تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ ، ۵ برابر فسفر، ۷ برابر آهن، ۶ برابر ویتامین B12 و ۱۵ برابر ویتامین B2 دارد، هر چند اندازه یک تخم مرغ حدود ۵ برابر آن است.
تخم بلدرچین بعنوان یک بمب ویتامینی و تغذیه ای
اگر به دنبال یک ماده غذایی با ارزش و سالم هستید تخم بلدرچین مصرف کنید.
نسبت به تخم مرغ ، ۵ برابر فسفر، ۷ برابر آهن، ۶برابر ویتامین B12 و ۱۵ برابر ویتامین B2 دارد (هرچند اندازه ی یک تخم مرغ حدود ۵ برابر آن است).
منبع غنی اسید چرب امگا۳ است که برای تقویت هوش و حافظه بسیار مفید میباشد.
کلسترول آن نسبت به تخم مرغ بسیار کمتر است.
از آنجایی که بلدرچین در برابر بیماریهای مختلف بسیار مقاومتر از مرغ است، پرورش بلدرچین بدون استفاده از هیچ گونه دارو و آنتی بیوتیکی انجام می شود، بنابراین گوشت و تخم بلدرچین محصولاتی کاملا ارگانیک و سالم هستند که هیچ گونه ذخیره ی داروئی مضر برای مصرف کننده در بافت خود ندارند.
فواید و ارزش غذایی تخم بلدرچین
از تخم بلدرچین استفاده کنید زیرا:
۱- باعث ایجاد متابولیسم بهینه در سلولهای بدن می شود. وبهترین نوع پروتئین و چربی را دارد.
۲- برای با هوش شدن جنین در دوران بارداری بسیار موثر است.
۳- موجب بهبود اشتها در اطفال کم اشتها شده ومناسب برای سنین رشد کودکان ونوجوانان میباشد.
۴- به تنظیم سیکل خواب کمک میکند.
۵- سبب افزایش مقاومت کلی بدن میشود.
۶-در تنظیم سیستم عصبی، قلبی و گوارشی و درمان بیماری تشنج موثر است.
۷- برای افراد مسن بسیار مفید است و سبب استحکام عضلات و استخوان ها میشود.
۸- سبب بهبود میل و توان جنسی میشود.
۹- حساسیت ایجاد نمیکند.
جنبه های دارویی و درمانی تخم بلدرچین
۱- برای درمان بیماری های کبدی، کلیوی، کم خونی، آسم، سل، ناتوانی جنسی، استرس و بازسازی بدن پس از جراحی یا زایمان توصیه میشود.
۲-مصرف آن در مادران شیرده باعث منظم شدن سیستم عصبی، قلبی و گوارشی بدن و افزایش شیر میشود.
۳-مصرف این تخم به دلیل حجم کم و میزان بالای پروتئین آن برای ورزشکاران بخصوص بدنسازان عزیز توصیه میشود.
۴- به دلیل کامل بودن و نداشتن هیچ تاثیر سوئی بر شیر خواران به عنوان بهترین مکمل دوران شیردهی توصیه میشود.
۵- ماسک سفیده تخم بلدرچین همراه عسل (برای پوستهای چرب و زرده با عسل برای پوستهای خشک) باعث طراوت و شادابی و رفع چین و چروک و لکههای پوست میشود.
قابل توجه افراد بالای ۴۰ سال
جذب ویتامینهای بدن با افزایش سن بسیار کم میشود از این رو مصرف روزانه تخم بلدرچین به افراد بالای ۴۰ سال، برای بالا بردن مواد معدنی و ویتامینهای بدن و جلوگیری از کارافتادگی زودرس و پیشگیری از سرطان توصیه میشود.
در افراد پیر و مسن سبب تجدید قوای از دست رفته خواهد شد. در چین و ژاپن، بچه ها هر روز قبل از رفتن به مدرسه یک تخم بلدرچین (بمب ویتامینی) بصورت خام مصرف می کنند.
با مصرف محصولات غذایی طبیعی و سالم، سلامتی را حس کنید.
منبع : belderchin.net