جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
×

سوپ های مقوی برای افطار

اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، از این سوپ های مقوی و خوشمزه در منوی افطار قرار دهید. همانگونه که می دانید بهتر است برای افطار غذاهای سبک و مقوی مصرف شود تا معده بعد از چندین ساعت گرسنگی با حجم زیاد غذا مواجه نشود.

 

دستور تهیه سوپ های مقوی و خوشمزه برای افطار

سوپ کلم : 

برای تهیه این سوپ خوشمزه و پر ادویه به کلم،عدس قرمز، مرغ، هویج و گوجه فرنگی آبدار نیاز دارید.

سوپ های مقوی برای افطار

 

زمان آماده کردن مواد: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه

 
مواد اولیه برای ۶ نفر:
روغن : ۲ قاشق سوپ خوری
 پیاز خرد شده متوسط : ۱ پیمانه
سیر قیمه قیمه شده : ۲ عدد
هویج درشت خرد شده : ۱ پیمانه
آب مرغ : ۶ پیمانه
ریحان تازه خرد شده : ۱ قاشق سوپ خوری ( ۱ قاشق چای خوری ریحان خشک )
 کلم پیچ تازه خرد شده : ۴ پیمانه معادل ۲۲۵ گرم
نمک : ۱.۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه : ۱.۸ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی متوسط خرد شده  : ۱ عدد
عدس قرمز  : ۱.۲ پیمانه

 
طرز تهیه :
در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم.
پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم.
بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم.
شعله را کم می کنیم و برای ۱۰ دقیقه با در روی شعله می گذاریم.
کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم.
مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و ۵ الی ۱۰ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.

نکته : اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.

 

سوپ لوبیا چیتی با مرغ :

سوپ های مقوی برای افطار
این غذا شامل جوجه و لوبیا چیتی همراه با زیره سبز، پونه، سیر و فلفل است که بسیار هم لذیذ می‌باشد.
 
زمان آماده کردن مواد: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۵ الی ۶ ساعت

 

مواد اولیه برای ۲ نفر:
سینه جوجه بدون استخوان و پوست کنده شده و تقسیم شده به قطعات ۲ سانتی متری : ۲۲۵ گرم
لوبیا چیتی شسته و آب کشیده شده : ۴۲۵ گرم
آب جوجه با مقداری نمک :  ۱.۵ پیمانه
پیاز خرد شده :  ۱.۴ پیمانه
فلفل دلمه ای سبز :  ۱.۳ پیمانه
ادویه چیلی : به میزان لازم
زیره سبز : ۱.۴ قاشق چای خوری
پونه خرد شده  : ۱.۴ قاشق چای خوری
فلفل سفید : ۱.۸ قاشق چای خوری
سیر خرد شده : ۱ عدد
گوجه فرنگی ( اختیاری ) :  ۲ قاشق سوپ خوری
پیازچه خرد شده ( اختیاری ) : ۲ قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه :
قابلمه ای را روی حرارت قرار داده تا کمی گرم شود سپس جوجه را در آن ریخته، سپس حرارت را کم کرده و بعد لوبیا، آب مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، ادویه چیلی، زیره سبز، پونه و فلفل سفید و سیر را به آن اضافه می کنیم.
حرارت را کم می کنیم و ۵ الی ۶ ساعت آن را می پزیم، بعد از آن برای ۵/۱ ساعت با حرارت زیاد می پزیم .
اگر مایل بودید می توانید هنگام سرو غذا بر روی آن گوجه فرنگی و پیازچه بریزید.

 

 سوپ هویج و زنجبیل :

سوپ های مقوی برای افطار 

با پیاز قرمز و زنجبیل تازه همراه با هویج وسیب زمینی سوپی بسیار خوشمزه می توان تهیه دید.

 

زمان آماده کردن مواد: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۵۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۶ نفر :
روغن : ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده متوسط : ۳ پیمانه
شکر : ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه : ۱.۴ قاشق چای خوری
رنجبیل تازه : ۲ قاشق سوپ خوری
هویج : ۸ عدد
سیب زمینی : ۱ عدد
خامه : ۱ پیمان

 

طرز تهیه :
 پیازها را درون روغن سرخ می کنیم.

سپس فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده ۳۰ دقیقه می پزیم.
سپس زنجبیل را اضافه کرده و ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم.
در آخر آن را به دو نیم می کنیم.
ضمناً هویج و سیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات ۲ سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا ۴۰ دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.

 

 سیمرغ

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 10, میانگین امتیاز: 3,70 از 5)
Loading...