پنج شنبه , ۱۸ آذر , ۱۳۹۵


 

جلوگیری از سیاه شدن سیب‌زمینی‌:

سیب زمینی

تنها کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ یا ریز کردن‌ آن‌ مقداری‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفی‌ بریزند و یک‌ قاشق‌ چایخوری‌ سرخالی‌ نمک‌ به‌ آن‌ بیفزایید و تا زمان‌ استفاده،‌ سیب‌زمینی‌ها را در آن‌ آب‌ نمک‌ نگه‌ دارید. نمک‌ موجود در آب‌ هم‌ باعث‌ مزه‌دار شدن‌ سیب‌زمینی‌ می‌شود و هم‌ از پس‌ دادن‌ ویتامین‌های‌ سیب‌زمینی‌ به‌ آب‌ جلوگیری‌ می‌کند.

 

جلوگیری از سیاه شدن موز، سیب‌ و قارچ:

چارهِ‌ کار‌ استفاده‌ از چند قطره‌ لیموترش‌ است. کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و قاچ‌ کردن‌ این‌ مواد آن ها را در کاسه‌ای‌ بریزید و مقدار کمی‌ (نصف‌ یک‌ لیموترش‌ کوچک‌ کافی‌ است) آبلیموی‌ تازه‌ روی‌ آن‌ بچکانید و ظرف‌ را طوری‌ تکان‌ دهید که‌ آبلیموها به‌ تمام‌ مواد آغشته‌ شوند. حال‌ می‌توانید با خیال راحت‌ قارچ‌ را با همان‌ رنگ‌ اولیهِ‌ خود در فریزر قرار دهید و با موز و سیب‌ خود نیز سالاد میوه‌ای‌ درست‌ کنید که‌ ‌ سیاه‌ نشود.

 

 

منبع : آفتاب



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • تازه نگهداشتن سبزی خوردن , نگهداری بهتر سبزی خوردن روشهای تازه نگهداشتن سبزی خوردن

    راهکارهایی برای تازه نگهداشتن سبزی بیش از یک هفته  تازه نگهداشتن سبزی خوردن, نگه داشتن سبزی خوردن به مدت طولانی, نکاتی برای نگهداری سبزی خوردن, نگهداری انواع سبزی , روش هایی برای تازه نگه داشتن …

  • تازه نگهداشتن لیمو ترش تازه نگهداشتن لیمو ترش به مدت یک ماه

    ترفندی ساده برای تازه نگهداشتن لیمو ترش برای یک ماه تازه نگهداشتن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیمو, نگهداری لیمو به مدت طولانی, نحوه نگهداری از لیمو ترش, بهترین روش نگهداری لیموترش, نگهداری لیموترش, راههای …

  • نگهداری ادویه ها,نگهداری سبزیجات خشک روش و مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک

    مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک یکی از سوال های رایج خانم ها در آشپزی، چگونگی نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک است. با نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره شده ، می توانید کاری …

  • خرید سبزیجات - شستشوی سبزیجات - نگهداری سبزیجات روش نگهداری سبزیجات / خشک کردن سبزی ها

    پیشنهادهایی برای خرید، شستشو و نگهداری سبزیجات سبزیجات یکی از محصولات کشاورزی هستند که زود فاسد می شوند. این محصول در مزرعه ممکن است با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و غیره آغشته …

  • زعفران و زیبایی پوست - تشخیص زعفران تقلبی, زعفران روش تشخیص زعفران تقلبی

    اگرچه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست. افزایش وزن زعفران با استفاده از آغشته کردن این گیاه به چربی، …

  • فریز کردن لیمو ترش, نگهداری لیمو , لیموترش فریز کردن لیمو ترش / راهنمای خرید لیمو

    روش فریز کردن لیمو ترش / نحوه نگهداری لیمو ترش تا زمستان فریز کردن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیموترش در فریزر , نکاتی برای خرید لیموترش , نحوه انتخاب و خرید لیموترش , نحوه آب گرفتن لیموترش , نکاتی …

  • روش شستن قارچ - نگهداری قارچ روش شستن قارچ و نگهداری آن

      نکاتی درخصوص روش شستن قارچ، نگهداری و پخت آن   یکی از مهم‌ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ‌ها شست‌وشوی درست آنهاست، لذا در این مطلب نکاتی در خصوص روش شستن قارچ و نیز نگهداری …

