پنج شنبه , ۱۸ آذر , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


IMG11100618

 

رنگ های ضد اشتها کدام ها هستند؟

آیا تاکنون متوجه شده اید که وقتی قدم به یک اتاق تاریک، بدون پنجره و فاقد رنگ های روشن می گذارید، چقدر احساس ناراحتی می کنید؟ یا زمانی که در اتاقی با دیوارهای قرمزرنگ نشسته اید و در بشقاب قرمز رنگ غذا می خورید چقدر بیشتر احساس گرسنگی می کنید؟ این همان روانشناسی رنگ هاست!

رنگ ها نقش مهمی در دنیای ما دارند. آنها می توانند افکار ما را تحت تاثیر خود قرار دهند. موجب تغییر اعمال ما شوند و واکنش هایی را در درونمان به وجود آورند. رنگ های می توانند چشم های شما را آزار دهند یا آنها را آرام کنند، فشار خون را بالا ببرند یا اشتها را سرکوب کنند.

برخی سایه ها و درجات رنگ ها بر روحیه و احساسات ما تاثیر می گذارند. برخی رنگ ها سرکوبگر اشتها هستند که این مورد برای کسانی که قصد دارند کالری روزانه شان را کم کنند، بسیار سودمند است؛ در حالی که سایر رنگ ها، سرعت تنفس و ضربان قلب را بالا می برند.

جذابیت غذاهای گوناگون با رنگ آنها ارتباط تنگاتنگی دارد. مطالعات فراوانی روی تاثیر رنگ غذا بر چگونگی درک طعم آن انجام شده است که در این مطالعات، افراد با ترکیب رنگ و طعم غذا آشنا می شوند. این آموخته ها، می توانند درک ما را از غذاهای گوناگون تغییر دهند و انتظارات جدیدی از طعم و رنگ غذا در ما به وجود آورند.

شکل غذا موجب می شود نورون ها از هیپوتالاموس خارج شوند که همین امر، موجب متقاعد شدن ما حتی قبل از امتحان غذا می شود. کدام رنگ های می توانند اشتها را تحریک یا سرکوب کنند؟ در ادامه به انواع رنگ ها و تاثیر آنها اشاره می شود.

قرمز

رنگ قرمز از لحاظ احساسی فوق العاده قدرتمند و سرشار از انرژی است. این رنگ، سرعت تنفس و فشار خون را بالا می برد و اشتها را تحریک می کند و به دلیل همین تاثیر است که اغلب در رستوران ها، از رنگ قرمز استفاده می شود؛ البته این رنگ انتخاب فوق العاده ای برای اتاق غذاخوری منزل شما نیز به شمار می رود.

نارنجی

رنگ نارنجی، اکسیژن رسانی به مغز را افزایش می دهد. نیروبخش است و فعالیت ذهن را تحریک می کند. نارنجی جزو رنگ های گرم و مطلوبی است که به شما احساس راحتی می دهد. نارنجی که رنگ اغلب مرکبات است، تغذیه سالم را با خود به همراه دارد و اشتها را تحریک می کند.

آبی

رنگ آبی برای جسم و ذهن شما سودمند است و سوخت و ساز بدن را پایین می آورد و اثر آرامش بخش دارد. رنگ آبی با احساس خونسردی و آرامش همراه است و به این دلیل که به ندرت به صورت طبیعی یافت می شود، اغلب از آن به عنوان سرکوب کننده اشتها استفاده می کنند؛ بنابراین هنگام غذا خوردن یا آشپزی، نباید از این رنگ استفاده کنید؛ اما بنا بر توصیه کارشناسان تغذیه، چنانچه قصد رژیم گرفتن دارید، بهتر است یک لامپ آبی بالای یخچال قرار دهید تا میل به خوردن را در خود کاهش دهید؛ همچنین می توانید از بشقاب یا رومیزی آبی استفاده کرده یا در یک فضای آبی رنگ غذای خود را میل کنید.

زرد

رنگ شاد و آفتابی زرد، توجه افراد را به خود جلب می کند. این رنگ تمرکز را بالا می برد؛ از این رو در نوشته های قانونی، از این رنگ استفاده می شود. رنگ زرد همچنین محرک اشتهاست؛ چرا که احساس شادی را در افراد برمی انگیزد.

