پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه بامیه خشک در منزل به صورت مرحله به مرحله

تهیه بامیه خانگی روش های مختلفی دارد. زولبیا و بامیه از شیرینی های اصیل ایرانی هستند که ماه رمضان بازارشان داغ می شود. اگر مایلید در منزل بامیه های خوشمزه را درست کنید با ما همراه شوید.

طرز تهیه بامیه, بامیه خانگی

مواد لازم جهت تهیه بامیه خشک در منزل

آردیک پیمانه (۱۲۵ گرم)
آب۱ پیمانه (۲۵۰ سی‌سی)
تخم‌مرغ۲ عدد
روغن جامد یا مایع۲ قاشق سوپ‌خوری
نمکخیلی کم
وانیل شکری یا وانیل خالصنصف قاشق مرباخوری یا یک هشتم قاشق مرباخوری
شربت بار ( به لینک زیر مراجعه کنید)۲ قاشق سوپ‌خوری
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

طرز تهیه بامیه خشک و ترد در منزل :

برای تهیه بامیه  ابتدا آب و شربت بار و روغن و نمک رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدین.
طرز تهیه بامیه,بامیه خانگی

طرز تهیه بامیه در منزل

به محض اینکه جوش‌های ریزی روی سطح آب اومد تمام آرد رو یک دفعه اضافه کنید.

طرز تهیه بامیه,بامیه خانگیطرز تهیه بامیه خانگی

سریع شروع به هم زدن کنید تا آرد جمع بشه.

نکته: حتماً و حتماً حرارت رو کم کنید.

طرز تهیه بامیه,بامیه خانگیطرز تهیه بامیه با تصویر

با پشت قاشق خمیر رو در داخل قابلمه یا ماهیتابه پخش‌ کنید. تا زمانی که از روی حرارت بردارید بایستی مدام این کار رو انجام بدین. تقریباً ۱۵-۱۰ دقیقه طول می‌کشه.

طرز تهیه بامیه,بامیه خانگیطرز تهیه بامیه همراه با عکس

همون طوری که در تصویر مشخصه به سطح ماهیتابه کمی از خمیر چسبیده این نشون دهنده اینه که کم‌کم خمیرمون آماده می شه.

طرز تهیه بامیه,بامیه خانگیآموزش گام به گام پختن بامیه

بعد به ظرف دیگه‌ای منتقل کنید و اجازه بدین خمیر سرد بشه. در این فاصله دو سه بار خمیر رو زیر و رو کنید تا به سرد شدن اون کمک کنید.

بعد از اینکه خمیر سرد شد تخم‌ مرغ اول رو می‌ریزیم و با دست هم می‌زنیم. ممکنه اولش به نظرتون شل بیاد ولی با هم زدن خودش رو جمع می کنه.

طرز تهیه بامیه,بامیه خانگیآموزش تصویری درست کردن بامیه

بعد از اینکه خمیر سفت شد مجدداً تخم‌مرغ دوم و وانیل رو بریزید و هم بزنید تا خمیر خودش رو جمع کنه.
طرز تهیه بامیه,بامیه خانگیطرز تهیه بامیه در خانه

نکته: هر دفعه حدود ۵ دقیقه ممکنه طول بکشه.
طرز تهیه بامیه,بامیه خانگیآموزش مرحله به مرحله تهیه بامیه

برای درست کردن بامیه نیاز به یک قیف و یک ماسوره هست.

نکته: بهتره قیف یک‌بار مصرف باشه چون شستن این خمیر کمی سخته.

نکته: ماسوره‌ای که باهاش بامیه درست می‌کنن به ماسوره آچاری معروفه.

طرز تهیه بامیه,بامیه خانگیآموزش مرحله به مرحله تهیه بامیه خشک در منزل

بعد با قیچی آشپزخونه اونو به اندازه لازم ببرید.

توصیه :

هرگز خودتون رو مقید به بودن وسایل نکنید اگر قیف و ماسوره ندارید میتونید گوشه یک پلاستیک محکم رو بچینید و به صورت استوانه‌ای بامیه‌ها رو دربیارید درسته شکلش مثل بامیه‌های بیرون نمی‌شه ولی مزه‌اش فرق نداره

طرز تهیه بامیه,بامیه خانگیآموزش مرحله به مرحله تهیه بامیه خشک در خانه

در یه قابلمه به مقدار لازم روغن بریزید (بهتره سطح بامیه‌ها رو بپوشونه).

طرز تهیه بامیه,بامیه خانگی

طرز تهیه بامیه خشک خانگی

برای سرخ کردن بامیه نباید روغنش داغ نباشه. پس همون اول داخل روغن سرد بریزید و حتماً با حرارت کم سرخ‌کنید.

نکته: باز هم تکرار می‌کنم حرارت کم در سرخ کردن بامیه خیلی مهمه.

طرز تهیه بامیه,بامیه خانگیطرز تهیه بامیه خونگی

طرز تهیه بامیه,بامیه خانگیآموزش تصویری درست کردن بامیه خشک در خانه

* بعد از سرخ شدن کامل بامیه‌ها، همون طور داغ داخل شربت بار ولرم بریزید تا شهد در اون نفوذ کنه.

* معمولاً ۳-۲ دقیقه بیشتر زمان نمی بره تا شربت در اون نفوذ کنه ولی بهترین روش برای اینکه بدونید مقدار شیرینی اون کافی هست یا نه، تست کردن اون هستش.

طرز تهیه بامیه,بامیه خانگی
آموزش کاربردی و تصویری درست کردن بامیه خشک در منزل

* نکات:

  • پس در تمامی مراحل بامیه باید حرارت کم باشه.
  •  با این مقدار شربت می‌تونید ۲ بار بامیه درست کنید.
  •  در شربت بار بامیه ۲ ق سر پر گلوکز بریزید.
  •  شربت بار رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکرک نزنه.
  • در پست های بعدی روش های دیگر تهیه بامیه تقدیم شما عزیزان خواهد شد.
این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 177, میانگین امتیاز: 4,29 از 5)
Loading...