جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


      باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

 دستور تهیه باقلوا پرچمی / باقلوا سه رنگ قزوین + فیلم آموزشی 

 

باقلوا پرچمی قزوین مهم ترین سوغات این استان است. باقلوایی که در قزوین پخته می شود از باقلوای یزد و اصفهان و شیراز خوردنی تر است چرا که تنوع مزه در این شیرینی کوچک بیشتر از همتایان همنامش در استان های دیگر است.
مواد اولیه باقلوای قزوین عبارت است از: قند بادام، قند پسته، مواد معطر، قند زعفران، گلاب، هل و آرد. این مواد اولیه است که تبدیل می شود به باقلوای لوزینه، باقلوای پیچ و معروف ترین باقلوای قزوینی یعنی باقلوا پرچمی .

دقت در شکل و رنگ های اجزا این شیرینی نفیس و اشرافی بیش از پیش نبوع نیاکان و اسلاف ما را به رخ می کشد.

 

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

 

مواد لازم خمیر باقلوا پرچمی قزوین 

• گلاب ۱ قاشق غذاخوری.
• آب گرم ۲ قاشق غذاخوری.
• روغن جامد آب شده ۱ قاشق سوپ خوری.
• آرد الک شده ۱ پیمانه.

 

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

 

مواد لازم داخل باقلوا پرچمی :

• پودر بادام ۵ پیمانه.
• پودر پسته ۳ پیمانه.
• پودر قند ۵ پیمانه.
•زعفران حل شده ۳ قاشق غذاخوری.
• پودر هل ۱ قاشق غذاخوری.

 

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

 

مواد لازم شربت باقلوا پرچمی :

• آب ۱ پیمانه.
• شکر ۱ پیمانه.
• گلاب دو قاشق غذاخوری (تمام مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا قوام بیاید).
• پودرقند و هل را مخلوط کرده. نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط میکنیم. پودر قند مخلوط شده با هل را با پودر پسته. پودر بادام سفید و پودر بادام زعفرانی مخلوط میکنم.

 

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

 

روش تهیه خمیر باقلوا پرچمی :

• آب و روغن و گلاب را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف شود سپس در کیسه فریزری گذاشته و حدود دو ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم.
• خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه باز میکنیم تا به صورت لواش کاملا نازک در بیاید.
• قالب را با روغن مایع چرب کرده و خمیر لواش نازک را کف قالب میاندازیم و قندبادام زعفرانی را روی خمیر ریخته و آنرا با گوشت کوب خوب میکوبیم تا سطح آن کاملا صاف شود . سپس روی آن قند بادام سفید را ریخته و مجددا خوب میکوبیم و روی آن پودرپسته قندی را میریزیم و خوب میکوبیم (اگر مواد خوب کوبیده نشوند بعد از برش زدن و پختن باقلوا انسجام نداشته و لایه ها از هم جدا میشوند) روی پودر پسته را با قلمو به وسیله گلاب نمناک کرده و خمیر نازک لواش را روی آن میگذاریم .
• فر را با حرارت ۱۷۵ درجه از قبل روشن میکنیم تا گرم شود.
• با پشت چاقو روی خمیر برش میزنیم طوری که خمیر شکل لوزی داشته باشد . باقلا را در حدود ۳۰ الی ۳۵ دقیقه داخل فر گذاشته تا طلایی شود. باقلوا را از فر دراورده و روی آن شربت قوام آمده که سرد شده را میریزیم (اگر شربت داغ باشد باقلوا خمیر می شود). بعد از اینکه کاملا سرد شد آن را برش میدهیم

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

نکته:

دستور ارائه شده با دستور فیلم با هم متفاوت هستند ولی نتیجه هر دو روش عالیه.

 

باقلوا پرچمی قزوین , باقلوا سه رنگ

فیلم آموزش باقلوای سه رنگ را از لینک زیر دانلود کنید

منابع : باقلوای قزوین / sooran.com 

 

 

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • شیرینی, پخت شیرینی, آموزش پخت شیرینی, دستور پخت شیرینی, عصرانه, طرز تهیه کـوکی لاهیجان, طرز پخت کـوکی لاهیجان, دستور تهیه کـوکی لاهیجان, دستور پخت کـوکی لاهیجان,روش تهیه کوکـی لاهیجان, روش پخت کـوکی لاهیجان, آموزش پخت کـوکی لاهیجان طرز تهیه کوکی لاهیجان

