چهارشنبه , ۱۷ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه آلبالو پلو

دستور پخت آلبالو پلو

 

فصل تابستونه و گرمی بازار آلبالو ، برای همین امروز براتون روش پخت آلبالو پلو رو درنظر گرفتیم. آلبالو پلو  از غذاهایی هست که در تابستون بیشتر از هر وقتی استفاده میشه و به مزاج اونهایی که غذاهای شیرین دوست دارن بسیار خوش میاد. البته این غذا میتونه ترش یا ملس هم باشه. امیدواربم این آموزش مورد توجهتون فرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو:

برنج سه پیمانه

آلبالو دو پیمانه

زعفران دم کشیده به مقدار لازم

شکر به مقدار دلخواه

نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه آلبالو پلو
طرز تهیه آلبالو پلو:

قبل از هرچیزهسته آلبالوها رو جدا میکنیم و اونهارو با مقدار شکر دلخواهی کنار میگذاریم تا دو ساعتی آب بندازه. البته اگر دیدید شکر در آب آآلبالوها حل نشد ده دقیقه بجوشونید و مراقب باشید زیاد جوش نخوره تا رنگش تیره نشه. ته دیگ مورد نظر رو هرچیزی که دوست دارید بذارید مثل سیبزمینی.بعد یک لایه برنج رو در قابلمه میریزیم و روش یک لایه آلبالو و مقداری زعفران میریزیم و همین مراحل رو ادامه میدیم تا مواد تمام شه و میگذاریم دم بکشه.

آلبالو پلو رو معمولا با مرغ سرو میکنن. هم میشه مرغ رو بپزن و ریش ریش کنن و بین لایه های برنج قرار بدن و یا اینکه جدا سرخ میکنن و در کنارش سرو میشه.

من خودم دوست دارم داخل آلبالو پلو خلال پسته و بادوم هم برزیم که به نظرم مزه جالب تری به این غذا میده، اگر دوست دارین خلال بادوم یا پسته زیر دندونتون بیاد و کمی سفت باشه که لازم نیست کاری بکنید فقط در هنگام دم کشیدن، خلال رو به غذا اضافه کنین ولی اگر دوست دارین که نرم باشه و زیاد جلوه نکنه میتونین به اندازه ده دقیقه خلال پسته و بادوم رو در آب بجوشونین تا کمی نرم تر بشن و به غذا اضافه کنین تا خیلی نرم تر زیر دندون احساس بشن. و یا اینکه برای تزیین روی غذا از خلال پسته و بادوم به همراه زعفرون استفاده کنین.

 

طرز تهیه آلبالو پلو

 

ممنون میشم نظرات و تجربیات شما رو هم بدونم.

 

۲nafare.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ته چین ماهی, طرز تهیه ته چین ماهی ,دستور پخت ته چین ماهی ,روش پخت ته چین ماهی ,طرز پخت ته چین ماهی ,دستور تهیه ته چین ماهی, روش تهیه ته چین ماهی طرز تهیه ته چین ماهی

        ته چین ها انواع بسیار زیادی دارند و طرفداران آنها در سفره های ایرانی کم نیستند. در این بین ته چین ماهی شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته باشد و آن هم به …

  • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

    دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

  • تزیین پلو با قالب به شکل گل آفتابگردان نمونه های تزئین پلو و چلو – ۲

      تصاویری از تزئین پلو و چلو مجلسی (۲) پلو در آشپزی ایرانی به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ می‌شود …

  • طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : زعفران به میزان لازم زرده‌ تخم مرغ ۳ عدد خلال پسته به میزان لازم …

  • 13936 طرز تهیه ته دیگ مجلسی و زیبا

    آموزش روش تهیه ته دیگ مجلسی و هنرمندانه   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : پودر موسیر نصف قاشق چایخوری …

  • خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم طرز تهیه سبزی پلو با ماهیچه (سبک پسران کریم)

    طرز تهیه خوراک سبزی پلو با ماهیچه (به سبک پسران کریم)   این روش پخت سبزی پلو با ماهیچه که به روش پخت پسران کریم شهرت داره در سایت شف آرتیست منتشر شده. اولین بار طبق اون دستور …

  • 3123 طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …

  • کلم پلو , گل کلم پلو با سبزیجات طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات

    طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات   در این پست ابتدا طرز تهیه گل کلم پلو ساده را آموزش می دهیم و پس از اون روش تهیه گل کلم پلو با سبزیجات تقدیم شما …

  • شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی

    شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی     مواد لازم: برنج : ۱ کیلو لوبیا چشم بلبلی : ۲ پیمانه شوید تازه : ۷۵۰ گرم زعفران آب زده : ۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین : …

  • سبزی پلو با ماهی طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه طرز تهیه سبزی پلو با ماهی (بدون نیاز به فر)   مواد اولیه برای ۵ نفر : آبلیمو به …

