جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه آش ماست خراسان

آش ماست خراسان, آش ماست ,طرز تهیه آش ماست ,طرز پخت آش ماست, روش تهیه آش ماست, روش پخت آش ماست ,دستور تهیه آش ماست, دستور پخت آش ماست

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۳ ساعت

 

مواد اولیه برای ۸ نفر :

ماست ۱کیلو

مرغ  ۲قطعه (سینه)

برنج ۲لیوان

لپه ۱لیوان

سیر  ۱۰حبه

پیاز  ۶عدد

شوید ۵قاشق غذاخوری (خشک)

نعنا ۳قاشق غذاخوری (خشک)

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زعفران ۱قاشق مرباخوری (آبکرده(برای تزیین))

برگ بو ۳عدد

 

طرز تهیه :

جهت تهیه آش ماست در ابتدا مرغ را شسته و به همراه ۱عدد پیاز و برگ بو بپزید و بعد درشت تکه تکه کنید.سیر را رنده زده یا بکوبید و بعد با مقداری نمک و زردچوبه یا زعفران مخلوط کنید.پیاز را رنده زده یا ریز خرد کنید و در مقداری روغن داغ سرخ کنید.
لپه را ۲بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بار سوم با مقداری آب و روغن بگذارید کاملا بپزد و آبش تمام شود.برنج را با حدود ۴تا۵لیوان آب روی حرارت قرار دهید و وقتی جوش آمد سیر را به آن بیفزایید.
پس از ۱۵ دقیقه تکه های مرغ و شوید را اضافه کنید ، ۱۰ دقیقه خوب مخلوط کنید سپس نصف پیاز داغ را به آش اضافه کنید ، آش را از روی حرارت بردارید(دقت کنید برنج کاملا پخته باشد.)
ماست را داخل مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا کاملا صاف شود و برای اطمینان آن را از صافی رد کنید.ماست را با آش مخلوط کرده و سریع هم بزنید تا نیرد.سپس آن را در ظرف کشیده و با بقیه پیازداغ و نعنا داغ و کشک مخلوط شده با زعفران مخلوط کنید.

 

نکات:

۱)در صورت تمایل ماست را بعد از هم زدن کمی گرم کنید و بعد به آش اضافه کنید.
۲)میتوانید از مقدار مرغ بیشتری در آش استفاده کنید.
۳)در صورت تمایل مقداری زعفران هم داخل آش بریزید تا خوش عطرتر شود.
نوش جان

 

فودسوران

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 5, میانگین امتیاز: 2,60 از 5)
Loading...