سه شنبه , ۱۶ آذر , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه آش رشته کرمانی

 

طرز تهیه آش رشته کرمانی

 
آماده سازی: ۱ ساعت

مدت انتظار: ۲ ساعت

مجموعاً: ۳ ساعت

 
مواد اولیه برای ۸ نفر :
پوست پرتقال (خلال شده) به میزان لازم
خلال پسته به میزان لازم
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
خلال بادام به میزان لازم
نخود ۱و نیم پیمانه
عدس ۱ پیمانه
پیاز پیاز  ۴تا ۵ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
آب ۴ تا ۵ لیوان
سبزی (آشی) ۱کیلو
سیر (سرخ کرده) سیر به میزان لازم
رشته آشی ۱کیلو
کشک به میزان لازم
نعنا (سرخ کرده) به میزان لازم
گوشت (چرخ کرده) ۲۵۰ گرم
آرد نخودچی نصف پیمانه
دارچین ۱قاشق چایخوری
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زعفران (آب کرده و غلیظ) ۱ قاشق غذاخوری
سکنجبین به میزان لازم
روغن به میزان لازم

 
طرز تهیه:
جهت تهیه آش رشته کرمانی ابتدا در ظرفی مناسب ۴ پیاز را خرد کرده و با روغن خوب سرخ کنید.حبوبات شسته شده را به جز عدس به مواد افزوده و چند دقیقه تفت دهید و بعد زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید و اجازه دهید مواد با ۴تا ۵پیمانه آب بپزد. زمانی که حبوبات پخت، سبزی آش خرد شده را به همراه عدس اضافه کنید. بعد از پخت سبزی، رشته آش را اضافه کنید و اجازه دهید آش جا افتد.
۱عدد پیاز را رنده کرده و به همراه گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، دارچین، نمک و فلفل، زردچوبه و زعفران آب کرده را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. از این مایه، کوفته ریزه درست کرده و آنها را در روغن سرخ کنید. در آخر کمی سکنجبین به آن اضافه کرده و زیر آن را خاموش کنید. آش را در ظرف بکشید و روی آن را با سیر داغ، نعنا داغ، کوفته ریزه، خلال پسته، خلال بادام، خلال پرتقال و کشک تزیین کنید. در کرمان این آش با شربت سکنجبین هم سرو می شود.
 
نکات:
۱)حتما حبوبات را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۲بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.
۲)توجه داشته باشید که اگر عدس شما دیر پز است آن را به همراه حبوبات اول اضافه کنید.
۳)حتما کشک را قبل از اضافه کردن ۲۰دقیقه بجوشانید.
۴)اگر دوست دارید آش شما بیشتر قوام داشته باشد ۱قاشق آرد را با روغن کمی سرخ کرده و به آن بیفزایید.
نوش جان

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • حلوای انگشت پیچ طرز تهیه حلوای انگشت پیچ | دستور پخت حلوای کشدار سنتی بوشهر

    دستور پخت حلوای انگشت پیچ کشدار بوشهری حلوای انگشت پیچ یکی از شیرینی های سنتی و مشهور بوشهر و همدانه که معمولا در مراسم های مذهبی و عزاداری ها پخته میشه. درست کردن انواع حلوا …

  • طرز تهیه اسلایس گردویی طرز تهیه اسلایس گردویی

        روش تهیه اسلایس گردویی   اسلایس گردویی به خاطر داشتن خامه و عسل و گردو، دسری مقوی و خوش طعم برای روزهای روزه داری ماه رمضانه . با ما همراه باشین تا روش …

  • چند نمونه زیبا از تزیین حلوا

    تصاویری از تزیین حلوا برای سفره افطار و مجالس  نمونه هایی از تزیینات زیبای حلوا برای سفره افطار و مجالس    نمونه هایی از تزیینات زیبای حلوا برای سفره افطار و مجالس   نمونه هایی از …

  • حلوای نارگیل , دسر ماه رمضان طرز تهیه حلوای نارگیل برای افطار

    دستور پخت حلوای نارگیل دسری خوشمزه برای سفره افطار  حلوای نارگیل بسیار خوش عطر و خوشمزه است. این دسر شیک و خوش طعم را برای مهمانی های افطار خود درست کنید و از خوردن آن …

  • نمازهای ماه مبارک رمضان - نمازهای پرفیض - نمازهای پرفضیلت نمازهای شب های ماه رمضان

        رمضان ماه خدا، ماه اسلام و تسلیم ، طهارت و پاکیزگى ، آزمایش و تصفیه ناخالصیها و ماه قیام براى خداست . اعمال ماه رمضان فراوان است . یکى از اعمال این ماه …

  • حلوا ,روش تهیه حلوا ,طرز تهیه حلوا ,دستور تهیه حلوا ,طرز پخت حلوا ,روش پخت حلوا , دستور پخت حلوا ,زعفران,شکر ,آرد,روغن,هل,کره,گلاب طرز تهیه حلوا

       طرز تهیه حلوا برای مجالس   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۱۲ نفر : زعفران ۲قاشق چایخوری (ساییده) شکر ۲پیمانه آرد …

