دوشنبه , ۱۵ آذر , ۱۳۹۵


بستنی پلمبر

آموزش تصویری روش تهیه بستنی پلمبر

بستنی پلمبر با خامه درست میشه و بسیار خوشمزس. این بستنی که تهیه اش ساده هست را در منزل درست کنید و از طعم خویش لذت ببرین. بستنی پلمبر از دسرهای مورد علاقه خودمه.

 

مواد لازم برای تهیه بستنی پلمبر :

تخم مرغ ۵-۴ عدد

خامه ۵۰۰ گرم

شکر ۵ ق غ

وانیل پودری ۱/۲ ق چ

میوه تازه یا کمپوت آناناس

 

روش تهیه بستنی پلمبر :

در این دستور از خامه قنادی استفاده می کنم (البته من اکثرا از خامه قنادی استفاده می کنم چون طعم بهتری داره )

الیته می تونین خامه رو خودتون درست کنین .

برای خامه قنادی کافیه اجازه بدید کمی یخش آب شه تا به همزن فشار نیاد. اولش که شروع می کنید به همزدن خامه شل می شه نگران نباشید دوباره فرم می گیره

این شکل زمانی که خامه شل شده

بستنی پلمبر

به زدن ادامه بدید تا مثل شکل زیر بشه.پره های همزنو بزنید تو خامه و به سمت بالا بکشید (این قله ها باید ثابت بمونه اگه شله و به حالت قبلش بر می گرده به زدن ادامه بدید) وقتی این شکلی شد دیگه نزنید (خامه اگه زیاد زده شه مثل کره می شه )

البته من اینکارو با چنگال کردم که تو عکس مشخص باشه و منظورمو برسونه

بستنی پلمبر

خامه رو کنار بزارید…

می ریم سراغ مرحله بعدی ….

سفیده و زرده تخم مرغ هارو جدا کنید، زرده رو با همزن کمی بزنید بعد نصف شکر و وانیل رو اضافه کنید

بستنی پلمبر

مخلوط زرده و شکرو بزنید تا سفید شه (اگه زیاد بزنید سفید می شه،زیاد به معنای واقعی کلمه… )

زرده مثل سفیده باید در یک جهت زده شه

بستنی پلمبر

سفیده تخم مرغ رو بزنید تا کف کنه و از ظرف نریزه اصطلاحا سافت پیک بشه

بستنی پلمبر

بقیه شکرو به سفیده اضافه کنید و با همزن بزنید در همین حد که شکر مخلوط شه یا میتونید مثل زرده کمی سفیده رو بزنید بعد شکرو اضافه کنید و به همزدن ادامه بدید

بستنی پلمبر

سفیده تو این مرحله(سافت پیک) اگه بیرون یخچال بمونه زیرش آب میشه و باید دوباره زده شه که واقعا یه کار اضافست اونم وسط کار که دورو برتون شلوغه برای جلو گیری از این اتفاق سفیده زده شده رو بزارید تو یخچال تا نوبتش شه

من از موز و گردو برای داخل بستنی استفاده کردم شما می تونید از پسته یا هر چیز دیگه ای استفاده کنید

گردو رو با چاقو کمی خورد کنید(کف دستتونو جلوی چاقو بزادید وو هر بار به سمت پایین فشار بدید )

بستنی پلمبر

سفیده و زرده رو به خامه اضافه کنید

بستنی پلمبر

موز نگینی شده و گردو رو هم به مخلوط اضافه کنید و با لیسک یا قاشق چوبی خوب فولد کنید ازکف ظرف موادو روی ظرف بیارید تا خوب مخلوط بشه،خامه سنگین و ممکنه کف ظرف باقی بمونه و با مواد مخلوط نشه

نصف رسپی این مقدار بستنی بهتون می ده(من از نصف مقدار نوشته شده استفاده کردم)

بستنی پلمبر

موادو توی ظرف دلخواه بریزید و روی ظرفو با سلفون خوب بپوشونید چون خامه بوی مواد دیگرو جذب می کنه .به مدت ۸ ساعت توی فریز بزارید.

بستنی پلمبر

من کمی از موادو توی قالب سیلیکونی کاپ کیک رختم(خیلی راحت جدا می شه )

بستنی پلمبر

و با زنبور های آیسینگی و مارمالاد تزیینش کردم.

بستنی پلمبر

سفیده سافت پیک :

اولین کار جدا کردن سفیده و زردست اگه توی زرده کمی سفیده باشه مشکلی نیست ولی توی سفیده اصلا نباید زرده قاطی شه

مرحله بعد تمیز بودن پره های همزن و ظرفیه که سفیده رو توش می زنید نباید خیس،چرب یا کثیف باشه بهتره قبل از زدن سفیده پره های همزنو بشورید و خشک کنید.

