یکشنبه , ۲۱ آذر , ۱۳۹۵


راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری

۶ نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند :

فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه بیروت و دمشق و بغداد زیاد استفاده می‌شود. فلافل معمولا به روش سنتی پخت می شده است .
۱ . برای تهیه فلافل معمولا از نخود، عدس، ماش، سیب زمینی و بادمجان استفاده می شود .

۲ . بهترین ادویه این غذا زیره است. شما می توانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید. درصورت تمایل کمی نعناع خشک اضافه کنید .

۳ . هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مایه زیاد شل نباشد؛ زیرا باعث باز شدن فلافل می شود و اندازه دانه ها باید کمی درشت تر از اندازه شکر باشد .
۴ . اگر مطمئن نیستید فلافل هنگام پخت از هم نمی پاشد ؛ به مایه آن تخم مرغ اضافه کنید .
۵ . چاشنی فلافل ترشی انبه یا بادمجان است .
۶ . هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشید .

راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری

راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری

راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری

راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری

منبع : khorasannews.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه دست پیچ مرغ و سیب زمینی طرز تهیه دست پیچ مرغ و سیب زمینی

    دست پیچ مرغ و سیب زمینی(پیش غذایی خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۲۰۰گرم (سینه) اسفناج ۵۰گرم …

  • طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : قارچ  ۲۰۰گرم گوشت ۴۰۰گرم (چرخ کرده) تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی ۱قاشق …

  • همبرگر مرغ , ادویه کاری طرز تهیه همبرگر مرغ در منزل

    طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی خوشمزه و رژیمی همبرگر مرغ برای افرادی که قادر به خوردن گوشت قرمز نیستن مناسبه. این همبرگر خوشمزه را به راحتی می تونین در منزل درست کنین. با ما  همراه باشید. …

  • طرز تهیه ساندویچ سالاد تخم مرغ

    طرز تهیه ساندویچ سالاد تخم مرغ   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : تخم مرغ  ۶عدد سس مایونز ۲قاشق سوپخوری ماست خامه ای ۱قاشق …

  • طرز تهیه همبرگر مخصوص طرز تهیه همبرگر مخصوص

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (چرخکرده) دنبه ۱۰۰گرم (چرخکرده) آرد سوخاری به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد …

  • طرز تهیه سیب زمینی برگر طرز تهیه سیب زمینی برگر ، یک شام آسان و شیک

      طرز تهیه سیب زمینی برگر ، یک شام آسان و شیک   اگه دنبال یه شام شیک و آسان و در عین حال خوشمزه و خوش طعم هستین در ادامه با آموزش طرز تهیه …

  • طرز تهیه رست بیف

    طرز تهیه رست بیف   مواد لازم: راسته گوساله : ۵۰۰گرم قارچ : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای(ترجیحا قرمز) :  ۵۰ گرم پیاز(در صورت دلخواه) :  ۲ عدد متوسط خیارشور(قلمی)  : ۷تا۱۰ عدد گوجه فرنگی …

  • فیکن چیکن , طرز تهیه طرز تهیه فیکن چیکن

    دستور پخت فیکن چیکن فیکن چیکن غذای شیک و خوشمزه ایه که می تونین به سادگی و در مدت زمان کمی اون را آماده کنین. بخاطر سرو راحت و قابلیت تزیین می تونه گزینه مناسبی برای جشن …

  • طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی) طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی)

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : قارچ  ۲۵۰گرم سیر  ۲حبه پودر سیر ۲قاشق مرباخوری پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری روغن زیتون ۵قاشق غذاخوری …

  • طرز تهیه ساندویچ رولتی سبزیجات طرز تهیه ساندویچ رولتی سبزیجات

       طرز تهیه ساندویچ رولتی رنگارنگ آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل دلمه ای (زرد خام یا کبابی خورد شده) ۱عدد کلم بنفش …

مطالب قبلی این بخش
  • تازه نگهداشتن لیمو ترش تازه نگهداشتن لیمو ترش به مدت یک ماه

    ترفندی ساده برای تازه نگهداشتن لیمو ترش برای یک ماه تازه نگهداشتن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیمو, نگهداری لیمو به مدت طولانی, نحوه نگهداری از لیمو ترش, بهترین روش نگهداری لیموترش, نگهداری لیموترش, راههای …

    • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

      آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

      • سرخ کردن غذا نکاتی در مورد سرخ کردن غذا

          ۱ -روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که ۱۹۰ درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر. ۲ -سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه …

        • پودر سوخاری - آرد سوخاری طرز تهیه آرد سوخاری

            روش تهیه آرد سوخاری خانگی   آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد. خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی هم کمک …

          • خرید سبزیجات - شستشوی سبزیجات - نگهداری سبزیجات روش نگهداری سبزیجات / خشک کردن سبزی ها

            پیشنهادهایی برای خرید، شستشو و نگهداری سبزیجات سبزیجات یکی از محصولات کشاورزی هستند که زود فاسد می شوند. این محصول در مزرعه ممکن است با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و غیره آغشته …

            • ترفند آشپزی چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

              با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

              • نکاتی در مورد تهیه دسر ها

                  روش استفاده از قالب های دسر: بهترین قالب ها برای تهیه دسر قالب های فلزی هستند.اگر از قالب های فلزی استفاده می کنید باید داخل قالب ،آب سرد بچرخانید و آن را برگردانید تا …

                • بوی سوختگی برنج روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

                  در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

                  • IMG11100618 رنگهای ضد اشتها

                      رنگ های ضد اشتها کدام ها هستند؟ آیا تاکنون متوجه شده اید که وقتی قدم به یک اتاق تاریک، بدون پنجره و فاقد رنگ های روشن می گذارید، چقدر احساس ناراحتی می کنید؟ یا …

                    • توصیه هایی برای تهیه غذای نذری توصیه هایی برای تهیه غذای نذری

                         برای تهیه غذای نذری این توصیه‌ها را رعایت کنید   طبخ غذای نذری از آیین های ریشه دار مذهبی و دینی ما است. این غذاها و خوراکی های متنوع که بین دیگران توزیع می …

                      • آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

                          آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای نحوه تزیین زیبای کیک با خامه به وسیله ماسوره های ستاره ای تزئین با قیف و ماسوره معمولا به دلیل مشکلات خاص خودش برای خیلی …

                        • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

                            ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

                          • پخت ماکارونی باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی

                               باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی   تصورات غلط درباره‌ی طرز پخت ماکارونی هنوز نیز رایج است، درحالی‌که نکاتی که ایتالیایی‌ها برای این کار موردتوجه قرار می‌دهند ممکن است برای بسیاری جدید باشد.     …

                            • نگهداری سیر روش های نگهداری سیر به مدت طولانی

                              ترفندهای نگهدای سیر به مدت ۶ الی ۱۲ ماه اگر مایل به نگهداری سیر به مدت طولانی هستید ولی روش های آن را نمی دانید با ما همراه باشید تا با چند ترفند برای تازه …

بالا