  • روش تهیه حلوای هویج دو روش تهیه حلوای هویج

    طرز تهیه حلوای هویج با تزئین خرما   حلوای هویج با کمترین مقدار شکر و روغن درست شده و چون زیاد هم سرخ نمی شود حلوایی نسبتاٌ سالم، مقوی و خوشمزه و ضمناٌ بسیار خوشرنگ …

  • تزیین نان پنیر سبزی , تزیین سفره افطار تزیین نان پنیر سبزی سفره افطار

    عکس مدل های زیبای تزیین نان پنیر سبزی برای سفره افطار تزیین نان پنیر سبزی , تزیین نون و پنیر سبزی, تزیین پنیر افطاری, تزیین پنیر برای افطار, ایده های تزیین پنیر برای افطار, مدل …

  • حلوای شکم پر - تزیین حلوا - حلوای مجلسی طرز تهیه حلوای شکم پر

    طرز تهیه حلوای شکم پر   حلوا یکی از دسرهای سنتی و خوش عطر و طعم ایرانیه که معمولا سر سفره های افطار و یا در مراسم و مناسبت های خاص مصرف میشه. انواع مختلفی …

  • فواید روزه داری برای مبتلایان به کبد چرب فواید روزه‌ داری برای مبتلایان به کبد چرب

        فواید روزه‌ داری برای مبتلایان به کبد چرب افرادی که کبد چرب دارند نه‌تنها می‌توانند روزه بگیرند، بلکه روزه‌داری به سلامتشان هم کمک خواهد کرد. ماه رمضان برای افرادی که کبد چرب دارند …

مطالب قبلی این بخش
  • خورش طلا کوله غورابه گیلانی طرز تهیه خورش طلا کوله غورابه گیلانی

    خورش طلا کوله غورابی از غذاهای محلی گیلان خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار خوشمزه است. این خورش مقوی و خوش طعم از غذاهای محلی استان گیلان است پیشنهاد …

    • بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر طرز تهیه بورک سیب زمینی و سبزیجات معطر

      دستور پخت بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر  بورک سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است.  مواد میانی بورک ها متفاوت هستند.   مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی : ده ورق خمیر یوفکا …

      • طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

        طرز تهیه کباب برگ زعفرانی آماده سازی: ۸ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۹ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : کره ۵۰گرم روغن زیتون ۴قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم پیاز  ۲عدد گوشت …

        • حلقه پیاز و گوشت طرز تهیه حلقه پیاز و گوشت

          روش پخت غذای جالب حلقه پیاز و گوشت حلقه پیاز و گوشت غذایی ساده و راحت و در عین حال جدید و جالبه. با پخت این غذای خوشمزه می تونین مهموناتونو شگفت زده کنین، چون …

          • طرز تهیه سوپ جو طرز تهیه سوپ جو

            سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است.این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت   مواد اولیه …

            • طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر - بادمجان شکم پر - کدو شکم پر طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

              طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز ۶عدد بادمجان ۶عدد روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری پیاز …

              • طرز تهیه کله پاچه طرز تهیه کله پاچه

                آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : کله پاچه ۱دست سیرابی ۱عدد شیردان ۱عدد پیاز  ۵عدد سیر  ۱بوته زعفران ۱قاشق چایخوری (ساییده شده) چوب …

                • پیش غذای مجلسی - فیلو کاپ میگو طرز تهیه کاپ میگو با خمیر فیلو

                  طرز تهیه فیلو کاپ میگو   فیلو کاپ میگو میتونه به عنوان یک پیش غذای شیک توی مهمونیهاتون مورد استفاده قرار بگیره .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

                  • طرز تهیه حلیم گوشت طرز تهیه حلیم گوشت

                    طرز تهیه حلیم گوشت   حلیم غذای بسیار پرطرفدار و لذیذ ایرانی است و طرفداران بسیار زیادی دارد . همه ما با حلیم آشناییم و اکثرا آن را جزو غذاهای خوشمزه محسوب می کنیم.خوردن حلیم …

                    • املت تره فرنگی طرز تهیه املت تره فرنگی

                      طرز تهیه املت تره فرنگی املت تره فرنگی خوش عطر و خوشمزه هست. این املت خوش طعم رو درست کنید و از خواص تره فرنگی بهره مند بشین.   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: …

                      • شامی ازمیری طرز تهیه شامی ازمیری

                          مواد لازم: گوشت بره چرخ کرده : نیم کیلو پیاز : یک عدد متوسط تخم مرغ : ۱ عدد جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق غذاخوری نان تست : ۲ قطعه زیره : ½ …

                        • طرز تهیه کباب مرغ تند

                          این کباب مرغ غذای کشور مراکش است.   آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۴ قطعه (سینه) فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری …

                          • طرز تهیه کوفته شامی - کوفته کرمانشاهی طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)

                            طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)   کوفته شامی کرمانشاهی یکی از غذاهای خوشمزه اصیل و سنتی است که هر کسی را که یکبار آن را امتحان کند وادار به تهیه دوباره آن می سازد. …

                            • طرز تهیه عرایس نان گوشتی

                              طرز تهیه عرایس نان گوشتی     مواد لازم: گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده : نصف پیمانه ارده ۱ قاشق : غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  :۱ قاشق چایخوری جعفری خرد …

بالا