مطالب قبلی این بخش
  • ژله آبرنگی, طرز تهیه ژله آبرنگی, مواد لازم برای ژله آبرنگی, طرز تهیه انواع ژله, درست کردن ژله آبرنگی, طرز درست کردن ژله آبرنگی, درست کردن انواع ژله, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه ژله آبرنگی (زیبا و مجلسی)

    طرز تهیه ژله آبرنگی (زیبا و مجلسی) دستور ژله آبرنگی : ابتدا چند رنگ ژله ( بستگی به انتخاب خودتان دارد فقط ژله های رنگی باشد ) را با همان مقدار آب روی بسته یعنی …

    • طرز تهیه کتلت آلمانی , روش تهیه انواع کتلت , ,طرز پخت کتلت, غذاهای گوشتی, طرز تهیه شامی طرز تهیه کتلت آلمانی (frikadellen)

        کتلت آلمانی   کتلت یکی از غذاهای نانی است که تقریبا  همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب ترین ها هم به شمار می رود. بیشتر ما کتلت گوشت که با پیاز …

      • طرز تهیه کیک سیب زمینی طرز تهیه کیک سیب زمینی

          چند روش تهیه کیک سیب زمینی  کیک سیب زمینی غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که می تونید اون رو براحتی تزیین و سرو کنید . مواد بین کیک بسته به ذائقتون می تونید انواع …

        • طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی متفاوت + عکس طرز تهیه کیک سیب زمینی متفاوت

          طرز تهیه کیک سیب زمینی متفاوت و خوشمزه! + عکس در آموزش های قبلی چند روش پخت کیک سیب زمینی تقدیم شما عزیزان شد و امروز دستور تهیه کیک سیب زمینی متفاوتی را شرح خواهیم …

          • روش ساده پخت ماهی تیلاپیا روش ساده پخت ماهی تیلاپیا

              آموزش تصویری روشی ساده برای پخت ماهی تیلاپیا   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : لیمو ترش تازه یا آبلیمو، فلفل دلمه با توجه به …

            • طرز تهیه سالاد بیکن مرغ

                مواد لازم برای تهیه سالاد بیکن مرغ : سینه مرغ سرخ شده : ۴ برش مرغ پخته و ریش ریش شده : ۲ پیمانه هویج خرد شده : ۱ و ۱/۲ پیمانه سس مایونز …

              • طرز تهیه املت اسفناج طرز تهیه املت اسفناج برای صبحانه

                  طرز تهیه املت اسفناج خوش طعم   مزه املت اسفناج عالی است. املتی با کمی پنیر چدار و اسفناج رویش، کاری می کند فراموش کنید همیشه مجبور بودید سبزیجاتی که مادرتان به غذا اضافه …

                • طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

                  دستور تهیه کباب حسینی غذایی شیک و مجلسی   برای تهیه کباب حسینی به سیخ‌های کوچک چوبی که معمولاً از درخت انار تهیه شده و در فروشگاه ها هم به فروش میرسن احتیاج داریم و …

                  • کیک سیب‌ زمینی و سوسیس طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس

                    طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس کیک سیب زمینی و سوسیس غذای بسیار لذیذی است که امتحان کردن آن را به شما پیشنهاد می کنم. اکثر افراد به خوردن سوسیس علاقه مندند ولی به دلیل بعضی …

                    • طرز تهیه بابا قنوش

                      روش تهیه بابا قنوش خوشمزه حتی افرادی که بادمجان دوست ندارند هم بابا قنوش را دوست خواهند داشت. باباقنوش یک دیپ یا پیش غذای خوشمزه با بادمجان کبابی است که نمی توان به راحتی از …

                      • طرز پخت لبو طرز پخت لبو ی خوشرنگ و خوش طعم

                          چگونه لبویی خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟   در این بخش برایتان شیوه پخت لبو را آموزش می دهیم. چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را بتواند حفظ کند. …

                        • صبحانه,حتما این صبحانه ها را امتحان کنید,(2),آشپزی،صبحانه حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)

                          حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)   صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و … مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه …

                          • طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی اموزش پخت انواع سوپ طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی

                            سوپ سرد گوجه فرنگی در فصل تابستان بسیار مطبوع می باشد. مواد لازم برای ۶ نفر گوجه فرنگی رسیده قرمز – ۲ کیلو گرم ژامبون – ۱۵۰ گرم خیار کوچک – ۲ تا ۳ عدد لیمو …

                            • طرز تهیه خورش پرتقال ,خورش پرتقال ,طرز پخت خورش پرتقال, روش تهیه خورش پرتقال, روش پخت خورش پرتقال ,دستور تهیه خورش پرتقال  ,دستور پخت خورش پرتقال, پرتقال, آب پرتقال, ارد, مرغ ,خلال پسته, پیاز طرز تهیه خورش پرتقال

                                  آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم مرغ  ۲۰۰ گرم (خام و خلال شده) خلال پسته …

بالا