شنبه , ۲۰ آذر , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


برشتوک دو رنگ , دسر افطار

دستور پخت برشتوک دو رنگ

برشتوک نخودچی یا حلوای خشک یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی , دسری ساده و خوشمزه است که بیشتر در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره‌های افطار می شود.

این شیرینی مزه‌ای شبیه نان نخودچی دارد با این تفاوت که نیاز به پخت در فر ندارد و باید در یخچال قرار داده شود.

برشـتوک بر اساس نوع آردی که مصرف می‌شود بنام برشتوک گندم و برشتوک نخودچی خوانده می‌شود. برشتوک دو رنگ ترکیبی از ایندو است.

 

مواد :

لایه اول:
آرد نخودچی……………۲۰۰ گرم
پودر قند…………………۸۰ گرم
روغن جامد……………..۸۰ گرم
پودر هل………………… ۱ قاشق چایخوری

لایه دوم:
آرد گندم………………..۲۰۰ گرم
روغن جامد…………….۱۰۰ گرم
پودر قند………………..۱۰۰ گرم
پودر کاکائو……………..۲ قاشق چایخوری
پودر هل………………..۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

آرد نخودچی را تفت میدهیم تا رنگ آن کمی تغییر کند.(آرد نخودچی نیازی به تفت دادن زیاد ندارد)

روغن را اضافه کرده و باز کمی تفت می دهیم.

سپس از روی حرارت برداشته و پودر قند و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

کف یک ظرف مستطیل را کاغذ روغنی انداخته و مواد را درون آن پهن می کنیم.

سپس و آن را داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.

لایه دوم را نیز به همین روش درست کرده و روی مواد لایه اول پهن می کنیم .

بعد از سرد شدن برش می زنیم.

نوش جان

 

نکات : 

برشتوک رو اگه با کره درست کنید طعمش غالب میشه و ماندگاریش هم کم میشه. بنابراین بهتره که از روغن جامد استفاده کنید.

آرد نخودچی رو بهتره که یکبار از الک رد کنید.

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه دسر گلابی داغ

    طرز تهیه دسر گلابی داغ    مواد لازم: گلابی : ۴ عدد گلاب  : ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده : ۱ قاشق غذاخوری شکر :  نصف پیمانه برای تزیین از مغز خشکبار میتوانید استفاده کنید عسل …

    • آموزش نحوه رول کردن کیک رولتی

      چه طور کیک ،کوکو یا ژله را بدون شکستن رول کنیم ! ( آموزش نحوه رول کردن کیک رولتی ) شاید برای خیلی هاتون پیش اومده باشه که خواستید رولت یا کوکو رو رول کنید …

      • طرز تهیه چیز کیک شکلات تلخ طرز تهیه چیز کیک شکلات تلخ

        طرز تهیه چیز کیک شکلات تلخ   چیز کیک شکلات تلخ ، دسر محبوب شکلات دوستان و بسیار خوش طعم و دلچسب است . شکلات تلخ برخلاف سایر انواع شکلات هم کالری پایین و هم …

        • ژله توت فرنگی تک نفره , ژله مجلسی طرز تهیه ژله توت فرنگی یک نفره | ژله توت فرنگی مجلسی | ژله شیک و مجلسی

          دستور تهیه ژله توت فرنگی یک نفره شیک و مجلسی  ژله توت فرنگی یک نفره بسیار شیک و مجلسیه و براحتی سرو میشه. برای درست کردن این ژله از توت فرنگی های خیلی درشت استفاده …

          • طرز تهیه مارشمالو

                  آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲۴ نفر : آب ۳/۴ فنچان آب سرد ۳/۴ فنجان روغن گیاهی به مقدار …

            • طرز تهیه مافین باقلوایی طرز تهیه مافین باقلوایی

              طرز تهیه مافین باقلوایی   مواد اولیه برای تهیه مافین باقلوایی: آردسلف ریزینگ ۲ پیمانه دارچین ۱ قاشق چایخوری گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری اضافه تر پسته خرد شده ۱/۲ پیمانه …

              • طرز تهیه ترحلوای شیرازی طرز تهیه ترحلوای شیرازی برای افطار

                دستور پخت ترحلوای شیرازی   ترحلوای شیرازی ، حلوای سنتی شیرازه که از قدیم خیلی مرسوم بوده تو  جشن ها و مهمانی ها عزاداری یا ایام رمضان زیاد استفاده میشده. فرق این حلوا با بقیه حلواهائی که نشاسته …

                • پخت لبو در فر - پخت لبو بدون آب روش پخت لبو در فر بدون آب

                  بهترین روش پخت لبو در فر بدون نیاز به آب بهترین روش تهیه لبو ، روش پخت لبو در فر و بدون نیاز به آب است. به این ترتیب تمامی ریز مغذی‌های آن حفظ خواهد …

                  • کوکی سیب , شیرینی نوروزی طرز تهیه کوکی سیب / شیرینی نوروزی

                    دستور پخت کوکی سیب ، شیرینی نوروزی خوشمزه    کوکی سیب که یک رسپی روسی است ، هم راحت درست میشه و هم  خوشمزه هست. این شیرینی یکی از گزینه های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است.   مواد لازم …

                    • حلوا کادویی, حلوا مجلسی ,حلوا برای افطار طرز تهیه حلوا کادویی زیبا و شیک

                      دستور پخت حلوا کادویی حلوا کادویی زیبا و شیک که با گل های رز تزیین شده ، بسیار خوش طعم و خوشمزه و بهترین دسر برای مهمانی های افطار است. برای تهیه این حلوا کادویی زیبا و شکیل ابتدا حلوای …

                      • پای شکلات خامه ای , دسر مجلسی طرز تهیه پای شکلات خامه ای / دسر مجلسی

                        طرز تهیه دسر پای شکلات خامه ای پای شکلات خامه ای دسر مورد علاقه شکلات دوستان هست. این دسر خوشمزه را حتما امتحان کنید. پیشنهاد میکنم اگه عاشق طعم دسرهای نسکافه ای هستید وقتی شکلات …

                        • طرز تهیه ژله ویترای - ژله مجلسی - ژله جدید طرز تهیه ژله ویترای / ژله مشبک

                          طرز تهیه ژله ویترای / ژله مشبک / ژله جدید   ژله ویترای یا ژله مشبک ژله ای رنگارنگ و زیبا ، مجلسی و بسیار شیکه که می تونین به روشهای مختلف اونو تزیین و …

                          • شیرینی ماکارون پسته , شیرینی نوروزی طرز تهیه شیرینی ماکارون پسته ای

                            طرز تهیه شیرینی ماکارون پسته ای  PISTACHIO MACARONS (مناسب برای عید و مهمانی ها)   شیرینی ماکارون شیرینی ای فانتزی و بامزه و همه پسنده ولی چون درست کردنش سخته باعث میشه خیلی ها از تهیه اون منصرف …

                            • طرز تهیه پرتقال ژله ای

                              طرز تهیه پرتقال ژله ای در رنگهای مختلف آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : پرتقال ۹ عدد پودر ژله ۶ بسته (با ۶ رنگ …

بالا