در این بخش از سری آموزش های آشپزی غذاهای ایرانی با طرز تهیه انار پلوی شیرازی در خدمت شما لذت جویان و همراهان مجله تصویر زندگی هستیم. یکی از غذاهایی که می توانید در شب یلدا سرو کنید.
برنج | ۴ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
انار | ۲ پیمانه |
کشمش | یک چهارم پیمانه |
خلال پسته | ۴ قاشق غذاخوری |
گشنیز خرد شده | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و ادویه پلویی | به میزان لازم |
زعفران دمکرده | ۲ قاشق غذاخوری |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
طرز تهیه انار پلو شب یلدا
ابتدا برنج از قبل خیس شده را روی حرارت قرار دهید و سپس آبکش نمایید. یک پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
بعد از آماده شدن پیاز حرارت را کم کنید و کشمش را همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه پلویی و زعفران به پیاز اضافه کنید.
سپس حرارت را خاموش کنید و انار را به این مواد بیفزایید. کف یک قابلمه یک تکه نان را به عنوان تهدیگ قرار دهید و برنج را به همراه این مواد لایه لایه در قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید.
بعد از گذشت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه انار پلوی شما آماده است
سلام
ببخشید . انار پلو شیرازی ” یک غذای شیرازی نیست . ممکن هست که تو استان فارس پخته بشه و لی تو شیراز این غذا مرسوم نیست . لطفا با دقت بیشتری اسامی غذاها و محل پخت رو بنویسید . تشکر