یکشنبه , ۲۱ آذر , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


1897912_Page_

خصوصیات یک فر خوب و استاندارد

 

برای اینکه بتونید از نتایج شیرینی پزیتون لذت ببرید و راضی باشید اولین چیز داشتن یک فر خوب و استاندارد هست

اگر فرتون استاندارد و دقیق نباشه خودتون رو بکشید هم نمیتونید از کارتون راضی باشید.

پس داشتن یک فر خوب و دقیق مهمترین و اصلی ترین ابزار در شیرینی پزی و اشپزی هست

 

*فر خوب فری هست که عایق بندیش خوب باشه مثلا حرارت فر بیرون نیاد.

 

* فن داشته باشه و فنش دکمه on وoff داشته باشه “یعنی مجزا باشه بتونید هر وقت خواستید خاموش وروشنش کنید .

 

*حرارت در داخل فر یکسان باشه . یعنی یک طرف فر حرارتش بیشتر از یک طرف دیگه نباشه ” وقتی کیک میپزید یک ور کیکتون نسوزه .

 

*دما رو دقیق نشون بده ” مثلا وقتی توی رسیپی گفته شده ۳۵۰ درجه فارنهایت و شما با این درجه میپزید میسوزه !

و مجبور میشید دفعه بعد حرارت رو کمتر از درجه های گفته شده در رسیپی هاتنظیم کنید.

یا وقتی کیک میپزید زیر و روش بپزه و توی کیک خام بمونه

 

*تنظیمات مختلف به صورت مجزا داشته باشه مثل تنظیم درجه برای ور اومدن خمیر داشته باشه یا تنظیم درجه برای ذوب کردن یخ داشته باشه .

 

* قسمت رست فر خودش تمیز کننده خودکار داشته باشه Self cleaning باشه

 

موفق باشید.



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

      ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

    • روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو

      روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو جالب نیست که فقط با داشتن یک لیمو میتوانید مایکروویوتان را تمیز کرده و تمامی جرم های باقی مانده روی دیواره های داخلیش را برطرف کنید؟ با من همراه …

      • لبو , پودر لبو طرز تهیه پودر لبو و آب لبو برای تزیین خوراکیها

        روش تهیه پودر لبو / آب لبو / چیپس لبو پودر لبو برای رنگ کردن غذا، دسرها و شیرینی ها استفاده میشه و می تونین مثل زعفرون اون رو دم کنین تا به خوبی رنگ …

        • خمیر مایه - مخمر نان - مایه خمیر خمیر مایه و روش استفاده از آن

              خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

          • ترفند آشپزی چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

            با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

            • IMG00071893 ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی

              ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش‌طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا …

              • پخت ماکارونی باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی

                   باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی   تصورات غلط درباره‌ی طرز پخت ماکارونی هنوز نیز رایج است، درحالی‌که نکاتی که ایتالیایی‌ها برای این کار موردتوجه قرار می‌دهند ممکن است برای بسیاری جدید باشد.     …

                • تازه نگهداشتن سبزی خوردن , نگهداری بهتر سبزی خوردن روشهای تازه نگهداشتن سبزی خوردن

                  راهکارهایی برای تازه نگهداشتن سبزی بیش از یک هفته  تازه نگهداشتن سبزی خوردن, نگه داشتن سبزی خوردن به مدت طولانی, نکاتی برای نگهداری سبزی خوردن, نگهداری انواع سبزی , روش هایی برای تازه نگه داشتن …

                  • ماهی طعم دار کردن ماهی

                        ● شناخت ماهی سطح بدن ماهی باید براق و درخشان  باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی  آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری …

                    • منجمد کردن مواد غذایی,فریز کردن روش صحیح منجمد کردن مواد غذایی / فریز کردن خوراکی ها

                      نکاتی در مورد  منجمد کردن خوراکی ها  منجمد کردن غذا سریع ترین و راحت ترین روش برای حفظ خوراکی‌ها در خانه است. امروزه با استفاده از کیسه‌های پلی اتیلن، ظروف پلاستیکی، برچسب‌های فریزر و دیگر لوازم، می‌توانیم …

                      • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

                        آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

                        • آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی, سرخ کردن ,قوام آوردن, ور آمدن, کارامل کردن ,شکرک زدن, بن ماری ,جا افتادن آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی

                          آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی ترفندی برای مهارت در طبخ   طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن …

                          • ImageLoader.ashx ترفندهای پختن سریع انواع گوشت

                            ترفندهای پختن سریع انواع گوشت گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .   گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت …

                            • 04-Chinese-Spaghetti--photo ترفند خوشمزه کردن سویا

                              چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟   با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان …

بالا