بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .
آماده سازی : ۴۵ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر :
بادمجان ۲ عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران به میزان لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
اورگانو به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجانها را به سفیدهء تخم مرغ و زعفران آغشته میکنیم و در روغن سرخ می کنیم این طورى اصلاً روغن جذب بادمجان ها نمی شود و خوش رنگ هم می شود.
سفیده تخم مرغ با زعفران
مواد گوشتی: گوشت پیاز داغ ، سیر خردشده، فیلهء گوجه فرنگى ، اورگانو و زعفران
بادمجانها را بصورت + روى هم قرار می دهیم و از مواد گوشتى کمى وسط آن گذاشته و بقچه میکنیم.
میتوانیم روی بقچه های بادمجان پنیر پیتزا هم بریزیم .
منبع : beryooni.com