یکشنبه , ۲۱ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه‌ ادویه مخلوط

راز خوشمزگی غذای مادربزرگ‌های دنیا

 

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط

همیشه وقتی به خانه‌ی مادربزرگ‌های می‌رویم، تا یکی دو کیلو چاق نشویم، برنمی‌گردیم. از بس که غذاهای مامان بزرگ پز خوشمزه‌اند و زیردندان مزه می‌کنند، آدم نمی‌تواند ازشان دل بکند. شما رو نمی‌دانم، اما برای من حتی مزه‌ی نیمروی مادربزرگم هم با بقیه فرق داشت.

اما چرا واقعا اینطوری بود؟ به نظر من که فوت کوزه گری آشپزی مادربزرگ‌ها رو هیچ وقت نمی‌توانیم یاد بگیریم، اما خب حداقل ادویه هایی که از آن استفاده می‌کنند را می‌توان از آنها پرسید و سعی کرد مانند آنها درست کرد.

در این مقاله ما هم همین کار را کردیم، ادویه‌های معروف برخی کشورها را پیدا کردیم و دستور آنها را نوشتیم تا شما هم بتوانید از آنها استفاده کنید و غذاهایی با طعم بین‌المللی درست کنید. اگر هم دستور تهیه‌ی ادویه‌ی خاصی مد نظرتان است، در قسمت نظرات به ما بگویید تا از مادربزرگ‌ها بپرسیم. اگر هم خودتان دستور تهیه‌ی ادویه ی خاصی را می‌دانید، محض رضای خدا در قسمت نظرات به ما هم بگویید تا بتوانیم در آینده مادربزرگ‌های خوبی شویم!

 


۱-ادویه مخلوط تاکو از مکزیک

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

۲ قاشق چایخوری پونه کوهی (اورگانو)

۳/۴ قاشق چایخوری نمک

½ قاشق چایخوری دارچین

¼ قاشق چایخوری فلفل هندی

¼ قاشق غذاخوری زردچوبه

 


 

۲- ادویه مخلوط بهارات از ترکیه

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه

۲ قاشق غذاخوری زردچوبه

۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز

۱ قاشق غذاخوری نعناع خشک

۱ قاشق غذاخوری میخک

۱ قاشق غذاخوری جوز هندی

۱ قاشق غذاخوری هل سبز

۱ نوک قاشق چایخوری دارچین

 


 

۳- ادویه مخلوط تندوری از پاکستان

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل

۱ قاشق چایخوری زردچوبه

۱ قاشق چایخوری پودر زیره

۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

۱ قاشق چایخوری پاپریکا

۱ قاشق چایخوری زردچوبه

۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری فلفل هندی

 


 

۴- ادویه ی بخارات، یا ۷ ادویه ی عربی

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده

۲ قاشق غذاخوری پاپریکا

۲ قاشق غذاخوری پودر زیره سبز

۱ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز

۱ قاشق غذاخوری پودر میخک

۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین

½ قاشق چایخوری پودر هل

 


 

۵- پنج ادویه، از چین

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین

۱ قاشق چایخوری پودر میخک

۱ قاشق چایخوری پودر دانه‌ی بوداده‌ی رازیانه

۱ قاشق چایخوری پودر رازیانه‌ی ستاره‌ای

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیچوان بوداده

 


 

۶- ادویه مخلوط، از جامائیکا

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط

 

۲ قاشق چایخوری فلفل هندی (Cayenne)

۱ قاشق غذاخوری پودر جوز هندی

۴ قاشق چایخوری نمک

۴ قاشق چایخوری شکر

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل

۲ قاشق غذاخوری پیاز خردشده‌ی خشک

۱ ½ قاشق چایخوری پودر پیاز

۱ ½ قاشق چایخوری پودر آویشن

۱ ½ قاشق چایخوری تخم خردل

۱/۸ قاشق چایخوری پودر میخک

 


 

۷-گارام ماسالا، از هند

طرز تهیه انواع ادویه مخلوط
۱۲ عدد فلفل سیاه

۳ عدد دانه‌ی هل (پوست کنده)

۱۲ عدد میخک

۱ عدد چوب دارچین

¼ پیمانه تخم گشنیز

¼ پیمانه دانه‌ی زیره

دانه رازیانه

جوز هندی

تمامی این مواد و دانه‌ها را با هم مخلوط و در آسیاب برقی، آسیاب کنید.

 

نکته :

لازم به ذکر است که با وجود در دسترس بودن تمامی این مواد و ادویه ها به صورت پودری، اگر آنها را به صورت دانه تهیه کنید و خودتان آسیاب کنید، عطر و طعم ادویه ها چندین برابر می‌شود.

