یکشنبه , ۲۱ آذر , ۱۳۹۵


روش پخت اسنک لقمه ای

اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۱ ساعت

 

اسنک لقمه ای

مواد اولیه برای ۱۰ نفر :

نان (لواش،تافتون یا پیتا (برش زده به شکل دایره)) ۱۰ورق
ژامبون مرغ ۲۰۰گرم
ژامبون گوشت ۱۰۰گرم
پنیر ریکوتا (از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد) ۱۵۰گرم
سس مایونز ۶قاشق غذاخوری
خیار شور (خرد شده) ۱چهارم لیوان
پودر سیر ۱قاشق مرباخوری
پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
قارچ ۵۰گرم
آبلیمو به میزان لازم
سیب زمینی ۲عدد

 

طرز تهیه اسنک لقمه ای :

ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد(به اندازه شعاع یک پیاله)برش بزنید و بعد آن را به صورت شکل رول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد.

اسنک لقمه ای

ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید.سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید.قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود.سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید.

نانهای برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود .

اسنک لقمه ای

 

اسنک لقمه ای

بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید.

اسنک لقمه ای

نکات:

در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید.
بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید.
نوش جان

 

منبع:سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه انواع گزلمه طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

      طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

  • سمبوسه , روش های پیچیدن سمبوسه , نان‌ پیچ کردن , نان‌پیچ نمودن سمبوسه , پیچیدن خمیر سنبوسه روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

    آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

  • طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

    دستور پخت پیراشکی سیب زمینی   پیراشکی سیب زمینی غذایی ساده، خوشمزه و بدون گوشت هست که به راحتی درست میشه. پیراشکی سیب زمینی رو می تونید در مقدار زیاد تهیه کنید و بعد از پخت …

  • اسنک ذرت طرز تهیه اسنک ذرت غذایی ساده و سریع

     اسنک ذرت را حتما امتحان کنید.   اسنک ذرت شام سریع و خوشمزه ایه که ارزش یک بار امتحان کردن را داره. این غذا برای افرادی که از خوردن گوشت و مرغ خسته شدن یا وقت شام درست …

  • طرز تهیه پیراشکی سبزیجات طرز تهیه پیراشکی سبزیجات

    روش پخت پیراشکی سبزیجات به شکل انار   دوستان یه غذای ساده که من گوشت نریختم وبه جاش از سبزیجات استفاده کردم طعمش هم خوب شد بود. مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد ۲ …

  • طرز تهیه پنکیک صبحانه طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه

      طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه   اگه از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستید. این پنکیک رو که برای ۲ …

  • طرز تهیه بورک بادمجان كبابى طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

  • طرز تهیه پاچانگای گوشت طرز تهیه پاچانگای گوشت

      طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

  • طرز تهیه سمبوسه با خمیر طرز تهیه سمبوسه با خمیر

    دستور پخت سمبوسه با خمیر سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و عربی است و پخت آن در مناطق جنوبی کشور بسیار متداول است. در اینجا سمبوسه با خمیر که نوع عربی سمبوسه است را برای شما دوستان …

  • طرز تهیه سمبوسه میگو

    طرز تهیه سمبوسه میگو  در این مطلب از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت سمبوسه میگو تقدیم دوستداران غذاهای دریایی میشه. میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریاییه که خواص بسیاری داره.   آماده سازی: ۳۰ …

مطالب قبلی این بخش
  • ماهی شکم پر,طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر,طرز پخت ماهی شکم پر,روش پخت ماهی شکم پر,دستور پخت ماهی شکم پر,روش تهیه ماهی شکم پر,دستور تهیه ماهی شکم پر,غذاهای دریایی,طرز تهیه ماهی مجلسی,آموزش تهیه ماهی شکم پر, آموزش پخت ماهی شکم پر طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : آبلیمو به میزان لازم سیر  ۱تا۲حبه انار ۳قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار …

    • طرز تهیه کوکوی گل کلم طرز تهیه کوکوی گل کلم

      طرز تهیه کوکوی گل کلم گل کلم را می توان سرخ شده، آب پز، یا بخار پز و به خام مصرف کرد. به صورت بخارپز ترکیبات ضدسرطان آن بیشتر نسبت به سرخ شده و آب …

      • طرز تهیه سالاد سیب زمینی طرز تهیه سالاد سیب زمینی (۳)

         طرز تهیه سالاد سیب زمینی من با استفاده از این دستور غذایی توی منزل سالاد سیب زمینی درست می کنم . تهیه ی این غذا توی منزل بسیار آسونه ، مطمئن باشین از تهیه این …

        • قیمه نثار, قیمه نساء طرز تهیه قیمه نثار قزوینی / قیمه نساء

          قیمه نثار غذایی تشریفاتی و خوش عطر قیمه نثار اصالتاً غذایی قزوینی است که در گویش عامیانه به غلط قیمه نساء خوانده می شود. در قزوین ادویه ای موجود است به نام ادویه مخصوص قیمه نثار …

          • طرز تهیه بابا قنوش

            روش تهیه بابا قنوش خوشمزه حتی افرادی که بادمجان دوست ندارند هم بابا قنوش را دوست خواهند داشت. باباقنوش یک دیپ یا پیش غذای خوشمزه با بادمجان کبابی است که نمی توان به راحتی از …

            • ماکارونی با اسـفناج,ماکارونی پخته با اسـفناج,طرز تهیه ماکارونی با اسـفناج,طرز پخت ماکارونی با اسـفناج,روش تهیه ماکارونی با اسـفناج,روش پخت ماکارونی با اسـفناج,دستور تهیه ماکارونی با اسـفناج,دستور پخت ماکارونی با اسـفناج,آموزش پخت ماکارونی طرز تهیه ماکارونی با اسفناج

                 آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : پنیر موزارلا ۱ پیمانه ماکارونی ۴۵۴ گرم (شکل دار) سس گوجه فرنگی ۷۳۷ گرم خامه ترش ۳/۴ پیمانه سس …

              • مرغ مارینه , مارینه کردن مرغ,ماریناد طرز تهیه مرغ مارینه یونانی

                دستور پخت مرغ مارینه یونانی  مرغ مارینه غذایی یونانی و بسیار لذیذ است که نسبتا سربع پخت می شود. مارینه کردن یا مرینیت مرغ خواباندن مرغ در مواد برای طعم دار کردن آن است. اگر دلتان …

                • طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی) طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

                  طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : فلفل سبز (بسته به میزان تندی مورد علاقه) ۲ عدد بزرگ گوشت (چربی …

                  • طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش

                    نان پر شده با قارچ و خامه ترش   نان پر شده با قارچ و خامه ترش از مجموعه دستورهای غذایی مارتا استوارت است. این غذا یک وعده غذایی عالی بدون گوشت را برای شما …

                    • طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط

                      تخم مرغ آب پز مخلوط (همه رو غافلگیر کنید!)   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   این عنوان شاید خیلی عجیب به نظر برسه و خیلیا با خوندنش فکر کنن نیاز به …

                      • طرز تهیه میگو گریل طرز تهیه میگو گریل شده

                        طرز تهیه میگو گریل   میگوها از خانواده سخت پوستان هستند و غالبا در دریا زندگی می کنند. میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای کودکان در حال …

                        • طرز تهیه رول مرغ و سبزیجات طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات

                          دستور پخت رولت مرغ و سبزیجات   دستور پخت دو نوع رولت مرغ با سبزیجات : این روز‌ها به دلیل کمبود وقت درست کردن غذا‌هایی که خیلی سریع آماده می‌شوند، طرفداران بسیاری دارد. گاهی اوقات …

بالا