سفیده و زرده هر دو باید در یک جهت زده شه تا به نتیجه  دلخواه برسه.

همزن و روی دور تند بزارید و همزمان دستتونو به حالت دورانی  تا جایی که می تونید تند بچرخونید (البته فقط در یک جهت)

به زدن ادامه بدید تا جایی که وقتی ظرفتونو برعکس کردید سفیده ها از جاش تکون نخوره .به این مرحله سافت پیک می گن…

اگر در یک جهت زده نشه کف ظرف آب جمع می شه و سفیده روش سر می خوره.

حالا ظرف پشت و رو به دست تو همه اتاقا برید و به همه نشونش بدید.من هر بار که به سافت پیک می رسم کلی ذوق می کنم.  فکر کنید یه مایع به دست خودتون تبدیل به یه ابر خوشگل می شه ..

 

 

منبع : وبلاگ دست پخت من



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



۲ دیدگاه

  1. جواد می‌گه:

    سفیده تخم مرغو چطوری میشه خام خورد؟!!!!!! سر کار گداشتی مخاطبو – چرا دستور غذاهارو غلط یا ناقص میذاری توسایت – آموزش که نمیدی بلکه مخاطبو به اشتباه میندازی-

    نسیم
    جولای 27th, 2016 22:14
    دوست گرامی در بسیاری ازخامه هایی که برای تزیین کیک استفاده میشه سفیده تخم مرغ خام بکار رفته.
    استفاده از سفیده تخم مرغ خام چیز عجیبی نیست.
    سعی ما بر این بوده دستورات غذایی که منتشر می کنیم بدون نقص و کامل باشه.


در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • بستنی سرخ شده , بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سرخ شده / بستنی سوخاری

    دستور تهیه بستنی سرخ شده با بستنی سوخاری    بستنی سرخ شده ؟ یعنی امکانپذیره ؟ شاید سرخ کردن بستنی کمی عجیب به نظر برسه ولی  شدنیه. بستنی سوخاری دسر سنتی مکزیکی و آسیاییه.   مواد …

  • طرز تهیه بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سوخاری

    طرز تهیه بستنی سوخاری   بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.   آماده سازی: …

  • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

  • بستنی زمستانی, سفره شب یلدا طرز تهیه بستنی زمستانی برای شب یلدا و دسر پذیرایی جشن تولد + فیلم آموزشی

    روش تهیه بستنی زمستانی خانگی + فیلم  بستنی زمستانی که در این بخش از نان ، شیرینی ، دسر ، آموزش آشپزی می بینید بسیار خوشمزه تر از بازاریه و برای عصرانه بچه ها ، …

  • طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

    طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : ثعلب ۴ گرم گلاب ۴ ق غ شکر ۳۰۰ گرم شیر پر چرب …

  • طرز تهیه بستنی تیرامیسو - دسر مجلسی طرز تهیه بستنی تیرامیسو

      طرز تهیه Tiramisu Ice- Cream بستنی تیرامیسو   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : یسکویت لیدی فینگر (شاید یکی دو تا کمتر یا بیشتر) ۱۶ عدد قهوه اسپرسو (دم کشیده و سرد شده) …

  • طرز تهیه بستنی یخی, بستنی یخی سه رنگ طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی

    طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی   یکی از خوراکی‌های محبوب فصل تابستان بستنی یخی است. شما می‌توانید در منزل و با میوه‌های مورد علاقه‌تان بستنی میو‌ه‌ای درست کنید. اگر رژیم غذایی دارید از …

  • طرز تهیه بستنی تیرامیسو طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ

      طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ   تیرامیسو دسر محبوب ایتالیائی هاست که به شکل های مختلف تهیه میشه. در ادامه طرز تهیه بستنی تیرامیسو رو ببینید. بستنی تیرامیسو دسری بسیار خوشمزه و …

مطالب قبلی این بخش
  • ژله خاکشیر و تخم شربتی طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی

    طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی   تخم شربتی و خاکشیر از از شربت های سنتی هستن که برای رفع تشنگی موثرند. در این مطلب با آموزش روش تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی …

    • طرز تهیه نان صبحانه پلنگی طرز تهیه نان صبحانه پلنگی

      روش پخت نان صبحانه پلنگی نان صبحانه پلنگی نانی سالم و خوشمره است با ظاهری اشتها برانگیز و زیبا که میز صبحانه شما را جذاب تر از قبل خواهد کرد. برای یادگرفتن روش پخت نان صبحانه …

