سه شنبه , ۱۶ آذر , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو

تمیز کردن مایکروویو با لیمو

جالب نیست که فقط با داشتن یک لیمو میتوانید مایکروویوتان را تمیز کرده و تمامی جرم های باقی مانده روی دیواره های داخلیش را برطرف کنید؟ با من همراه باشید.
مایکروویو یکی از بزرگترین اختراعات بشر است. گرم کردن غذا یا یخ زدایی مواد غذایی منجمد در کمتر از یک دقیقه، تغییر و تحول عظیمی در آشپزی پدید آورد. حال با خود فکر کنید آیا میتوانید آشپزخانه تان را بدون مایکروویو تصور کنید؟!
مایکروویو در عین حال که آشپزی را بسیار راحت کرده، میتواند مشقت زیادی به دنبال داشته باشد چرا که هر بار استفاده از آن، یعنی جرم بیشتری به دیواره هایش منتقل شدن! مسلما همه ما از استفاده بیش از حد مواد شیمیایی تمیز کننده خسته شده ایم، بنابراین بیایید راهی را امتحان کنیم که بدون مواد شیمیایی و چند مرحله ساده، مایکروویوی تمیز در اختیارمان بگذارد.
شما به یک لیمو ترش بزرگ (زرد) و کاسه مخصوص مایکروویو پر شده با ۱ و ۱/۴ فنجان آب نیاز دارید.

تمیز کردن مایکروویو با لیمو

 لیمو را از وسط نصف کرده و آب هر دو تکه را در آب درون کاسه بریزید.

تمیز کردن مایکروویو با لیمو


سپس کاسه آب و آب لیمو را در مایکروویو گذاشته، به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه مایکروویو را روشن کنید و اجازه دهید بخار آب و آب لیمو کارشان را انجام دهند.

تمیز کردن مایکروویو با لیمو


حال کاسه را از مایکروویو خارج کرده و با پارچه یا حوله نرم و تمیزی دیواره های مایکروویو را به راحتی جرم زدایی کنید.

تمیز کردن مایکروویو با لیمو



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • زعفران و زیبایی پوست - تشخیص زعفران تقلبی, زعفران روش تشخیص زعفران تقلبی

    اگرچه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست. افزایش وزن زعفران با استفاده از آغشته کردن این گیاه به چربی، …

    • آموزش بریدن آناناس - روش برش آناناس - تشخیص آناناس رسیده روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

      آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …

      • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

        ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

        • طرز تهیه انواع ادویه مخلوط کاربرد ادویه ها در غذا / آشنایی با ادویه ها

          آشنایی با کاربرد ادویه ها در غذا  کاربرد ادویه ها و وبژگی های آن ها ,ادویه های مخصوص هر غذا ,پخت غذا با انواع ادویه, ادویه های مناسب هر غذا, آشنایی با ادویه های مناسب …

          • جدا کردن ژله از انواع قالب جدا کردن و برش زدن ژله از انواع قالب / پیرکس

            روش های جدا کردن ژله از انواع قالب فوت و فن های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب اگر شما هم با جدا کردن ژله از قالب مشکل دارید ، با ما …

            • نگهداری ادویه ها,نگهداری سبزیجات خشک روش و مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک

              مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک یکی از سوال های رایج خانم ها در آشپزی، چگونگی نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک است. با نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره شده ، می توانید کاری …

              • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

                  ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

                • بهترین ظرف برای پخت و پز کدامست؟ بهترین ظرف برای پخت غذا چیست؟

                  چه ظرفی برای پخت و پز مناسب تر است؟ بهترین ظرف کدامست؟   زودپزها به دلیل کوتاهی مدت زمان پخت غذا و کاهش مدت زمان قرار گرفتن در معرض حرارت بهترین ظروف برای پخت غذا …

                  • آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

                        آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد   در پست آشنایی با انواع ماسوره در مورد انواع ماسوره توضیحاتی داده شد و پست امروز در ادامه پست آموزش کار با قیف و …

                    • پودر سوخاری - آرد سوخاری طرز تهیه آرد سوخاری

                        روش تهیه آرد سوخاری خانگی   آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد. خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی هم کمک …

                      • روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)

                          سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

                        • روش استفاده از پودر ژلاتین و ورق ژلاتین روش استفاده از پودر و ورق ژلاتین

                          تفاوت بین ورق ژلاتین ، پودر ژلاتین ، پودر ژله و آگارآگار   ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن گاو به دست می آید. ژلاتین دارای …

                          • قارچ نحوه نگهداری کوتاه مدت قارچ

                            نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال   طریقه شستن قارچ:   *  برای شستشوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاک چسبیده به آن جدا شود و مانند هر …

                            • 18401 مزه دار کردن مرغ قبل از پخت (مرینیت کردن)

                              شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

بالا