جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
×

سوپ سیب زمینی با فلفل

سوپ سیب زمینی با فلفل

 

sup

 

مواد لازم:

پیاز متوسط خرد شده : ۱ پیمانه و نیم

سیب زمینی : ۱عدد(۳۰۰ گرم)

فلفل دلمه ای قرمز : ۴ عدد بزرگ

سیر : ۳ حبه

قرص عصاره مرغ : ۲ عدد

آب : ۳ پیمانه

خامه : ۴/۱پیمانه

کره : ۳ قاشق سوپ خوری

پودر فلفل قرمز : به مقدار لازم

نمک . فلفل : به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

فر را گرم کنید. فلفل دلمه را چهار برش زده؛ دانه های آن را خارج کرده و از قسمت پوست روی فویل قرار دهید و در فر بگذارید. اجازه دهید که پوست آن برشته و سیاه شود (می‌توانید از یک کباب‌پز هم برای این کار استفاده کنید). فلفل‌های سیاه شده را داغ در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید‌، در آن را ببندید و بگذارید فلفل‌ها برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بخار کنند یا تا وقتی که پوست‌شان راحت جدا شود. فلفل‌ها را از کیسه پلاستیکی بیرون بیاورید‌، پوست‌های سیاه شده را بکنید‌ و فلفل‌ها را خرد کنید.

کره را در یک قابلمه گود بزرگ و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خردشده را اضافه کنید و برای ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید، گهگاه مواد را هم بزنید. سیب‌زمینی‌های خرد شده را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. سپس سیر و فلفل‌های دلمه ای گریل شده و پوست کنده را اضافه کنید‌، خوب هم بزنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید.

عصاره مرغ (یا سبزیجات برای گیاهخواران) را در ۳ پیمانه آب حل کنید و به قابلمه اضافه کنید. خوب هم بزنید و مخلوط را به جوش آورید. روی حرارت متوسط سوپ بپزید تا وقتی سیب‌زمینی‌ها نرم بشوند.

سوپ را در یک مخلوط کن پوره کنید تا وقتی که صاف شود (مخلوط کن را تا نصفه با سوپ پر کنید و با درجه کم شروع کنید. دست‌تان را روی آن بگذارید، مبادا که درپوش بخواهد در اثر بخار زیاد بپرد). وقتی همه چیز خوب خرد شد، مخلوط‌کن را تا آخرین درجه تنظیم کنید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود، حدود ۱ دقیقه. شاید لازم باشد این کار را در چند سری انجام دهید.

سوپ را به یک قابلمه جدید برگردانید و روی حرارت کم قرار دهید. خامه را اضافه کنید‌، به خوبی هم بزنید و بچشید. مقداری پودر فلفل قرمز ، نمک و فلفل اضافه کنید. می‌توانید روی سوپ را با چند برگ جعفری تزیین کنید و یادتان باشد باید آن را گرم سرو کنید

 

 

منبع : پارسه گرد
این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 10, میانگین امتیاز: 4,60 از 5)
Loading...