  • قارچ نحوه نگهداری کوتاه مدت قارچ

    نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال   طریقه شستن قارچ:   *  برای شستشوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاک چسبیده به آن جدا شود و مانند هر …

  • منجمد کردن مواد غذایی,فریز کردن روش صحیح منجمد کردن مواد غذایی / فریز کردن خوراکی ها

    نکاتی در مورد  منجمد کردن خوراکی ها  منجمد کردن غذا سریع ترین و راحت ترین روش برای حفظ خوراکی‌ها در خانه است. امروزه با استفاده از کیسه‌های پلی اتیلن، ظروف پلاستیکی، برچسب‌های فریزر و دیگر لوازم، می‌توانیم …

  • ترفندهای پخت و نگهداری سبزیجات و میوه ها ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

       ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

مطالب قبلی این بخش
  • ترفندهای پخت و نگهداری سبزیجات و میوه ها ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

       ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

    • آموزش بریدن آناناس - روش برش آناناس - تشخیص آناناس رسیده روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

      آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …

      • ادویه خشک ایتالیایی,سس ایتالیایی,سس سالاد طرز تهیه سس ایتالیایی | طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی | سس سالاد ایتالیایی

          طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی و سس ایتالیایی سس ایتالیایی از ترکیب سبزیجات معطر و سرکه و روغن زیتون تهیه شده و در تهیه سالاد و سیب زمینی تند سرخ شده بکار می رود. …

        • آشپزی آسان , نکات آشپزی آسان نکاتی برای آشپزی آسان و راحت

          توصیه هایی برای آشپزی آسان و راحت تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی آسان وجود دارد که بهتر است بدانید. سرآشپزهای معروف این نکته‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل آشپزی آن‌ها همیشه …

          • بهترین روش پختن سبزیجات,حفظ خواص سبزیجات سالم ترین و بهترین روش پخت سبزیجات | حفظ خواص سبزیجات

            بهترین روش پخت سبزیجات  سبزیجات را چگونه بپزیم که خواص آن حفط شود؟ بهترین روش پخت سبزیجات چیست ؟ هنگام پخت سبزیجات چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟ چگونه سبزیجات را سرخ کنیم ؟ پاسخ …

            • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

              ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

              • قد کشیدن برنج, پخت برنج مجلسی,دم کردن برنج طرز پخت برنج ایرانی و مجلسی | فوت و فن قد کشیدن برنج | روش دم کردن برنج

                راز و رمزهای پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج در این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید …

                • نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

                    ترفندها و نکات آشپزی از زبان متخصصین   چگونه می‌توان پوست ماهی را از ماهی جدا نمود؟ ماهی را باید در روغنی که داغ شده سرخ کرد وقتی که کمی حرارت دید ماهی را …

                  • hou2923 چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود

                      چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود یک خورش خوب می‌تواند خاطره‌ای برای شما به جا بگذارد که تا سالها طعم آن در یاد شما باقی بماند – مهم ترین نکات برای تهیه …

                    • آشپزی دانستنی های آشپزی برای تازه عروس ها

                      در این مطلب تازه عروس های عزیز را با چند نکته مهم آشپزی آشنا می کنیم.   آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها : قورمه سبزی : دو واحد تره + یک …

                      • انگل زدایی بروکلی , شستشوی کلم بروکلی روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

                        کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …

                        • جایگزین مواد اولیه در تهیه کیک و شیرینی جایگزین مواد اولیه کیک و شیرینی

                          جایگزین مواد اولیه در تهیه ی کیک و شیرینی!   چون خیلی از ماها برامون پیش میاد ک هوس کنیم ی کیکی رو درست کنیم و یهو میبینیم یه وسیله ای رو نداریم تو اینن …

                          • کیک ,  cake فوت و فن پخت کیک

                                مشکلات احتمالی و نکات مفید برای پخت کیک     دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیش زحمت کشیدید کیک شما خراب …

                            • بهترین ظرف برای پخت و پز کدامست؟ بهترین ظرف برای پخت غذا چیست؟

                              چه ظرفی برای پخت و پز مناسب تر است؟ بهترین ظرف کدامست؟   زودپزها به دلیل کوتاهی مدت زمان پخت غذا و کاهش مدت زمان قرار گرفتن در معرض حرارت بهترین ظروف برای پخت غذا …

بالا