شنبه , ۱۳ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه باقلوای خانگی

دستور پخت باقلوا خانگی خوشمزه و ترد

این باقلوای خانگی طعم بی نظیری داره. ظاهر زیبای این شیرینی خوشمزه هر کسی را وسوسه می کنه طعم اونو بچشه. باقلوا از شیرینی هایی هست که در تمامی مراسم ها سرو میشه.

 

مواد لازم برای تهیه باقلوای خانگی :

تخم‌مرغ دو عدد

شیر نصف لیوان

ماست نصف لیوان

روغن مایع نصف لیوان

سرکه دو قاشق غذاخوری

بیکین پادر یه قاشق مرباخوری پر

نمک یه پنسه

آرد حدوداً چهار لیوان + دو قاشق سوپ خوری پر ( من دقیقا ۵۷۰ گرم استفاده کردم)

کره ۲۰۰ گرم + یک چهارم لیوان روغن مایع برای روی باقلوا

گردوی خرد شده یک و نیم لیوان ( اگه دوست داشتین بیشتر هم میتونین بریزین)

پودر نشاسته ی ذرت برای باز کردن خمیر یه لیوان

 

برای شهد باقلوای خانگی :

شکر چهار لیوان

آب سه لیوان

ده تا دونه هل

دو ق غ لیموی تازه ( پوست لیمو رو هم بندازین توی شهد تا بجوشه و شهد خوش عطر بشه)

نکته :

میزان آرد نسبت به اندازه ی تخم‌مرغ ها و اندازه گیریه مواد شاید کمی کم و زیاد بشه حتماً یادتون باشه که آرد و کم کم و با احتیاط به مواد اضافه کنین تا خمیرتون نرم و یکدست دربیاد.

طرز تهیه باقلوای خانگی :

قبل از هر کاری مواد شهد و میریزم داخل قابلمه تا بجوشه در این فاصله خمیر باقلوای خانگی را آماده میکنیم.

به غیر از آرد و بیکین پادر همه ی مواد را داخل ظرف گودی میریزیم و مخلوط میکنیم.

بعد دو لیوان آرد و با بیکین پادر ترکیب میکنیم و داخل مواد میریزیم و با دست ترکیب میکنیم و بعد بقیه ی آردو کم کم اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم تا خمیر نرم و یکدستی آماده بشه.

به مدت ده دقیقه روی خمیر باقلوا را میپوشونیم.

مواد دیگه رو آماده میکنیم و میذاریم کنار دستمون. کره رو آب میکنیم و با روغن مایع ترکیب میکنیم.

گردو ها رو خرد میکنیم. شربت که کاملاً جوشید اجاق و خاموش میکنیم تا خنک بشه. خمیر آماده شده رو به بیست چونه ی کوچولو تقسیم میکنیم.

چونه ها رو یکی یکی به کمک پودر نشاسته باز میکنیم تقریباً به اندازه ی پیش دستی کوچک و رو هم میذاریم وقتی پنج تا شد با هم با وردنه ی مخصوص ( اوکلاوا) باز میکنیم باز کردن خمیر با اوکلاوا کمی مهارت میخواد که با چند بار تمرین و تکرار دستتون عادت میکنه.

این خمیر باز شده چون از سطح ظرفمون بزرگترمیشه به اندازه ی ظرف برش میزنیم کف ظرف میندازیم و با برس کمی کره میزنیم روی خمیر و دوباره بقیه ی خمیر باز شده رو روی طبقه ی اول میذاریم و دوباره کمی کره میزنیم.

باز پنج چونه ی بعدی رو به همین ترتیب باز میکنیم و همون کارهای قبلی رو تکرار میکنیم و بعد از کمی کره زدن گردو رو سطح خمیر میریزیم و دوباره پنج چونه ی بعدی رو باز میکنیم و تا آخر خمیر همین کارها رو انجام میدیم.

در آخر کناره های خمیرو کمی میدیم تو و مرتب میکنیم و به هر شکلی که دوست داریم برش میزنیم و بقیه ی کره ی آب شده رو میدیم روی سطح باقلوای برش زده ( دقت میکنیم که دوغ کره رو نریزیم).

داخل فر میذاریم با دمای ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد به مدت تقریباً یک ساعت البته بعد از ۴۰ دقیقه چک کنین مخصوصا زیر ظرف و نگاه کنین.

احتمالا کناره ها و زیر باقلوا برشته بشه و روی باقلوا هنوز کاملاً برشته نشه در اینصورت دو الی سه دقیقه گریل و روشن میکنیم وقتی خوب طلایی و برشته شد از فر خارج میکنیم.

