پنج شنبه , ۱۸ آذر , ۱۳۹۵


سس پاستا : سس گوجه فرنگی خامه ای

سس گوجه فرنگی خامه ای / سس پاستا 

 

 

با سس پاستا ی گوجه فرنگی خامه ای  که بسیار خوشمزه و خوشرنگ است، می توانید در کمترین زمان یک پاستای متفاوت درست کنید. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سس را یاد بگیرید.

سس گوجه فرنگی خامه ای را آماده کنید و داخل ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. مواقعی که زمان کمی برای آشپزی دارید از این سس برای یک پاستای خوشمزه و سریع استفاده کنید.

این سس پاستا ۱۵ دقیقه ای آماده می شود و به همراه پاستا برای ۴ نفر کفایت می کند.

 

مناسب برای :۴ نفر

زمان آماده سازی : کمتر از ۱۵ دقیقه

سس پاستا : سس گوجه فرنگی خامه ای

مواد لازم:

خامه                                       ½ پیمانه
سس گوجه فرنگی                      ۲ پیمانه
ریحان یا جعفری تازه ساتوری شده   ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز     به میزان لازم

 

طرز تهیه:
خامه را با سس گوجه فرنگی مخلوط می کنیم و آن را داخل یک قابلمه و روی حرارت می گذاریم. آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده و سبزی مورد نظر را داخل آن می ریزیم. مواد را مخلوط کرده و سپس سس را روی پاستای پخته و آماده می ریزیم و سرو می کنیم.

 

منبع : پارسه گرد



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • سس ووستشیر , سس ورچستر طرز تهیه سس ووستشیر خانگی / سس ورچستر

    طرز تهیه سس ووستشیر در خانه (سس ورچستر) سس ووستشیر  Worcestershire sauce یک سس معروف در دنیاست که معمولا به عنوان طعم دهنده در غذاهای گوشتی یا دریایی ازش استفاده میشه. سس ووستشیر رو “ووستشایر” یا …

  • سس سبزیجات با ماست

    سس سبزیجات با ماست     مواد لازم: سبزیجات خرد شده(نعنا-ترخان-ریحان) :  یک فنجان ماست : دو فنجان نمک و فلفل : بقدر کافی   طرز تهیه: ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم …

  • طرز تهیه سس بشامل

        مواد لازم: شیر : ۲۰۵ پیمانه پیازرنده شده : ۵۰ گرم قارچ خردشده : ۵۰ گرم آرد : ۲ قاشق غذاخوری کره : ۵۰ گرم نمک و فلفل : به میزان لازم   …

  • سس هزار جزیره طرز تهیه سس هزار جزیره

      دستور تهیه سس هزار جزیره سس هزار جزیره ، یک سس آمریکایی است که از مایونز، کچاپ، تخم مرغ، فلفل قرمز و خیارشور تهیه می‌شود. هزار جزیره (به انگلیسی Thousand Islands) به مجمع الجزایری گفته …

  • طرز تهیه سس بولونز طرز تهیه سس بولونز سس پاستا و اسپاگتی | سس ایتالیایی

    دستور تهیه سس بولونز سس بولونز یکی از معروفترین سس ها برای سرو با انواع پاستا و اسپاگتی است. این سس را اهالی اطراف بولونیای ایتالیا به روش زیر تهیه می کنند. به همین خاطر نام …

  • سس مارینارا ایتالیایی, سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی به سه روش

    سه روش تهیه سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که برای انواع غذاها مانند کوکو و کتلت ، پاستا ، پیتزا و … کاربرد دارد. می توانید انواع چاشنی و ادویه را طبق ذائقه خود …

  • اسپاگتی رژیمی - اسپاگتی با سس گوشت طرز تهیه اسپاگتی با سس گوشت (رژیمی)

      طرز تهیه اسپاگتی با سس گوشت (رژیمی)   مواد اولیه برای ۴ نفر : جعفری (خرد شده) یک دوم فنجان فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری نمک سه چهارم قاشق چای خوری گوشت راسته (چرخ …

  • استاک قهوه ای , استاک گوشت,brown stock طرز تهیه استاک گوشت | طرز تهیه استاک قهوه ای (brown stock)

    طرز تهیه استاک گوشت (استاک قهوه ای) تهیه استاک گوشت یا استاک قهوه ای نسبت به سایر استاک ها کمی سخت تر بوده و زمان بیشتری نیاز دارد، ولی به همین اندازه نیز طعم و مزه بیشتری در …

  • طرز تهیه استیک با سس قارچ طرز تهیه استیک با سس قارچ (۲)

        کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ برای بسیاری از غذاها از جمله استیک ها استفاده میشه. در ادامه دستور تهیه استیک با سس قارچ تقدیمتون میشه . …

  • طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی مرغوب + نکات

    بهترین روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی برای تهیه رب گوجه فرنگی مرغوب خانگی ، گوجه فرنگی هایی را انتخاب کنید که بیضی شکل، دارای گوشت بیشتر و آب دار باشد. گوجه فرنگی بایستی کاملا قرمز …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ترشی پیاز دو روش برای تهیه ترشی پیاز

    طرز تهیه ترشی پیاز روش اول   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : پیاز قرمز (نصف شده و باریک حلقه شده) …

    • طرز تهیه مربای زردآلو طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و طعم

      طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و خوشمزه  مربای زردآلو علاوه بر رنگ و ظاهر زیبا، عطر و طعم زردآلوی تازه را میهمان سفره های صبحانه حتی سفره های زمستانی ما می نماید. این مربا همچنین مزه …

      • طرز تهیه سس پستو طرز تهیه سس پستو

         طرز تهیه سس پستو   پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!   مرحله ۱ …

        • طرز تهیه سس مخصوص لازانیا

          طرز تهیه سس مخصوص لازانیا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۱۲ نفر : آرد سفید ۴قاشق غذاخوری کره ۱۰۰گرم شیر  ۴لیوان (پرچرب) نمک به میزان لازم فلفل …

          • طرز تهیه سس بشامل

                مواد لازم: شیر : ۲۰۵ پیمانه پیازرنده شده : ۵۰ گرم قارچ خردشده : ۵۰ گرم آرد : ۲ قاشق غذاخوری کره : ۵۰ گرم نمک و فلفل : به میزان لازم   …

            • مربای پرتقال درسته طرز تهیه مربای پرتقال درسته خوش عطر و خوشمزه

                روش پخت مربای پرتقال درسته  مربای پرتقال درسته ظاهرش جالبه و طعم بی نظیری داره. این مربا درا درست کنید و باعث شگفتی میهمانان خود بشید. با ما همراه باشید تا روش تهیه این مربا …

              • مربای پوسته هندوانه با آهک طرز تهیه مربای پوست هندوانه با آهک

                دستور پخت مربای پوست هندوانه با آهک مربای پوست هندوانه از جمله مرباهایی است که در فصل تابستان آماده می شود و بسیار خوش طعم است. مواد لازم برای تهیه مربای پوست هندوانه پوست هندوانه …

                • مربای گل محمدی طرز تهیه مربای گل محمدی خوشرنگ و خوشمزه

                  روش پخت مربای گل محمدی به دو روش برای تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند. در ادامه دو …

                  • طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی مرغوب + نکات

                    بهترین روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی برای تهیه رب گوجه فرنگی مرغوب خانگی ، گوجه فرنگی هایی را انتخاب کنید که بیضی شکل، دارای گوشت بیشتر و آب دار باشد. گوجه فرنگی بایستی کاملا قرمز …

                    • ترشی کلم قرمز مجلسی طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی

                      طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی    ترشی کلم قرمز مجلسی ظاهری شیک و اشتها برانگیز دارد. این تزشی خوشمزه و زیبا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پس با ما همراه …

                      • مربای انجیر طرز تهیه مربای انجیر با عطر وانیل در منزل

                        چگونه مربای انجیر درست کنیم ؟ انجیر یکی از میوه های مقوی و پر خاصیت و مربای انجیر مربایی پر کاربرد و بسیار خوشمزه است. مربای انجیر را می توان با نان و کره یا خامه …

                        • طرز تهیه ترشی لیمو ترش ترشی – طرز تهیه ترشی لیمو ترش

                          طرز تهیه ترشی لیمو ترش   در این مطلب دو روش تهیه ترشی لیمو ترش تقدیم شما عزیزان می شود . ترشی لیمو ترش ترش ترین دستور غذایی است که می توانید در وب سایت …

                          • طرز تهیه مربای خیار طرز تهیه مربای خیار / ساخت گل رز با خیار

                            دستور پخت مربای خیار + آموزش تصویری سخت گل رز با خیار مربای خیار مربایی خوشمزه و مجلسیه که بیشتر به صورت گل رزهای کوچک زیبا درست میشه. در ادامه با دو روش تهیه این مربای …

                            • لواشک خانگی - لواشک میوه طرز تهیه انواع لواشک خانگی خوشمزه و سالم

                              روش تهیه انواع لواشک خانگی خوشمزه و سالم   لواشک یک خوراکی ایرانی است که از شیرهٔ غلیظ‌ شده و قوام‌آمدهٔ میوه‌هایی همچون آلوچه، زردآلو ،آلو، قیسی، کیوی و امثال آن تهیه می‌کنند و همچون …

بالا