دستور تهیه بستنی سرخ شده با بستنی سوخاری
بستنی سرخ شده ؟ یعنی امکان پذیره ؟ شاید سرخ کردن بستنی کمی عجیب به نظر برسه ولی شدنیه. بستنی سوخاری دسر سنتی مکزیکی و آسیاییه.
پودر نشاسته | گل ۱/۴ پیمانه |
شیر | ۳ قاشق غذاخوری |
بستنی وانیلی | به میزان لازم |
آرد سوخاری | نصف پیمانه |
روغن مایع | به میزان لازم |
شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
خامه | ۵ قاشق غذاخوری |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
طرز تهیه بستنی سرخ شده:
نشاسته و شیر را با هم مخلوط میکنیم تا به سفتی فرنی شود. بستنی را طوری گرد میکنیم تا به اندازه یک نارنگی در بیاید. بعد آنها را در مخلوط نشاسته و شیر میغلتانیم تا یک لایه روی آن پوشانده شود و بعد آن را در پودر سوخاری بدون ادویه میغلتانیم
تا تمام سطح آن پوشانده شود و به مدت ۴۵ دقیقه در فریزر قرار میدهیم.
سپس آنها را در ظرف کوچکی در روغن داغ شده طوری قرار میدهیم که سطح
آن را بپوشاند و حدود سه دقیقه در آن مانده و سریعا آن را در فریزر گذاشته تا سفت
شود.
طرز تهیه سس بستنی
شکر را روی حرارت ملایم آب میکنیم تا طلایی شود، سپس خامه را به صورت بنماری در شکر حل میکنیم و در هنگام سرو، سس را روی بستنی میریزیم.
نوش جان