اجازه میدیم تا کمی از حرارت اولیه بیفته و بعد شربت ولرم مایل به خنک رو میریزیم روی باقلوا و پنج شش ساعت بهتره بمونه تا کاملاً شربت جذب بشه و بعد سرو میکنیم.

 

نکات تهیه باقلوای خانگی :

چونه های تقسیم شده رو میتونیم تک تک به کمک نشاسته باز کنیم و کاملاً مثل یوفکا نازک کنیم و ردیف ردیف بچینینم.

پودر نشاسته رو به اندازه بزنین شاید از مقدار پودر نشاسته ی ذرت اضافه بیاد.

برای درست کردن خمیر به جای شیر آب میتونین استفاده کنین.

 

منبع:اینستاگرام نسرین زارع



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • سزیین خرما - سفره افطار - ایده تزئین خرما روش های تزیین خرما برای افطار

    ایده هایی برای تزیین خرما در مراسم افطار اگه قراره مراسم افطاری داشته باشین و تو فکرین تزیین خرما رو چجوری انجام بدین که هم شیک و مجلسی باشه و هم اشتها برانگیز،  با همراه …

  • مدل تزیین تخم مرغ هفت سین ایده هایی برای تزیین تخم مرغ هفت سین (۲)

      ایدﻩهایی ساده و زیبا برای تزیین تخم مرغ هفت سین   روزهای پایانی زمستونه و صدای قدم های بهار زیبا شنیده میشه . این روزا همه به فکر خونه تکونی و تهیه لوازم و …

  • طرز تهیه حلوای هویج به شکل هویج طرز تهیه حلوای هویج به شکل هویج

    طرز تهیه حلوای هویج به شکل هویج   حلوای هویج یکی از خوشمزه ترین انواع حلواست ، البته به نظر من خوشمزه ترین! همینطور رنگ و ظاهر زیبایی داره . اگه تا به حال امتحانش …

  • طرز تهیه آش ماست, روش تهیه آش ماست ,دستور تهیه آش ماست ,طرز پخت آش ماست , روش پخت آش ماست ,دستور پخت آش ماست, آش ماست طرز تهیه آش ماست

    آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : سبزی نیم کیلو (شامل اسفناج،گشنیز،جعفری و برگ سیر تازه) کدو سبز ۴عدد برنج ۱ونیم پیمانه ماست ۲پیمانه …

  • آموزش ساخت گلدان با توپ پلاستیکی , هنر بازیافت آموزش ساخت گلدان با توپ پلاستیکی

      آموزش ساخت گلدان تزیینی با توپ پلاستیکی ساخت گلدان تزیینی (جا شکلاتی ) با توپ پلاستیکی یکی دیگر از آموزش های مفید و کاربردی از سری آموزش های کانال بانوی هنر است. برای این …

  • طرز تهیه بامیه, بامیه خانگی طرز تهیه بامیه در منزل

    آموزش تصویری طرز تهیه بامیه به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه بامیه روش های مختلفی داره. زولبیا و بامیه از شیرینی های اصیل ایرانی هستن که ماه رمضونا بازارشون داغ میشه. اگر مایلید توی منزل …

  • تزیین تخم مرغ هفت سین به شکل کوکشی - تزئینات سفره هفت سین تزیین تخم مرغ هفت سین به شکل کوکشی

    تزیین تخم مرغ هفت سین به شکل کوکشی تزیین تخم مرغ یکی از کارهایی است که برای سال نو و عید نوروز انجام می شود. یکی از ایده ها برای تزیین تخم مرغ هفت سین، …

  • تزیین آش رشته - آش رشته برای افطار نمونه های تزیین آش رشته

        عکس هایی از تزیین آش رشته   در ماه مبارک رمضان هستیم بسیاری برای مراسم افطار آش رشته که یکی از آش های بسیار محبوب هست رو می پزن. در ادامه براتون تصاویری …

  • ساخت جاشمعی ستاره , تزیین سفره هفت سین ساخت جاشمعی ستاره برای سفره هفت سین

     ساخت جاشمعی ستاره برای سفره هفت سین   این جاشمعی زیبا را می تونین برای تزیین میز شام جشن های تولد، سالگرد ازدواج، ولنتاین ، تزیین سفره هفت سین و …استفاده کنین. آموزش ساخت جاشمعی …

  • طرز تهیه آش رشته - تزیین آش رشته طرز تهیه آش رشته خوشمزه

      یکی از غذاهای پرطرفدار و مناسب برای افطار آش رشته هست. بنابراین امروز براتون روش تهیه این آش خوشمزه رو درنظر گرفتیم .   طرز تهیه آش رشته   آماده سازی: ۱ ساعت مدت …

