جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی)

بوکاتینی یه نوع اسپاگتی کلفته که تیوپیه یعنی سوراخداره. بوکاتینی رو میتونید توی سوپرمارکتها پیدا کنید. اگه پیدا نشد می تونین از اسپاگتی استفاده کنید.

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

 

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

 

مواد اولیه برای ۴ نفر:

 گوشت چرخ کرده (برای تهیه کوفته) ۲۰۰ گرم
پیاز کوچک (برای تهیه کوفته) ۱ عدد
جعفری (برای تهیه کوفته) ۲ قاشق غذاخوری
سیر (برای تهیه کوفته) ۲ حبه
تخم مرغ (برای تهیه کوفته) ۱ عدد کوچک
سس کچاپ (برای تهیه کوفته) ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان (برای تهیه کوفته) ۱/۳ لیوان
آرد سوخاری (برای تهیه کوفته) ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه
پیاز کوچک خرد شده (برای تهیه سس آماتریچانا) ۱ عدد
سیر (برای تهیه سس آماتریچانا) ۲ حبه
روغن زیتون (برای تهیه سس آماتریچانا) ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی (برای تهیه سس آماتریچانا) ۲ عدد
پنیر پارمزان (برای تهیه سس پارمزان) ۳ قاشق غذاخوری
بوکاتینی ۲۰۰ گرم

 

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

 

طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچاتا :

ابتدا برای تهیه کوفته به روش زیر عمل می کنیم :
پیاز و سیر و جعفری رو توی بلندر میریزیم. چند تا پالس میزنیم و گوشت رو اضافه میکنیم.

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

خمیری که شد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و سپس کچاپ و پنیر پارمزان و آرد سوخاری رو اضافه می کنیم.

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

خوب ورزش میدیم. اگه احیانا تخم مرغتون درشت بود و خمیرتون شل شد یک قاشق دیگه هم آرد سوخاری اضافه کنید تا خمیر سفتی بدست بیاد.
توی کوفته ها بنا به ذائقه نمک و فلفل بریزید ولی من شخصا توصیه میکنم نمک نریزید چون پارمزان شوره .
حالا کوفته هایی با سایز متوسط درست کنید .

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

فر رو روی درجه ۲۱۰ سانتیگراد قرار میدیم. رک رو به یک سوم پایین فر منتقل میکنیم (تقریبا طبقه وسطی فر) .
کف سینی رو کاغذ روغنی میندازیم. کوفته هایی رو که درست کردیم رو با فاصله توی سینی میچینیم . سایزشون تقریبا اندازه یک گردو باشه.
و سینی رو بمدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار می دهیم.

حالا برای تهیه سس به روش زیر عمل کنید :
سس آماتریچانا یکی از سسهای معروف ایتالیاییه . آماتریچانا رو به تنهایی با پاستا سرو میکنن. ولی من این رسپی که با کوفته درست میشه رو ترجیح میدم .
پیاز رو خورد کرده و توی روغن زیتون تفت میدیم. سیر و فلفل قرمز و نمک رو اضافه میکنیم.

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

گوجه فرنگی ها رو رنده میکنیم. (پوستش رو دور بریزید) و به پیاز ها اضافه می کنیم و میگذاریم سس بمدت ۱۵ دقیقه بجوشه و جا بیفته و در اواخر پنیر پارمزان رو به سس اضافه کنید.

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

بوکاتینی رو ( بدون اینکه خوردش کنیم ) داخل یه دیگ بزرگ حاوی آب جوش و نمک (و اگه لازم بود روغن) میریزیم.
یکی از اصول اولیه پاستا هم اینه که مرتب تستش کنید. بعد از هشت دقیقه دیگه مرتب یه تیکه بردارید و گاز بزنید. اگه بیرونش پخته و نرم بود و وسطش هنوز سفت بود و زیر دندون میومد یعنی دیگه آماده است. اگه این شیوه رو رعایت کنید همیشه پاستاهاتون عالی میشه.

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

پاستا رو به سس اضافه میکنیم. بعد از اضافه کردن پنیر به سس دیگه باید سریع پاستا رو هم اضافه کنید که سس زیادی خشک نشه. اگه احیانا تجربه نداشتید و از دستتون در رفت مقداری از آب پاستا رو توی سس بریزید تا رقیق شه.