      روش تهیه کوکی لاهیجان ، یک عصرانه خوشمزه   مواد لازم: پودر قند: ۴۵۰ گرم روغن صاف جامد: ۳۰۰ گرم روغن مایع: ۱۰۰ گرم تخم مرغ: ۶ عدد وانیل : یک هشتم قاشق چای‌خوری …

  • مدل تزیین جام سفره هفت سین ایده هایی برای تزیین جام هفت سین

    پیشنهادهایی برای تزیین جام هفت سین نوروز    امروزه استفاده از جام های تزیین شده به عنوان ظرف برای چیدمان سفره هفت سین معموله. به همین دلیل عکس هایی از تزیین جام هفت سین که توسط …

  • زیباترین عکسهای متحرک,متن متحرک تبریک عید نوروز,تصاویر متحرک سال نو,صاویر متحرک نوروز 94,تصاویر متحرک تبریک سال نو,تصاویر متحرک سال نو,تصاویر متحرک نوروز تصاویر متحرک تبریک سال نو سری دوم

    عکس های متحرک تبریک سال نو عید نوروز تصاویر متحرک تبریک عید نوروز – عکس متحرک تبریک سال نو – – – – – – – – – – – – – – – – …

  • شیرینی عید نوروز , قلب شکلاتی , شیرینی ولنتاین طرز تهیه قلب شکلاتی / شیرینی عید نوروز

    قلب های شیرین شکلاتی یکی از شیرینی های مخصوص عید نوروز می باشد   طرز تهیه قلب شکلاتی شیرین / شیرینی مخصوص عید نوروز قلب شکلاتی شیرین از مجموعه دستورهای غذایی عید مارتا استوارت است که مجله …

  • طرز تهیه شکلات توپی

          مواد لازم برای تهیه شکلات توپی: کره نرم شده  : ۷ قاشق غذاخوری شکر : ۱/۲ پیمانه تخم مرغ : ۲ عدد آرد : ۲/۳ پیمانه پودر کاکائو : ۱/۴ پیمانه بکینگ …

  • 18373 طرز تهیه انواع باسلوق

    طرز تهیه انواع باسلوق، باسلوق ژله ای ،رنگی ،راحت الحلقوم و سجوق آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نشاسته ۱فنجان شکر ۱ونیم فنجان جوهر لیمو ۱چهارم قاشق چایخوری آب ۳فنجان …

  • جام هفت سین , مدل سفره هفت سین عکس مدل سفره هفت سین

    تصاویری از مدل های مختلف سفره هفت سین سفره هفت سین از جلوه‌های اصیل نوروز خصوصاً در میان خانواده‌های ایرانی است. در ادامه عکس هایی از چند مدل زیبای چیدمان و تزیین سفره هفت سین …

  • نان گردویی , شیرینی گردویی طرز تهیه نان گردویی / شیرینی نایینی برای عید

    طرز تهیه نان گردویی یا شیرینی گردویی نائین    نان گرویی های خوشمزه و مقوی از شیرینی های سنتی شهرستان نائین است. دستور تهیه این شیرینی و سایر شیرینی های نائینی که قبلا تقدیمتان شده …

  • طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو یا یوکفا طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو

    طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو این نان خرمایی های خوشمزه برای ماه رمضان بسیار مناسب هستند. آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : زرده تخم مرغ ۲ عدد …

  • کوکی مارمالادی طرز تهیه کوکی مارمالادی ترد و خوشمزه

    روش پخت کوکی مارمالادی برای عید نوروز     کوکی مارمالادی خوش طعم و ترد یکی از شیرینی های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. برای یک بار هم شده این شیرینی های زیبا و خوشرنگ را …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک بستنی با سس شکلات

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۱۰ نفر : بیسکوییت ۱۶ عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار) بادام ۱ فنجان (تست شده) شکر ۳ قاشق غذاخوری …

    • طرز تهیه قطاب خانگی طرز تهیه قطاب خانگی + فیلم آموزشی

        آموزش تصویری طرز تهیه قطاب خانگی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی قطاب هست که از طعم و مزه بی نظیری برخورداره و طرفدارای زیادی داره. امروز براتون طرز تهیه قطاب در …

      • دسر سه مزه , دسر تری تیست طرز تهیه تری تیست | دسر سه مزه | دستور تهیه دسر مجلسی | دسر شب یلدا