      • شیرینی هلو , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی هلو برای مجالس

          روش پخت شیرینی هلو برای عید و مجالس    شیرینی هلو با ظاهری بسیار زیبا و شیک ، شیرینی خوشمزه ایست که برای مهمانی های رسمی پخت و سرو می شود. این شیرینی خوشمزه را در نوروز …

        • طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای

              طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای کیک ژله هندوانه ای دسر مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلداست. یک دسر ژلاتینی سرخ رنگ در مرکز و بافت کیک در اطراف آن، ترکیب لطیف و …

          • کیک نوتلای پنبه ای , کیک پف کرده, کیک تولد طرز تهیه کیک نوتلای پنبه ای | آموزش تصویری روش پخت کیک پنبه ای

            دستور پخت کیک نوتلای پنبه ای خوشمزه این کیک نوتلای پنبه ای بافتی نرم و پنبه مانند داره و بسیار خوشمزه هست. توی یک بعد از ظهر پاییزی کنار خانواده ، خوردن کیک نوتلای عالی …

            • طرز تهیه ژله موزاییکی شیر و قهوه طرز تهیه ژله موزاییکی شیر و قهوه

              دسر ژله موزاییکی شیر و قهوه گرچه ممکنه در نظر اول کمی سخت به نظر بیاد, ولی اصلا سخت نیست فقط کمی مراحل تهیه آون طولانیه!   مواد لازم برای ژله پایه‬ ‫شیر ۳ پیمانه‬ …

              • طرز تهیه کیک اسفنجی

                طرز تهیه کیک اسفنجی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۱۰ نفر : آب نصف پیمانه (جوش) وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری سر صاف نمک …

                • کیک طرح دار - کیک سورپرابز تولد - کیک سورپرابز ولنتاین کیک سورپرایز ولنتاین و تولد

                  کیک سورپرایز ولنتاین و تولد (surprise inside)   برای تهیه این کیک، ابتدا یک کیک از پیش آماده شده به رنگ دلخواه را مانند شکل، با ضخامت حدود ۱-۲ سانتیمتر برش زده و با شکل …

                  • رنگ آمیزی کیک , کیک آبرنگی رنگ آمیزی کیک / کیک آبرنگی / نقاشی روی کیک

                    آموزش تصویری تهیه کیک آبرنگی / نقاشی روی کیک  آموزش تصویری رنگ آمیزی کیک به چند روش / تزیین کیک رنگ آمیزی کیک و تهیه کیک آبرنگی یکی از روش های تزیین کیک های جشن …

                    • نان همبرگر خانگی طرز تهیه نان همبرگر خانگی عالی و لطیف

                      دستور پخت نان همبرگر خانگی خوشمزه و پفکی نان همبرگر یکی از نان های معروف و فانتزی با بافتی نرم و پفکیه که طرفدارای زیادی هم داره. با کمی حوصله می تونید نان همبرگر خانگی را تهیه …

                      • شیرینی شکر پاره , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی شکر پاره / شیرینی خانگی برای عید نوروز / شکرپاره ترکیه ای

                        آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی شکر پاره شیرینی شکر پاره یکی از انواع شیرینی ترکیه ای و بسیار خوشمزه هست. این شیرینی را با روشهای مختلفی میشه تهیه کرد. در ادامه یکی از روش های …

                        • طرز تهیه دسر کازان دیبی , دسر ترکیه ای طرز تهیه کازان دیبی Kazandibi دسر ترکیه ای

                          طرز تهیه دسر کازان دیبی  Kazandibi کازان دیبی ( Kazandibi ) در لغت به معنای ته دیگ بوده و از دسرهای معروف ترکیه و مشابه کرم کارامل  می باشد. این دسر برای ماه رمضان هم مناسب …

                          • ژله سورپرایز تخم شربتی , ژله سوپرایز طرز تهیه ژله سورپرایز تخمه شربتی

                            طرز تهیه ژله سورپرایز تخم شربتی زیبا و مجلسی   ژله سورپرایز تخم شربتی ژله ای خوشرنگ و جالب و تقریبا جدید برای مجالس و مهمانی های شماست. این ژله خوشمزه و مقوی رو درست کنین …

                            • نان مثلثی , انواع نان طرز تهیه نان مثلثی

                              دستور پخت نان مثلثی خوشمزه نان مثلثی نانی خوشمزه و مقوی، مناسب هر سه وعده و میان وعده ای خوش طعم است.   مواد لازم برای خمیر نان مثلثی : شیر. ٢٠٠ میلی لیتر شکر. …

بالا