یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه ترشی پیاز

روش اول

 

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۸ نفر :

پیاز قرمز (نصف شده و باریک حلقه شده) ۲ عدد متوسط
چوب دارچین ۲ عدد
میخک (درسته) ۶ عدد
دانه فلفل قرمز (له شده) کمی
سرکه سیب ۱ فنجان – ۲۴۰ میلی لیتر
آب لیمو (تازه) نصف فنجان – ۱۲۰ میلی لیتر
شکر ۱/۴ تا ۱/۲ فنجان – ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه ترشی پیاز

این پیاز ترشی ها تند و تیز و شیرین هستند و طعم اسیدی سر حال آورنده ای دارند. ما از ترکیب آب لیمو و سرکه ی سیب استفاده می کنیم. شما می توانید تنها از یک ماده ی اسیدی استفاده کنید اما ما متوجه شده ایم ترکیب این دو طعم دلپذیرتری دارد. در اضافه کردن ادویه ها و طعم دهنده ها دستتان آزاد است. ما از چوب دارچین، میخک و دانه فلفل قرمز استفاده می کنیم. شما می توانید اصلاً از هیچ کدام استفاده نکنید یا از مواد زیر ترکیب دلخواه را انتخاب کنید: چوب دارچین، میخک درسته، دانه فلفل له شده، سیر درسته، بادیان، برگ بو، دانه خردل؛ زنجبیل تازه ورقه شده، تخم رازیانه، تخم گشنیز یا تخم زیره.
 

آنچه باید بدانید:

با مواد این دستور آشپزی ۳ فنجان ترشی درست می شود که مقدار زیادی است. ما از این ترشی در کنار همه چیز استفاده می کنیم برای همین مقدار زیادی درست می کنیم. شما می توانید مقدار مواد را نصف کنید.
 

طرز تهیه:

۱- پیاز حلقه شده را داخل یک کاسه ی متوسط بریزید. آنقدر آب جوش روی آنها بریزید که کاملاً روی آنها را بپوشاند. تا ۱۰ بشمارید سپس آبکش کنید. پیاز ها را در بطری شیشه ای یا یک کاسه بریزید.
۲- دارچین، میخک و دانه فلفل قرمز را در یک روغن دان کوچک روی حرارت متوسط ۳ تا ۵ دقیقه بو بدهید تا عطر آنها بلند شود.

 

ترشی پیاز

 ۳- سرکه، آب لیمو، ۱/۴ فنجان شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید آرام به جوش بیاید سپس ۱ تا ۲ دقیقه تا زمانی که شکر و نمک حل شوند بپزید. شیرینی آن را بچشید و در صورت لزوم شکر اضافه کنید. مخلوط را روی پیاز ها بریزید.

ترشی پیاز

۴- بگذارید آنقدر در دمای اتاق بمانند که خنک شوند سپس می توانید تا ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید.
 

ترشی پیاز

 
 

طرز تهیه ترشی پیاز

روش دوم

 

آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد اولیه :

پودر سیر ۱قاشق مرباخوری
ادویه ترشی ۲قاشق مرباخوری
سرکه به میزان لازم
نعنا خشک به میزان لازم
سیر ۱بوته
فلفل قرمز به میزان لازم
پیاز (ریز و مخصوص ترشی) نیم کیلو
پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری

 

ترشی پیاز

 
 

 طرز تهیه :

ابتدا پیاز را شسته و پوست بگیرید و داخل آبکش قرار دهید تا به طور کامل آبش رفته و خشک شود.
شیشه ای را مناسب قرار گیری ترشی انتخاب کرده و آن را خوب بشویید و با دستمال کاملا خشک کنید و داخل آن مقداری فلفل قرمز،سیرپوست کنده و خشک شده و ادویه بریزید و روی آن مقداری پیاز بریزید و بعد دوباره رویش ادویه و پودر سیر و موسیر اضافه کنید و تا انتها این کار را تکرار کنید .
مقداری نمک را با سرکه مخلوط کنید و روی ترشی بریزید تا کاملا ظرف سر پر شود و بعد روی آن یک عدد نایلون قرار داده و بعد درب ظرف را خوب چفت کنید و ۲۰تا۳۰روز در جای تاریک و خشک قرار دهید.
 

