پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

بادمجان سوخاری

دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان 

بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه به علت سوخاری شدن , روغن زیادی رو به خودش نمیگیره. پس اگه بادمجون دوست دارید حتما امتحانش کنید.

بادمجان سوخاری با وجود اینکه خیلی سریع آماده میشه اما به شدت خوشمزه اس. تصور کنید یه لقمه ترد که وقتی گازش میزنید داخلش بادمجون نرم باشه.

 

زمان آماده سازی : ۵۰ دقیقه

زمان پخت : ۱۰ دقیقه

 

مواد لازم برای تهیه بادمجان سوخاری :

– بادمجان متوسط ۲ عدد

– آرد سوخاری ۲ پیمانه

– پنیر پارمزان رنده شده ۳/۴ پیمانه

– تخم مرغ ۳ عدد

– آرد سفید یک پیمانه

– نمک یک و ۱/۴ قاشق چایخوری

– جعفری تازه خرد شده مقداری ( برای تزیین )

– روغن برای سرخ کردن

– سس کچاپ یا سس مارینارا در صورت تمایل

 

روش تهیه بادمجان سوخاری :

بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی دو یا سه سانتی خرد کنید.

بادمجان سوخاری

یک و ۱ /۴ قاشق نمک به بادمجان ها بزنید و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در آبکش بگذارید تا آبشان گرفته شود.

در ظرفی نسبتا گود آرد سوخاری و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بشکنید و با دو قاشق آب مخلوط کرده ، با چنگال بزنید تا یکدست شود.

آرد سفید را در ظرفی بریزید.

حالا بادمجان ها را به ترتیب ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بزنید.

بادمجان سوخاری

لقمه های بادمجان  را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

بادمجان سوخاری

بادمجان ها را در ظرف سرو بچینید و روی آنها مقداری جعفری خرد شده بریزید وبا سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا سرو کنید.

 

   منابع:کانال پخت و پز آسان/آکاابران

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 11, میانگین امتیاز: 4,45 از 5)
Loading...