یک میان وعده ساده با استفاده از نان های بیات
آموزش تصویری پخت اسنک با نان تست
نان های باگت رو اگه زود مصرف نکنین بیات و مونده و غیر قابل مصرف می شن. توی این پست یکی از راه های ساده استفاده از این نان ها ( تهیه اسنک ) رو ببینین.
نان ها رو کمی مرطوب کنین و با یک قوطی فلزی قالب بزنین!
(قوطی های فلزی رب،شیر خشک و انواع کنسروها قالب های رایگان و بسیار خوبی هستن)
با کمک وردنه کمی نان ها رو فشرده و نازک کنین.
نانها رو توی قالب های مخصوص کاپ کیک بذارین و پرش کنین از هرچی دوست دارین.
سوسیس یا کالباس (البته خونگی) ، قارچ، گوجه فرنگی،ک نسرو ماهی و یا …
کمی پنیر خوشمزه ترش می کنه (اما ضروری نیست)!
کمی جعفری یا ترخون عطر و بوی خوبی به این غذا می ده.
می تونین به جای پنیر چند قاشق تخم مرغ زده شده روی مواد بریزین.
قالب رو توی فر با حرارت ۱۸۰ درجه بذارین و ۱۰ دقیقه بهش زمان بدین.
دلمشغولی های یک مامان
ایده جالبی بود ممنون از شما