نکات:

۱)برای تهیه این ترشی میتوانید از پیاز قرمز،سفید و یا مخلوط هر دو استفاده کنید.
۲)طرز تهیه ادویه ترشی را در لینک زیر دنبال کنید.

طرز تهیه ادویه ترشی

۳)دقت کنید اگر پیاز،سیر یا ظرف ترشی کمی مرطوب باشند ترشی شما کپک میزند.
۴)بهتر است پس از گذشت ۱۰روز ترشی را به یخچال منتقل کنید.
نوش جان
 

سوران

 
 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ترشی لوبیا سبز طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

    دستور تهیه ترشی لوبیا سبز  کم کم پاییز میشه و فصل ترشی. بهتره از الان به فکر درست کردن ترشی های متنوع و خوشمره باشین. یکی از این ترشی های لذیذ ترشی لوبیا سبز هست که …

  • ترشی نارنگی و پرتقال طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال | ترشی فصل پاییز | ترشی خانگی

    دستور تهیه ترشی نارنگی و پرتقال  ترشی نارنگی و پرتقال ؟؟!! تا حالا مزشو تست نکردین ؟ پس در این مطلب از بخش  آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت این ترشی خوش رنگ و خوش …

  • ترشی قارچ و بامیه طرز تهیه ترشی قارچ و بامیه / ترشی بامیه

    دستور تهیه ترشی قارچ و بامیه  ترشی قارچ و بامیه خیلی خوشمزه است و با هر غذایی مزه میده. درست کردنش هم خیلی راحته. با ما همراه باشین تا روش درست کردن این ترشی تابستونی و …

  • ترشی غوره, غوره غوره طرز تهیه ترشی غوره / درست کردن غوره غوره

    روش های مختلف تهیه ترشی غوره یا غوره غوره الان فصل غوره هست و زمان گرفتن آبغوره و تهیه ترشی غوره یا غوره غوره. در این مطلب چهار روش تهیه ترشی غوره تقدیم شما میشه. …

  • ترشی لیته کیوی طرز تهیه ترشی لیته کیوی

    روش درست کردن ترشی لیته کیوی   ترشی لیته کیوی به روش های مختلفی تهیه می شود. در ادامه روش تهیه ترشی لیته کیوی با خیار و هویج و سیب را خواهید دید. در پست های …

  • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

    دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

  • طرز تهیه ترشی لیمو ترش ترشی – طرز تهیه ترشی لیمو ترش

    طرز تهیه ترشی لیمو ترش   در این مطلب دو روش تهیه ترشی لیمو ترش تقدیم شما عزیزان می شود . ترشی لیمو ترش ترش ترین دستور غذایی است که می توانید در وب سایت …

  • ترشی مخلوط خانگی طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی

    طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی   ظروف ترشی مخلوط را در محلی خشک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.   ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است، که …

  • ترشی کلم بنفش ماساژی طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی

    طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی   تهیه ترشی کلم بنفش  بسیار آسان هستش و علاوه بر استفاده به عنوان ترشی، می تونین توی سالاد کاهو بریزین یا برای تزیین غذاهای دیگه مخصوصا کباب ها استفاده …

  • طرز تهیه ترشی خرمالو طرز تهیه ترشی خرمالو

      مواد لازم جهت تهیه ترشی خرمالو : خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد از هر کدام هشت عدد جوز هندی درسته   یک عدد سرکه سفید  و نمک   به میزان لازم …

مطالب قبلی این بخش
  • سس سینه مرغ - مزه دار کردن مرغ - طعم دادن به سینه مرغ طرز تهیه انواع سس سینه مرغ

    هفت سس آسان و خوشمزه برای سینه‌ مرغ    طرز تهیه سس سینه مرغ برای طعم دار کردن آن   سینه‌ی مرغ بی استخوان یکی از آن خوراک‌های کم کالری و دم دستی است که …

