدون ماسوره هم میشه.
از هر شیوه ای که مایلید برای تهیه سس کاراملی دولسه دلچه میتونید استفاده کنید.

 

به اندازه دلخواه از دولسه دلچه روی نیمی از بیسکویتهایی که وارونه قرار دارند میریزیم.

بیسکویت آلفاخر , سس دولچه دلسه

حالا روی هر کدوم یک بیسکویت دیگه قرار داده و کمی فشار میدیم تا ساندویچ بشن.
بیسکویتها رو در ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنیم.

بیسکویت آلفاخر , سس دولچه دلسه
میتونید بیسکویت رو با مغز پسته یا بادام یا گردو یا حتی کنجد و تخمه ها تزئین کنید و یا با شکلات. و یا با فرو بردن نیمیش توی شکلات.

نوش جاااااااااان

 

منابع: شف طیبه/سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک کاپوچینو طرز تهیه کیک کاپوچینو

    طرز تهیه کیک کاپوچینو با طعم عالی   اینم طرز تهیه کیک کاپوچینو برای طرفدارای نسکافه. این کیک با طعم عالی ای که داره می تونه یه عصرونه یا صبحونه لذتبخش باشه. اونو تهیه کنین …

    • کیک آجیلی مغزدار طرز تهیه کیک آجیلی مغز دار + تصویر

      دستور پخت مرحله به مرحله کیک آجیلی مغزدار کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در اکثر کشورهای جهان است. طرز تهیه کیک اجیلی به خصوص در اروپا برای پذیرایی از میهمانان ویژه مورد استفاده …

      • طرز تهیه نان خامه ای قیفی طرز تهیه نان خامه ای قیفی

        طرز تهیه نان خامه ای قیفی یکی از شیرینی های پرطرفدار و خوشمزه نان خامه ایه که به شکل های مختلفی درست میشه. امروز براتون دستور تهیه نان خامه ای قیفی رو آماده کردیم . …

        • طرز تهیه ژله شیر عسلی طرز تهیه ژله شیر عسلی

            طرز تهیه ژله شیر عسلی   مواد لازم: شیرعسلی تغلیظ شده ی صنعتی حدود ۴۰۰ گرم آب گرم یک پیمانه آب سرد یک پیمانه پودر ژلاتین دو و نیم قاشق سوپخوری اسانس وانیل مایع …

          • چیز کیک انار یخچالی دسر ویژه شب یلدا چیز کیک انار یخچالی دسر ویژه شب یلدا

            چیز کیک انار یخچالی بدون نیاز به پخت دسر ویژه شب یلدا در این پست طرز تهیه چیز کیک انار یخچالی که دسری خوشمزه، بدون نیاز به پخت و مناسب مهمانی های شب یلداست را به …

            • پخت لبو در فر - پخت لبو بدون آب روش پخت لبو در فر بدون آب

              بهترین روش پخت لبو در فر بدون نیاز به آب بهترین روش تهیه لبو ، روش پخت لبو در فر و بدون نیاز به آب است. به این ترتیب تمامی ریز مغذی‌های آن حفظ خواهد …

              • شیرینی رز سیب طرز تهیه شیرینی رز سیب

                دستور پخت شیرینی رز سیب   شیرینی رز سیب ، برش های سیب پیچیده شده در خمیر ترد به شکل گل رز است که جلوه بسیار زیبایی دارد. این رزهای بسیار زیبا و خوشمزه برای مهمانی ها ، …

                • خاگینه ماستی قاشقی طرز تهیه خاگینه ماستی قاشقی

                  دستور پخت خاگینه ماستی قاشقی دسری خوشمزه و آسان خاگینه ماستی قاشقی یا سکه ای خیلی ساده، خوشمزه، آسان، ترد و سبکه. همونطور که از اسمش پیداست ماده اصلی این خاگینه ماست هستش و به …

                  • ترافل خرما, توپک خرمایی طرز تهیه ترافل خرما برای سفره افطار و مراسم

                      آموزش تصویری رو تهیه ترافل خرما   ترافل خرما دسری زیبا و خوش طعم برای سفره های افطاری، مراسم های دعا و … است. برای تزیین آن از کنجد، پودر نارگیل ، پودر پسته ، …

                    • طرز تهیه شیرینی پاپاتیا شیرینی نوروزی :طرز تهیه پاپاتیا

                        روش تهیه شیرینی پاپاتیا   امروز براتون دستور پخت شیرینی پاپاتیا را در نظر گرفتیم تا عید نوروز کام مهمانان را با شیرینی های دست پخت خودتون شیرین کنید.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت …

                      • 22176 طرز تهیه کیک قلب رنگین کمانی

                        کیک قلب رنگین کمانی (مناسب برای ولنتاین) این کیک از دسته کیک های غافلگیر کننده هستش (Surprise Inside) و اگه کسی این کیک رو براتون درست کرده بدونید خیلی دوستتون داره. چون خیییلی خیییییلی پر …

                        • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه و تزئین خمیر پای ترد

                          چطور خمیر پای ترد و عالی درست کنیم؟ در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم. البته پیش از …

                          • fo574 طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر

                            طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر   مواد لازم : تخم‌ مرغ دو عدد وانیل ۱ قاشق مرباخوری ماست (۱۹۰ گرم) بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری (۱۰ گرم) روغن مایع ۱ پیمانه (۷۰ گرم) آرد به …

                            • طرز تهیه ژله هندوانه ای در پوست لیمو طرز تهیه ژله هندوانه ای در پوست لیمو

                                  طرز تهیه ژله هندوانه در پوست لیمو   ژله هندوانه ای در پوست لیمو ی تازه بسیاز عالی و خوشمزه ان مخصوصا بعد از غذا در روزهای تابستانی. خیلی راحت و ساده هم …

بالا