چهارشنبه , ۱۷ آذر , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه بادمجان فنری

آموزش روش تهیه بادمجان فنری

 

جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق باشند ولی بادمجان ها متلاشی نشوند…

 

مواد اولیه :
بادمجان : ۳ عدد
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
پیاز : ۲ عدد ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
سیر : ۲ حبه
روغن : ۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:
جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق باشند ولی بادمجان ها متلاشی نشوند بعد بادمجان های آماده را نیم ساعت در آب نمک قرار میدهیم پس از این مدت آن ها را میشوئیم و در آبکش قرار می دهیم .
یک عدد پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم و فلفل قرمز کمی فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم و درون برش ها را با گوشت پر می کنیم و اضافی گوشت را از سطح بادمجان پاک می کنیم وقتی تمام برش ها را با گوشت پر کردیم آن ها را کمی سرخ می کنیم و یک لیوان کوچک آب و کمی نمک روی آن ها میریزیم و در ظرف را می بندیم تا بادمجان ها بپزند.
حرارت باید ملایم باشد تا بادمجان ها با بخار بپزند .یک پیاز دیگر را نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می دهیم سیر خرد شده را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه می کنیم و می گذاریم تفت بخورد و یک ربع با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.
برای سرو سس را در ظرف مورد نظر می ریزیم و بادمجان ها را روی آن می چینیم و با فلفل سبز آن را تزئین می کنیم.

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • گراتن بادمجان دلمه ای طرز تهیه گراتن بادمجان دلمه ای

    گراتن بادمجان دلمه ای پیش غذایی رسمی برای افطاری گراتن بادمجان دلمه ای یکی از خوراک های خوشمزه ایه که میشه با بادمجان درست کرد. گراتن بادمجان پیش غذای مناسبی برای مهمانی های رسمیه. درست …

  • آموزش تصویری طرز تهیه کشک و بادمجان طرز تهیه کشک و بادمجان

      آموزش تصویری روش پخت کشک و بادمجان   این بار طرز تهیه یکی از غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم ایرانی رو براتون انتخاب کردیم: کشک و بادمجان که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و …

  • طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای

    طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای   کشک و بادمجان از غذاهای مقوی و خوشمزه و پرطرفداره . در مطلب امروز طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای را براتون آماده کردیم که برای …

  • 17631 طرز تهیه بادمجان شکم پر

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم روغن۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد (بزرگ) قارچ …

  • طرز تهیه بورک بادمجان كبابى طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

  • طرز تهیه بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری

      بادمجان سوخاری ، پیش غذای گیاهی   امروز روش تهیه پیش غذای گیاهی و خوشمزه بادمجان سوخاری رو بهتون آموزش میدیم . امیدواریم خوشتون بیاد و از خوردنش کنار خونواده لذت ببرین .   …

  • طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر - بادمجان شکم پر - کدو شکم پر طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

    طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز ۶عدد بادمجان ۶عدد روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری پیاز …

  • طرز تهیه بقچه بادمجان طرز تهیه بقچه بادمجان

      بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

  • طرز تهیه رولت بادمجان, طرز پخت رولت بادمجان , روش تهیه رولت بادمجان ,روش پخت رولت بادمجان ,دستور تهیه رولت بادمجان , دستور پخت رولت بادمجان , رولت بادمجان طرز تهیه رولت بادمجان

      به درخواست دوستای نازنینی که آموزش دستورای ساده آشپزی رو خواستن ازاین به بعد آموزشای ساده و خوشمزه و البته تجربه شده رو پیشکشتون می کنم. مواد لازم بادمجان قلمی  ۲ عدد گردو   …

  • اسنک بادمجان بیسکویتی طرز تهیه اسنک بادمجان بیسکویتی / غذای فوری با بادمجان

    اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه اسنک بادمجان لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است. حتما یکبار هم شده طعم آن را امتحان …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه رول فیله مرغ شیرین

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  نیم کیلو (فیله) قیصی ۲۵۰ گرم + مقدار دلخواه برای سس گردو ۱۰۰ …

    • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

      دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …

      • طرز تهیه آش رشته - تزیین آش رشته طرز تهیه آش رشته خوشمزه

          یکی از غذاهای پرطرفدار و مناسب برای افطار آش رشته هست. بنابراین امروز براتون روش تهیه این آش خوشمزه رو درنظر گرفتیم .   طرز تهیه آش رشته   آماده سازی: ۱ ساعت مدت …

        • سوپ سیب زمینی با فلفل

          سوپ سیب زمینی با فلفل     مواد لازم: پیاز متوسط خرد شده : ۱ پیمانه و نیم سیب زمینی : ۱عدد(۳۰۰ گرم) فلفل دلمه ای قرمز : ۴ عدد بزرگ سیر : ۳ حبه …

          • طرز تهیه مقلوبه مرغ طرز تهیه مقلوبه مرغ

              طرز تهیه مقلوبه مرغ مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ ۱ کیلو گرم بادمجان ۳ عدد حلقه شده سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده آب مرغ ۴ پیمانه پیاز۲  …

            • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

              طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

              • کوس کوس مراکشی طرز تهیه کوس کوس مراکشی

                طرز تهیه کوس کوس مراکشی کوس کوس  (Couscous) از نظر غذایی جزو سالم‌ترین محصولات غله‌ای است. کوسکوس سنتی برای آماده‌سازی نیاز به زمان زیادی دارد و معمولاً بخارپز می‌شود. چربی موجود در هر ۱۰۰ کالری …

                • طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر

                    طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر   پاستا لقمه ای غذایی راحت و لذیذه که برای مراسم تولد، یا عصرونه بسیار مناسبه. می تونین به عنوان پیش غذا هم سرو کنین. این غذا …

                  • طرز تهیه دیزی , آبگوشت طرز تهیه دیزی (آبگوشت) خوشمزه به صورت تصویری و قدم به قدم

                      طرز تهیه آبگوشت (دیزی) به صورت تصویری  و همراه با جزئیات   من به شخصه  دیزی رو از هر نوع کبابی بیشتر دوست دارم و خیلی وقت بود که میخواستم  طرز تهیه آبگوشت ( …

                    • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

                      دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

                      • طرز تهیه لازانیا نخود سبز طرز تهیه لازانیا نخود سبز

                        طرز تهیه لازانیا نخود سبز جدید و لذیذ مواد لازم برای ۶ نفر : لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی   ۴۰۰ گرم نخود سبز از پوست درآورده   ۲۰۰ گرم (۱ لیوان) هویج  …

                        • طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محبوب شمالی ها

                          روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. …

                          • طرز تهیه استیک با سس قارچ

                            طرز تهیه استیک با سس قارچ مواد لازم: برای سس قارچ: آب گوشت  :  یک پیمانه آرد سفید  :  یک قاشق سوپ خوری کره  :  ۲۵۰گرم قارچ تازه  :  ۲۵۰گرم شیر  :  یک پیمانه نمک …

                            • طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

                              طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای (معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید!) آماده سازی: ۳۰ دقیقه     مواد اولیه برای ۴ نفر : عصاره مرغ یک بسته کوچک شیر  ۴ لیوان+مقداری برای حل کردن …

بالا