 

blog.bamilo.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ادویه کاری , پودر کاری طرز تهیه ادویه کاری / خواص پودر کاری

    روش تهیه ادویه کاری یا پودر کاری    ادویه کاری ، ادویه‌ای است که در آشپزی شرق دنیا به خصوص پاکستان، هندوستان و افغانستان از آن استفاده می‌شود، ولی امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه …

  • طرز تهیه ادویه ,روش تهیه ادویه, دستور تهیه ادویه, طرز تهیه ادویه خورشی, روش تهیه ادویه خورشی ,دستور تهیه ادویه خورشی طرز, تهیه ادویه مخصوص خورش ,روش تهیه ادویه مخصوص خورش ,دستور تهیه ادویه مخصوص خورش طرز تهیه ادویه مخصوص خورش

        آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه   مواد اولیه : پودر سیر ۱قاشق مرباخوری پوست نارنج ۱قاشق مرباخوری انیسون ۱قاشق مرباخوری (از عطاری تهیه کنید) تخم بادیان ۱قاشق …

  • ادویه خشک ایتالیایی,سس ایتالیایی,سس سالاد طرز تهیه سس ایتالیایی | طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی | سس سالاد ایتالیایی

      طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی و سس ایتالیایی سس ایتالیایی از ترکیب سبزیجات معطر و سرکه و روغن زیتون تهیه شده و در تهیه سالاد و سیب زمینی تند سرخ شده بکار می رود. …

  • طرز تهیه انواع ادویه مخلوط کاربرد ادویه ها در غذا / آشنایی با ادویه ها

    آشنایی با کاربرد ادویه ها در غذا  کاربرد ادویه ها و وبژگی های آن ها ,ادویه های مخصوص هر غذا ,پخت غذا با انواع ادویه, ادویه های مناسب هر غذا, آشنایی با ادویه های مناسب …

  • طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

    طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی مواد اولیه : پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری دارچین ۱قاشق چایخوری جوز هندی ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز …

  • طرز تهیه پودر پاپریکای خانگی طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل

    طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی پاپریکا یک ادویه عالیه که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه. من اون رو آماده خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود. پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم پودر پاپریکا رو تو خونه …

مطالب قبلی این بخش
  • روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

    سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

    • آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی روش های پیچیدن خمیر پیراشکی

      آموزش تصویری ۱۱ روش پیچیدن خمیر پیراشکی   در تصاویر زیر روش های جالب و متنوع پیچیدن خمیر پیراشکی را مشاهده می فرمائید. این پیراشکی ها بهتر است در فر پخته شود. این روش ها برای …

      • آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها

          آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها   آبا انواع آرد را می شناسید ؟ آبا می دانید چند نوع آرد در پخت شیرینی ها و نان ها بکار می رود ؟ شاید فکرش …

        • چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی | ترفندهای کیک خوب پختن

            چند نکته مهم در مورد پخت کیک و شیرینی تکنیک های پخت کیک و شیرینی, نکته هایی برای پختن کیک و شیرینی, ترفندهای پخت کیک و شیرینی, راهنمای پختن کیک و شیرینی, نکاتی برای شیرینی …

          • روش پاک کردن میگو - روش های طبخ میگو روش پاک کردن میگو و طبخ میگو

            آموزش تصویری پاک کردن میگو روش های طبخ میگو   میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو …

            • بوی سوختگی برنج روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

              در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

              • منجمد کردن مواد غذایی,فریز کردن روش صحیح منجمد کردن مواد غذایی / فریز کردن خوراکی ها

                نکاتی در مورد  منجمد کردن خوراکی ها  منجمد کردن غذا سریع ترین و راحت ترین روش برای حفظ خوراکی‌ها در خانه است. امروزه با استفاده از کیسه‌های پلی اتیلن، ظروف پلاستیکی، برچسب‌های فریزر و دیگر لوازم، می‌توانیم …

                • خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

                                                        روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش   تکنیک ها و …

                  • تازه نگهداشتن سبزی خوردن , نگهداری بهتر سبزی خوردن روشهای تازه نگهداشتن سبزی خوردن

                    راهکارهایی برای تازه نگهداشتن سبزی بیش از یک هفته  تازه نگهداشتن سبزی خوردن, نگه داشتن سبزی خوردن به مدت طولانی, نکاتی برای نگهداری سبزی خوردن, نگهداری انواع سبزی , روش هایی برای تازه نگه داشتن …

                    • خمیر مایه - مخمر نان - مایه خمیر خمیر مایه و روش استفاده از آن

                          خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

                      • نکات آشپزی چند فوت و فن آشپزی

                        در مطلب زیر چند فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی به شما عزیزان آموزش داده می شود. برای تشخیص تخم مرغ تازه آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه …

                        • فریز کردن لیمو ترش, نگهداری لیمو , لیموترش فریز کردن لیمو ترش / راهنمای خرید لیمو

                          روش فریز کردن لیمو ترش / نحوه نگهداری لیمو ترش تا زمستان فریز کردن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیموترش در فریزر , نکاتی برای خرید لیموترش , نحوه انتخاب و خرید لیموترش , نحوه آب گرفتن لیموترش , نکاتی …

                          • تمیز کردن میگو, پاک کردن میگو آموزش تصویری پاک کردن میگو در منزل مرحله به مرحله

                            روش پاک کردن میگو در منزل به صورت تصویری تکنیک پاک کردن میگو, آموزش مرحله ای تمیز کردن میگو, روش راحت کندن پوست میگو, آموزش تمیز کردن پوست میگو, نحوه پاک کردن میگو, روش های تمیز …

                            • توصیه هایی برای تهیه غذای نذری توصیه هایی برای تهیه غذای نذری

                                 برای تهیه غذای نذری این توصیه‌ها را رعایت کنید   طبخ غذای نذری از آیین های ریشه دار مذهبی و دینی ما است. این غذاها و خوراکی های متنوع که بین دیگران توزیع می …

بالا