سبز

سبز، رنگ طبیعت و سلامتی و فراوانی است؛ این رنگ را اغلب برای نمایش ایمنی محصولات گوناگون مورد استفاده قرار می دهند. به دلیل ارتباط رنگ سبز با با طبیعت، اغلب آن را رنگ آرامش بخش می دانند و خوراکی های سبزرنگ را تحت عنوان غذاهای سالم می شناسند.

خاکستری

رنگ خاکستری اشتها را کم می کند و حتی موجب دلزدگی شما از غذا خوردن می شود. این رنگ، شما را آزار نمی دهد و موجب کاهش اضطراب و اشتها می شود.

فیروزه ای

رنگ فیروزه ای اشتها را تحریک می کند. درجات مختلف نارنجی و فیروزه ای و همچنین ترکیب این دو رنگ در خوراکی های خوشمزه مورد استفاده قرار می گیرد. حتی اگر تصویری شامل این دو رنگ را بر دیوار آشپزخانه آویزان کرده و هنگام صرف غذا به آن نگاه کنید، خیلی زود از شر هیکل لاغر و استخوانی خود خلاص خواهید شد.

سبز، قهوه ای و قرمز، رنگ های محبوب در خوراکی ها هستند. قرمز و زرد را اغلب در دکوراسیون رستوران ها مورد استفاده قرار می دهند؛ زیرا منحرک اشتها هستند. به منظور کاهش وزن باید در یک بشقاب سیاه یا تیره رنگ غذای خود را میل کنید؛ زیرا رنگ های تیره، ناخودآگاه اشتهای شما را کور می کنند؛ بنابراین توصیه می شود شام خود را در بشقاب های تیره رنگ و صبحانه را در ظروف روشن میل کنید.

 

مجله موفقیت



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه نان ترتیلا - نان ترتیا - نان تورتیلا طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم

    طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم   دستور پخت نان ترتیا (نان ترتیلا – نان تورتیلا) در منزل (ترتیای خانگی). ترتیا Tortilla یک کلمه اسپانیولی به معنی “کیک کوچک” است. “ال” …

    • طرز تهیه پیاز داغ مجلسی طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

        طرز تهیه پیاز داغ مجلسی پیاز که داغ می کنید نرم میشه ؟! خب این پیاز داغ ها برای داخل آش خوبه. ولی یه وقتهایی برای تزیین غذا به پیاز داغ های طلایی و …

      • خمیر مایه - مخمر نان - مایه خمیر خمیر مایه و روش استفاده از آن

            خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

        • بوی سوختگی برنج روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

          در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

          • بهترین روش پختن سبزیجات,حفظ خواص سبزیجات سالم ترین و بهترین روش پخت سبزیجات | حفظ خواص سبزیجات

            بهترین روش پخت سبزیجات  سبزیجات را چگونه بپزیم که خواص آن حفط شود؟ بهترین روش پخت سبزیجات چیست ؟ هنگام پخت سبزیجات چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟ چگونه سبزیجات را سرخ کنیم ؟ پاسخ …

            • نگهداری ادویه ها,نگهداری سبزیجات خشک روش و مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک

              مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک یکی از سوال های رایج خانم ها در آشپزی، چگونگی نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک است. با نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره شده ، می توانید کاری …

              • آموزش بریدن آناناس - روش برش آناناس - تشخیص آناناس رسیده روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

                آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …

                • ترفند آشپزی چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

                  با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

                  • زعفران و زیبایی پوست - تشخیص زعفران تقلبی, زعفران روش تشخیص زعفران تقلبی

                    اگرچه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست. افزایش وزن زعفران با استفاده از آغشته کردن این گیاه به چربی، …

                    • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

                      آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

                      • نکاتی در مورد تهیه دسر ها

                          روش استفاده از قالب های دسر: بهترین قالب ها برای تهیه دسر قالب های فلزی هستند.اگر از قالب های فلزی استفاده می کنید باید داخل قالب ،آب سرد بچرخانید و آن را برگردانید تا …

                        • مقیاس و واحدهای اندازه گیری در آشپزی - پیمانه واحدهای اندازه گیری در آشپزی

                              آشنایی با مقیاس ها و واحدهای اندازه گیری در آشپزی   در این مطلب سعی شده به کلیه سوالاتی که در زمینه واحدهای اندازه گیری و مقیاس های ذکر شده در دستورات آشپزی …

                          • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

                              ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

                            • ترفندهای پخت و نگهداری سبزیجات و میوه ها ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

                                 ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

بالا