        دستور تهیه دسر مجلسی تری تیست یا سه مزه تری تیست یا دسر سه طعم از سه لایه تشکیل شده که هر کدوم مزه و طعم متفاوتی دارن. در این بخش از آموزش آشپزی مجله …

        • شیرینی صدفی , شیرینی میدیا طرز تهیه شیرینی صدفی / شیرینی میدیا

          دستور پخت شیرینی صدفی شیرینی صدفی یا شیرینی مدیا با ظاهری لایه لایه و صدف مانند و طعمی شبیه به زولبیا و بامیه هست. این شیرینی شیک و خوشمزه را برای افطار درست کنین.   مواد …

          • لقیمات , لگیمات طرز تهیه لقیمات یا لگیمات برای افطار

            طز تهیه لقیمات یا لگیمات برای ماه رمضان  لقیمات یا لگیمات یکی از شیرینی های مخصوص ماه رمضان و نوعی بامیه عربیه. خوزستانی ها و بیشتر جنوبی ها مخصوصاً بندرعباسی ها با این نوع شیرینی آشنا …

            • فرنی قالبی با رویه شکلات طرز تهیه فرنی قالبی با رویه شکلات

              روش پخت فرنی قالبی با کاور شکلاتی  فرنی دسری راحت و بسیار خوشمزه و شیک برای بچه ها و البته بزرگترهاست. ایرانیان فرنی را بیشتر بر سر سفره های افطار ماه مبارک رمضان جای می دهند. اما پیش …

              • طرز تهیه دسر گلابی داغ

                طرز تهیه دسر گلابی داغ    مواد لازم: گلابی : ۴ عدد گلاب  : ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده : ۱ قاشق غذاخوری شکر :  نصف پیمانه برای تزیین از مغز خشکبار میتوانید استفاده کنید عسل …

                • حلوا خرمایی طرز تهیه حلوا خرمایی ویژه ماه رمضان

                  دستور پخت حلوا خرمایی برای ماه رمضان حلوا خرمایی را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.   مواد لازم برای تهیه حلوا خرمایی : آرد یک لیوان (آرد سفید …

                  • شیرینی مربایی - بیسکویت مربایی شیرینی مربایی عصرانه خوشمزه

                        روش پخت شیرینی مربایی   شیرینی مربایی عصرانه ای لذیذ و خوشمزه برای دورهمی های خانوادگی و دوستانه است . دستورهای مختلف شیرینی مربایی را امتحان کردم ولی هیچکدام را نپسندیدم به این خاطر …

                    • پفک نمکی خانگی , پفک خانگی طرز تهیه پفک نمکی خانگی

                        طرز تهیه پفک نمکی خانگی پفک نمکی یکی از تنقلات مورد علاقه هر فردیه و سن و سال هم نمیشناسه. اما متاسفانه این خوراکی خوشمزه به دلیل وجود مواد افزودنی و رنگ های خوراکی …

                      • Grape jam, مربای انگور طرز تهیه مربای انگور | مربای پاییزی پرخاصیت | مربای راحت و خوشمزه

                        دستور پخت مربای انگور مربای انگور با طعمی به یاد ماندنی ، هم اهر خوبی داره و هم خیلی زود و راحت تهیه میشه. با توجه به اینکه الان فصل انگور هست و تو هر خونه‌ای …

                        • طرز تهیه چیز کیک ژله ای طرز تهیه چیز کیک ژله ای

                          طرز تهیه چیز کیک ژله ای   چیز کیک ژله ای دسری خوشمزه و شیک برای مجالس و مهمانی هاست . این دسر به دلیل وجود ژله های رنگی ظاهر زیبایی دارد بخصوص اگه با …

                          • طرز تهیه ژله هندوانه ای شب یلدا طرز تهیه ژله هندوانه ای شب یلدا

                            طرز تهیه ژله هندوانه ای یا هندوانه ژله ای ژله هندوانه ای بسیار دلربا  و زیباست. با درست کردن این ژله در مناسبت های شاد مثل اعیاد مختلف، ولنتاین، شب یلدا، جشن تولد، سالگرد ازدواج …

                            • طرز تهیه بستنی تیرامیسو - دسر مجلسی طرز تهیه بستنی تیرامیسو

                                طرز تهیه Tiramisu Ice- Cream بستنی تیرامیسو   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : یسکویت لیدی فینگر (شاید یکی دو تا کمتر یا بیشتر) ۱۶ عدد قهوه اسپرسو (دم کشیده و سرد شده) …

بالا