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

یک دقیقه هم اجازه میدیم که پاستا توی سس بپزه و دیگه در این مرحله پاستا کاملا مغز پخت خواهد شد و دیگه وسط پاستا زیر دندون نمیاد
پس حسابی دقت کنید که یه وقت خدای نکرده پاستاتون خمیر نشه.
برای سروش هم چندتا کوفته کنار بشقاب میذاریم و مقداری جعفری خورد شده روش میریزیم

بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی

 

 

منبع:طیبه شف

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ماکارونی با پنیر چدار طرز تهیه ماکارونی با پنیر چدار

    دستور پخت ماکارونی با پنیر چدار  ماکارونی با پنیر چدار یکی از روش های پخت ماکارونی است. این ترکیب ترکیب ماکارونی را خوش طعم تر و خوش خوراک تر می کند. به شما توصیه می …

  • نودل, نودالیت ,طرز تهیه نودل ,طرز تهیه نودالیت, نودالیت قالبی, پیتزا نودالیت ,روش جدید پخت نودالیت, روش پخت نودالیت, طرز پخت نودالیت قالبی, روش پخت نودالیت قالبی طرز تهیه نودالیت قالبی

      یه پخت متفاوت از نودالیت یا  روایتی تازه از نودالیت!   یک بسته نودالیت رو به همراه ادویه همراهش در دو لیوان آب حدود ۳ دقیقه بجوشونین. بعد از سه دقیقه نودالیت رو توی …

  • ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده

    ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده ماکارونی صدفی : ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم  قارچ : ۱۰ عدد   پیاز: ۲ عدد   سیر : ۲ حبه گوجه فرنگی : ۲ عدد …

  • پاستا با خامه و سوسیس

    پاستا با خامه و سوسیس   پاستا از غذاهای خوش طعمه که اکثرا اونو دوس دارن خصوصا بچه ها. در ادامه دستور تهیه پاستا با خامه و سوسیس تقدیم شما عزیزان میشه .   زمان …

  • طرز پخت کوکوی ماکارونی طرز تهیه کوکوی ماکارونی

    طرز پخت کوکوی ماکارونی   اگه دنبال یه غذای جدید هستین کوکوی ماکارونی رو امتحان کنین. فک کنم خوشتون بیاد .   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : ماکارونی پاستا  ۲۰۰گرم گوشت چرخ …

  • ماکارونی دمی ایرانی

    ماکارونی دمی ایرانی   ماکارونی خشک : ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم   رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری پیاز : ۱ عدد   پودر سیر : ۱/۲ قاشق چایخوری  پودر …

  • پخت ماکارونی باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی

       باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی   تصورات غلط درباره‌ی طرز پخت ماکارونی هنوز نیز رایج است، درحالی‌که نکاتی که ایتالیایی‌ها برای این کار موردتوجه قرار می‌دهند ممکن است برای بسیاری جدید باشد.     …

  • اسپاگتی رژیمی - اسپاگتی با سس گوشت طرز تهیه اسپاگتی با سس گوشت (رژیمی)

      طرز تهیه اسپاگتی با سس گوشت (رژیمی)   مواد اولیه برای ۴ نفر : جعفری (خرد شده) یک دوم فنجان فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری نمک سه چهارم قاشق چای خوری گوشت راسته (چرخ …

  • طرز تهیه پای پاستا- پاستا قالبی - کیک پاستا طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

    روش پخت پای پاستا (پاستا قالبی) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۵ نفر : روغن زیتون به میزان لازم فلفل دلمه ای (ریز شده) ۴عدد فلفل قرمز نصف …

  • ماکارونی با اسـفناج,ماکارونی پخته با اسـفناج,طرز تهیه ماکارونی با اسـفناج,طرز پخت ماکارونی با اسـفناج,روش تهیه ماکارونی با اسـفناج,روش پخت ماکارونی با اسـفناج,دستور تهیه ماکارونی با اسـفناج,دستور پخت ماکارونی با اسـفناج,آموزش پخت ماکارونی طرز تهیه ماکارونی با اسفناج

       آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : پنیر موزارلا ۱ پیمانه ماکارونی ۴۵۴ گرم (شکل دار) سس گوجه فرنگی ۷۳۷ گرم خامه ترش ۳/۴ پیمانه سس …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه آش جو ملایر طرز تهیه آش جو ملایر

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …

    • تزیین ماست , تزیین ماست و خیار نمونه های تزیین ماست و خیار (۲)

      تصاویری از تزیین ماست و خیار   ماست و خیار یکی از چاشنی‌های ایرانی است که مواد اصلی آن ماست و خیار است و در هر نقطه از ایران به سبک خاصی تهیه می‌شود. برای …

      • طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو

        طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو (یک پیش غذای خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : گوشت ۳۰۰گرم (چرخ کرده) سیر  ۱حبه …

        • طرز تهیه کتلت تن ماهی طرز تهیه کتلت تن ماهی

          طرز تهیه کتلت تن ماهی زمان لازم برای تهیه کتلت تن ماهی : آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: سیب زمینی (بزرگ) ۴ عدد تن ماهی ۱ …

          • کباب فیله رول میکس طرز تهیه کباب فیله رول میکس

            طرز تهیه کباب فیله رول میکس کباب فیله رول میکس غذایی خوشمزه ، شیک و مجلسی است که تهیه آن هم راحت است .   مواد لازم •    فیله گوساله: ۴۰۰ گرم •    هویج: یک …

            • طرز تهیه ته چین کباب کوبیده طرز تهیه ته چین کباب کوبیده

                طرز تهیه ته چین کباب کوبیده (شیک و مجلسی)   اگه دنبال یه غذای شیک و مجلسی هستین و می خواین مهموناتونو شگفت زده کنین با ما همراه باشین تا طرز پخت ته چین …

              • سوپ های مقوی برای افطار سوپ های مقوی برای افطار

                اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، از این سوپ های مقوی و خوشمزه در منوی افطار قرار دهید. همانگونه که می دانید بهتر است برای افطار …

                • طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی

                  طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی   تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیب …

                  • 1955 خورش کرفس

                     خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

                    • ماکارونی با اسـفناج,ماکارونی پخته با اسـفناج,طرز تهیه ماکارونی با اسـفناج,طرز پخت ماکارونی با اسـفناج,روش تهیه ماکارونی با اسـفناج,روش پخت ماکارونی با اسـفناج,دستور تهیه ماکارونی با اسـفناج,دستور پخت ماکارونی با اسـفناج,آموزش پخت ماکارونی طرز تهیه ماکارونی با اسفناج

                         آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : پنیر موزارلا ۱ پیمانه ماکارونی ۴۵۴ گرم (شکل دار) سس گوجه فرنگی ۷۳۷ گرم خامه ترش ۳/۴ پیمانه سس …

                      • کیک گوشت طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز به فر • دستور کیک گوشت مجلسی ساده

                        روش پخت کیک گوشت مجلسی   مواد لازم برای خمیر کیک گوشت : تخم مرغ : ۴ عدد ماست :۱یک پیمانه روغن زیتون : یک پیمانه آرد : دو ونیم پیمانه بیکینگ پودر : ۳ …

                        • طرز تهیه سینی کباب ترکی طرز تهیه سینی کباب ترکی

                            طرز تهیه سینی کباب ترکی سینی کباب ترکی که به اون در ترکی Sini Kebabı یا Tava Kebabı می گن از غذاهای معروف انطاکیه هست و عبارت است از گوشت مخلوط شده با پیاز، …

                          • طرز تهیه فیش اند چیپس طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)

                              طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)   فیش اند چیپس fish and chips یا ماهی و سیب زمینی سرخ شده یکی از غذاهای محبوب در کشورهای بریتانیایی است که در مطلب امروز  …

                            • لوبیا پلو شیرازی طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

                              لوبیا پلو شیرازی ، تقویت کننده معده شیرازی ها علاقه خاصی به این غذا دارند . عطر شوید تازه و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی نرم و خوشمزه این غذای خوش خوراک را …

بالا