پنج شنبه , ۱۸ آذر , ۱۳۹۵


شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی

 polo

 

مواد لازم:

برنج : ۱ کیلو

لوبیا چشم بلبلی : ۲ پیمانه

شوید تازه : ۷۵۰ گرم

زعفران آب زده : ۲ قاشق غذاخوری

پودر دارچین : به دلخواه

 

طرز تهیه:

لوبیا چشم بلبلی را بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید .

دو برابر حجم لوبیا روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن به خوردش رود.

شوید را خوب شسته و پس از خشک شدن خوب و یک دست خرد کنید .

برنج را آب کش کرده و شوید و لوبیا را لابه لای آن ریخته و دم کنید .

پس از دم کشیدن مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین روی برنج از آن استفاده کنید .

اگر دسترسی به روغن کرمانشاهی یا حیوانی دارید نصف نصف با روغن مایع مخلوط کرده حرارت داده و پس از سرو روی برنج بدهید .

این غذا را با مرغ زعفرانی یا گوشت میتوانید سرو کنید.

 

 نکات :

از شوید خشک هم میتوانید برای تهیه این غذا استفاده کنید . حدود ۵۰ گرم شوید خشک برای ۱ کیلو برنج مناسب است . شوید خشک را یک ساعت قبل بخیسانید تا تازه شده و خاک و خرده های آن برود و هنگام دم کردن لا به لای برنج بدهید .

این غذا کمی چرب تر از سایر برنج ها سرو شود بسیار لذیذ تر خواهد بود .

میتوانید کمی دارچین هم هنگام دم کردن لابه لای برنج بدهید که عطری بسیار عالی به برنج شما میدهد .

 

منبع : پیمونه



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

    آموزش تصویری روش پخت هویج پلو شیرازی  قبلا یکی از روش های تهیه هویج پلو شیرازی را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در …

  • files_recipes_IMG_6692[cbb2c5238b8998ad3641f1fe19bd9aa4] طرز تهیه والک و سیرک پلو

    » مواد لازم برنج ۴ پیمانه نمک به مقدار لازم گوشت ماهیچه ۱۵۰۰ گرم هویج (خردشده) ۱عدد (۱۰۰ گرم) کرفس (خردشده) ۱ ساقه زعفران ۱ قاشق سوپ خوری والک و سیرک (پاک و خردشده) ۴۰۰ …

  • قد کشیدن برنج, پخت برنج مجلسی,دم کردن برنج طرز پخت برنج ایرانی و مجلسی | فوت و فن قد کشیدن برنج | روش دم کردن برنج

    راز و رمزهای پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج در این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید …

  • طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : زعفران به میزان لازم زرده‌ تخم مرغ ۳ عدد خلال پسته به میزان لازم …

  • تزیین پلو با قالب به شکل گل آفتابگردان نمونه های تزئین پلو و چلو – ۲

      تصاویری از تزئین پلو و چلو مجلسی (۲) پلو در آشپزی ایرانی به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ می‌شود …

  • دمی پلو پوست کدو, نحوه پخت دمی پلو پوست کدو, طرز تهیه دمی پلو با کدو, طرز تهیه کدو پلو, نحوه پخت دمی پلو, طرز تهیه پلو با پوست کدو, طرز تهیه انواع پلو, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه دمی پلو پوست کدو

    طرز تهیه دمی پلو پوست کدو   دمی پلو پوست کدو یک دستور جدید و متفاوت و خوشمزه است. دمی پلو پوست کدو کاملا گیاهی است که درست کردن آن وقت زیادی نمی برد. آماده …

  • 3123 طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …

  • خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم طرز تهیه سبزی پلو با ماهیچه (سبک پسران کریم)

    طرز تهیه خوراک سبزی پلو با ماهیچه (به سبک پسران کریم)   این روش پخت سبزی پلو با ماهیچه که به روش پخت پسران کریم شهرت داره در سایت شف آرتیست منتشر شده. اولین بار طبق اون دستور …

