سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
×

طرز تهیه انار پلو شیرازی برای شب یلدا

در این بخش از سری آموزش های آشپزی غذاهای ایرانی با طرز تهیه انار پلوی شیرازی در خدمت شما لذت جویان و همراهان مجله تصویر زندگی هستیم. یکی از غذاهایی که می توانید در شب یلدا سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه انار پلو شیرازی

برنج۴ پیمانه
پیاز۱ عدد
انار۲ پیمانه
کشمشیک‌ چهارم پیمانه
خلال پسته۴ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه پلوییبه میزان لازم
زعفران دم‌کرده۲ قاشق غذاخوری
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

طرز تهیه انار پلو شب یلدا

ابتدا برنج از قبل خیس شده را روی حرارت قرار دهید و سپس آبکش نمایید. یک پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

بعد از آماده شدن پیاز حرارت را کم کنید و کشمش را همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه پلویی و زعفران به پیاز اضافه کنید.

سپس حرارت را خاموش کنید و انار را به این مواد بیفزایید. کف یک قابلمه یک تکه نان را به عنوان ته‌دیگ قرار دهید و برنج را به همراه این مواد لایه لایه در قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید.

بعد از گذشت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه انار پلوی شما آماده است

انار پلو

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 23, میانگین امتیاز: 4,57 از 5)
Loading...