    • طرز تهیه خامه ترش طرز تهیه خامه ترش در منزل

        برای تهیه بسیاری از کیک ها و شیرینی ها به خامه ترش نیاز دارید در صورتیکه ممکن است دسترسی به خامه ترش آماده نداشته باشید و از تهیه کیک یا شیرینی مورد علاقه خود …

      • طرز تهیه مربا و شربت آلبالو طرز تهیه مربا و شربت آلبالو

          آلبالو یا به قول فرنگی‌ها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوه‌های فصل تابستان است که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها …

        • ترشی لوبیا سبز طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

          دستور تهیه ترشی لوبیا سبز  کم کم پاییز میشه و فصل ترشی. بهتره از الان به فکر درست کردن ترشی های متنوع و خوشمره باشین. یکی از این ترشی های لذیذ ترشی لوبیا سبز هست که …

          • طرز تهیه مربای کدو تنبل , مربای کدو حلوایی طرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی

            دستور پخت مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی مربای کدو تنبل ، از مرباهای مجلسی و لذیذ تبریز و مورد علاقه بسیاری از افراد است. تهیه آن آسان ساده ولی کمی زمانبر است. در حالت عادی …

            • مربای پوست هندوانه , مربای هندوانه طرز تهیه مربای پوست هندوانه به دو روش

                دستور پخت مربای پوست هندوانه  مربای پوست هندوانه را می تونین با آهک یا بدون آهک درست کنین. در این پست دو روش تهیه این مربا بدون آهک تقدیم شما عزیزان میشه و در پست …

              • ترشی غوره, غوره غوره طرز تهیه ترشی غوره / درست کردن غوره غوره

                روش های مختلف تهیه ترشی غوره یا غوره غوره الان فصل غوره هست و زمان گرفتن آبغوره و تهیه ترشی غوره یا غوره غوره. در این مطلب چهار روش تهیه ترشی غوره تقدیم شما میشه. …

                • طرز تهیه گوجه شور - شور گوجه فرنگی طرز تهیه گوجه شور (شور گوجه فرنگی)

                  طرز تهیه گوجه شور (شور گوجه فرنگی)   گوجه شور که دستورش رو در ادامه می بینین ، ۳ تا ۴ روزه آماده میشه و با آبگوشت بسیار خوشمزه است. امیدوارم درست کنید و خوشتون …

                  • ترشی آلبالو طرز تهیه ترشی آلبالو / استریل کردن شیشه ترشی

                    چگونه ترشی آلبالو درست کنیم ؟ ترشی آلبالو از جمله ترشی های محبوب ایرانی است. این ترشی خوشرنگ در کنار انواع غذاهای گوشتی و پلو ها طعم بی نظیری دارد. با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار …

                    • طرز تهیه لواشک میوه ای - انواع لواشک طرز تهیه چند نوع لواشک سیب

                        طرز تهیه انواع لواشک میوه ای خانگی   لواشک میوه ای را می توانید از میوه های مختلف با ترکییب چند میوه درست کنید. در ادامه روش تهیه چند نوع لواشک سیب ذکر شده …

                      • ترشی لیته کیوی طرز تهیه ترشی لیته کیوی

                        روش درست کردن ترشی لیته کیوی   ترشی لیته کیوی به روش های مختلفی تهیه می شود. در ادامه روش تهیه ترشی لیته کیوی با خیار و هویج و سیب را خواهید دید. در پست های …

                        • طرز تهیه مربای کامکوات طرز تهیه مربای کامکوات

                             طرز تهیه مربای کامکوات   مربای کامکوات بسیار خوشمزه، زیبا و مجلسی است که وجود آب پرتقال طعم و عطر آن را عالی کرده است. این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه …

                          • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

                            دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

                            • طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی مرغوب + نکات

                              بهترین روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی برای تهیه رب گوجه فرنگی مرغوب خانگی ، گوجه فرنگی هایی را انتخاب کنید که بیضی شکل، دارای گوشت بیشتر و آب دار باشد. گوجه فرنگی بایستی کاملا قرمز …

بالا