مطالب قبلی این بخش
  • آموزش تزیین کیک تولد به شکل باربی آموزش تزیین کیک تولد به شکل عروسک باربی

      آموزش تزیین کیک تولد به شکل عروسک باربی   دختر کوچولوها عاشق باربی هستن. پس خیلی خوب میشه اگه برای تولدشون کیکی به شکل عروسک دلخواهشون درست کنین. در ادامه آموزش تصویری تزیین کیک …

    • طرز تهیه پفک هندی خانگی طرز تهیه پفک هندی خانگی / آموزش تصویری

      آموزش تصویری روش تهیه پفک هندی خانگی    پفک هندی از تنقلات خوشمزه ایه که اکثر افراد اونو دوس دارن و می تونه جایگزین مناسبی برای آجیل عید باشه. البته به شرطی که اونو در منزل درست …

      • Grape jam, مربای انگور طرز تهیه مربای انگور | مربای پاییزی پرخاصیت | مربای راحت و خوشمزه

        دستور پخت مربای انگور مربای انگور با طعمی به یاد ماندنی ، هم اهر خوبی داره و هم خیلی زود و راحت تهیه میشه. با توجه به اینکه الان فصل انگور هست و تو هر خونه‌ای …

        • طرز تهیه خمیر ورقه - خمیر هزارلا - خمیر میل فوی طرز تهیه خمیر هزارلا

             روش تهیه خمیر هزارلا   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : آرد ۲و ۱چهارم لیوان آب (کاملا یخ) ۶قاشق کره (منجمد رنده …

          • بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

            طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا   بیسکویت هندوانه ای می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلدا باشد. این بیسکوئیت با موادی در دسترس درست شده و طرز تهیه آن …

            • شیرینی به شکل قو طرز تهیه شیرینی به شکل قو

               طرز تهیه شیرینی به شکل قو   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : تخم مرغ  ۲ عدد (زرده تخم مرغ دوم را کنار بگذارید) شکر ۲ …

              • حلوا کادویی, حلوا مجلسی ,حلوا برای افطار طرز تهیه حلوا کادویی زیبا و شیک

                دستور پخت حلوا کادویی حلوا کادویی زیبا و شیک که با گل های رز تزیین شده ، بسیار خوش طعم و خوشمزه و بهترین دسر برای مهمانی های افطار است. برای تهیه این حلوا کادویی زیبا و شکیل ابتدا حلوای …

                • طرز تهیه شیرینی های مخصوص کریسمس, پخت شیرینی کریسمس طرز تهیه بیسکوئیت کاج برای کریسمس

                  می توانید از این بیسکوئیت کاج برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید.   این بیسکوئیت ها اگرچه خیلی ساده درست میشوند ولی پروژه خوبی هست تا بچه ها را با شیرینی پزی آشنا کند. …

                  • طرز تهیه شیرینی گل رز با سیب طرز تهیه شیرینی گل رز با سیب

                    دستور تهیه شیرینی گل رز با سیب   شیرینی گل رز با سیب را می توانید با خمیر هزار لا یا با خمیر پیراشکی و پیتزا هم درست کنید. این شیرینی شیک و زیبا را تهیه کرده …

                    • طرز تهیه کیک بستنی با چیپس شکلاتی

                      طرز تهیه کیک بستنی با چیپس شکلاتی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر: چیپس شکلاتی ۱/۲ فنجان پودر شکر ۲ قاشق …

                      • بیسکویت مرسین طرز تهیه بیسکویت مرسین

                        دستور پخت بیسکویت مرسین بیسکویت مرسین (yaban mersini bisküvi) در واقع بیسکویت با میوه خشک شده بلوبری است که در ایران یافت نمیشود و یا اگر هم باشد فراوان نیست شما به جای بلو بری …

                        • طرز تهیه کیک شیفون با رویه پرتقالی طرز تهیه کیک شیفون با رویه پرتقالی

                            آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست پرتقال ۱قاشق غذاخوری (پودر خشک شده) روغن ۱چهارم لیوان (مایع) آب ۱چهارم …

                          • شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی طرز تهیه شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی

                            شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی   شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی یکی دیگر از انواع کوکی هایی است که می توانید برای پذیرایی مهمانان نوروزی خودتان در منزل درست کنید.  اگر به کره بادام زمینی حساسیتی …

                            • کیک ساده با سس گاناش طرز پخت کیک ساده با سس گاناش و کارامل

                              دستور تهیه کیک ساده با سس گاناش و کارامل  این کیک ساده با سس های خوشمزه و خوش طعم گاناش و کارامل یه عصرونه بسیار لذیذه. در ادامه مطلب روش تهیه سس گاناش ، سس کارکامل و …

بالا