  • زرشک پلو با مرغ طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

    آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش …

  • عکس تزیین پلو و چلو نمونه های تزیین پلو مجلسی

    نمونه های تزیین پلو مجلسی   اگر به دنبال ایده های جالب برای تزیین پلو و چلو مهمانی خود هستید به ادامه مطلب توجه کنید. امیدواریم این تصاویر برایتان مفید باشد.   ایده هایی جالب …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شاتو بریان طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)

      طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)   شاتو بریان (Chateaubriand steak یا بطور خلاصه Chateaubriand ) یک خوراک فرانسوی است .این غذا یکی از درس هایی است که در استانداردهای مهارت های فنی و …

    • طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی - خشک کردن گوجه فرنگی طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی

        طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی   مواد اولیه : روغن زیتون بی بو به میزان لازم گوجه فرنگی سفت و گوشتی ۱ کیلو و نیم سبزیجات معطر ((آویشن، ریحان، رزماری، …)) به میزان لازم …

      • ماهی شکم پر,طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر,طرز پخت ماهی شکم پر,روش پخت ماهی شکم پر,دستور پخت ماهی شکم پر,روش تهیه ماهی شکم پر,دستور تهیه ماهی شکم پر,غذاهای دریایی,طرز تهیه ماهی مجلسی,آموزش تهیه ماهی شکم پر, آموزش پخت ماهی شکم پر طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر

            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : آبلیمو به میزان لازم سیر  ۱تا۲حبه انار ۳قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار …

        • طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو

          طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو (یک پیش غذای خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : گوشت ۳۰۰گرم (چرخ کرده) سیر  ۱حبه …

          • طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

            طرز تهیه امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی   امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.   که در آن سرزمین …

            • املت تره فرنگی طرز تهیه املت تره فرنگی

              طرز تهیه املت تره فرنگی املت تره فرنگی خوش عطر و خوشمزه هست. این املت خوش طعم رو درست کنید و از خواص تره فرنگی بهره مند بشین.   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: …

              • طرز تهیه کنسرو ذرت در منزل طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

                  طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

                • طرز تهیه سالاد تن ماهی طرز تهیه سالاد تن ماهی

                    طرز تهیه سالاد تن ماهی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل و نمک به مقدار دلخواه سس لیمو ۱ نسخه روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری …

                  • سیب زمینی تند سرخ شده طرز تهیه سیب زمینی تند سرخ شده | سیب زمینی تنوری | پخت سیب زمینی در فر

                    طرز تهیه سیب زمینی تند سرخ شده سیب زمینی تند سرخ شده از خوراکی های مورد علاقه اکثر افراد در هر سنی است. این سیب زمینی ها یک میان وعده سالم و خوشمزه برای بچه …

                    • ناگت ماهی , غذا با ماهی طرز تهیه ناگت ماهی

                      طرز تهیه ناگت ماهی ناگت ماهی غذایی سبک و خوشمزه هست که در مدت زمان کمی آماده سرو میشه. این غذا برای بچه هایی که به ماهی علاقه ندارن مناسبه.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: …

                      • طرز تهیه سوفله اسفناج طرز تهیه سوفله اسفناج

                          طرز تهیه سوفله اسفناج   سوفله نوعی دسر سبک و پرهواست که با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شه. آموزش امروز اختصاص داره به طرز تهیه …

                        • طرز تهیه چیپس بادمجان

                              مواد لازم جهت پخت چیپس بادمجان: بادمجان قلمی : ۱ عدد خرده نان : ۱/۲ پیمانه پنیر رومانو رنده شده : ۱/۸ پیمانه سیر رنده شده : ۱ حبه جعفری تازه خرد شده …

                          • آموزش تصویری طرز تهیه کشک و بادمجان طرز تهیه کشک و بادمجان

                              آموزش تصویری روش پخت کشک و بادمجان   این بار طرز تهیه یکی از غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم ایرانی رو براتون انتخاب کردیم: کشک و بادمجان که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و …

                            • طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

                              طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک   سیب زمینی تنوری کلاسیک برای مهمانی‌های عصرانه و یا دورهمی‌های چند نفره گزینه خوبی است، هم خیلی ارزان و به صرفه و هم از همه مهم‌تر خوشمزه! کل …

بالا