دوشنبه , ۱۵ آذر , ۱۳۹۵


 

تفاوت کره با مارگارین چیست

تفاوت کره با مارگارین چیست ؟

 

برای پی بردن به تفاوت کره با مارگارین باید توجه داشت که هردو امولسیونی از ۱۶ درصد آب و۸۲ تا ۸۵ درصد چربی هستند با این تفاوت که چربی کره از نوع چربی حیوانی موجود در شیر و چربی مارگارین از روغن‌های نباتی جامد است.

 
مارگارین از مواد روغنی گیاهی استخراج میشود و در انواع مختلف با ویژگیهای متفاوت در فروشگاههای لوازم قنادی یافت میشود.
بعضی از انواع آن مناسب محصولات سرخ شدنی و برخی دیگر برای خمیر های لایه ای کاربرد دارد.
در بعضی از فروشگاههای لوازم قنادی،مارگارین های خارجی مناسب بیسکوئیت ها و کوکی ها نیز قابل خریداری است مانند کره نیوزلندی که کیفیت شیرینی حاصل با آنها بهتر از مارگارین های معمولی است.
معمولا برای ماندگاری بالاتر در خمیر بیسکوئیت ها و شیرینی های مدرن میتوان کره را با مارگارین جایگزین کرد.
اما در سس ها و کرم ها بهتر است مارگارین را جایگزین کره نکنید .

 

تفاوت کره با مارگارین

 

کره گیاهی یا مارگارین به دلیل اینکه دارای چربی‌های چند غیر اشباعی بوده و فاقد کلسترول است جایگزین مناسبی برای کره حیوانی شناخته شده است .
در افرادی که در معرض ابتلا به بیماریهای مزمن به ویژه قلبی و عروقی هستند مصرف کره گیاهی به مقدار بسیار کم توصیه می‌شود زیرا کره گیاهی حاوی اسیدهای چرب ترانس است.
کره حیوانی محصولی لبنی است که از شیر یا خامه تهیه می‌شود و از چربی و پروتئین شیر و آب تشکیل می‌گردد و در فرآوری آن از شیر تازه گاو، ۸۲ درصد آن چربی، ۱۶ درصد آب و ۲ درصد املاح شیر استفاده می‌شود. هر چند کره بیشتر از شیر گاو به‌دست می‌آید ولی شیر سایر پستانداران مانند گوسفند و بز نیز قابلیت تولید کره را دارا هستند.

تفاوت کره با مارگارین چیست

 

«کره حیوانی دارای میزان زیادی از ویتامینهای محلول در چربی مانندA وD است که در پخت و پز مانند محصولات نان، سس‌ها‌، سرخ کردن و صبحانه مورد استفاده قرار می‌گیرد.
کره در حقیقت یک امولسیون آب در چربی است که در آن پروتئین‌های شیر نقش امولسیفایر را ایفا می‌نمایند.
کره حیوانی در دمای یخچال جامد و در دمای اتاق ذوب و نرم می‌شود، این محصول دارای اسیدهای چرب اشباع و کلسترول بالایی است.»
«امروزه کره گیاهی یا مارگارین به دلیل اینکه دارای چربی‌های چند غیر اشباعی بوده و فاقد کلسترول است جایگزین مناسبی برای کره حیوانی شناخته شده است.
کره گیاهی از جامد کردن روغن های مایع با روش خاص و افزودن عطر و طعم کره به‌دست می‌آید که به زبان انگلیسی اصطلاحاً به آن مارگارین گویند.

این محصول در حقیقت امولسیونی از آب یا شیر در مخلوطی از روغن‌ها و چربی‌های گیاهی بوده و در تهیه بسیاری از غذاها نقش دارد و فاقد کلسترول، ویتامینها و املاح موجود در کره حیوانی است.»
«از نظر ارزش تغذیه ای مارگارین به دو عامل مقدار چربی و نوع چربی (اشباعیت و ترانس) بستگی دارد و باید گفت مارگارین اسیدهای چرب غیراشباع بیشتری در مقایسه با کره دارد و بیشتر مستعد ذوب شدن در دمای اتاق است.

تفاوت کره با مارگارین چیست
کره گیاهی برای پخت و پز معمولی و در حرارت کم بسیار مناسب خواهد بود اما به دلیل پایین بودن مقاومت، استفاده در حرارت‌های بالا مانند سرخ کردن توصیه نمی‌شود.
برای پی بردن به تفاوت کره و مارگارین باید توجه داشت که هردو امولسیونی از ۱۶ درصد آب و۸۲ تا ۸۵ درصد چربی هستند با این تفاوت که چربی کره از نوع چربی حیوانی موجود در شیر و چربی مارگارین از روغن‌های نباتی جامد است. در نتیجه میزان اسیدهای چرب اشباع مارگارین از کره کمتر است ضمن اینکه امروزه انواع مختلفی از مارگارین با درصدهای مختلف چربی تهیه می‌شود و انواع مارگارین کم چرب (با حدود ۲۰ درصد چربی) هم تولید می‌شود.

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • آشپزی دانستنی های آشپزی برای تازه عروس ها

    در این مطلب تازه عروس های عزیز را با چند نکته مهم آشپزی آشنا می کنیم.   آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها : قورمه سبزی : دو واحد تره + یک …

  • 18473 مزه دار کردن ماهی قبل از پخت (مرینیت)

    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

  • 18460 مزه دار کردن گوشت قبل از پخت

    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

  • نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

      ترفندها و نکات آشپزی از زبان متخصصین   چگونه می‌توان پوست ماهی را از ماهی جدا نمود؟ ماهی را باید در روغنی که داغ شده سرخ کرد وقتی که کمی حرارت دید ماهی را …

  • سرخ کردن غذا نکاتی در مورد سرخ کردن غذا

      ۱ -روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که ۱۹۰ درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر. ۲ -سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه …

  • پخت برنج ترفندهای پخت برنج

    نکاتی درباره ی پخت برنج     پخت برنج: برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده …

  • فوت و فن آشپزی چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی

    در این مطلب چند فوت و فن آشپزی به شما عزیزان آموزش داده می شود     *  برای جلوگیری از سر رفتن غذا در هنگام پختن، یک خلال دندان لای در قابلمه ، یعنی …

  • آشپزی آسان , نکات آشپزی آسان نکاتی برای آشپزی آسان و راحت

    توصیه هایی برای آشپزی آسان و راحت تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی آسان وجود دارد که بهتر است بدانید. سرآشپزهای معروف این نکته‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل آشپزی آن‌ها همیشه …

  • hou2923 چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود

      چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود یک خورش خوب می‌تواند خاطره‌ای برای شما به جا بگذارد که تا سالها طعم آن در یاد شما باقی بماند – مهم ترین نکات برای تهیه …

  • ترفند آشپزی چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

    با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

مطالب قبلی این بخش
  • خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

                                          روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش   تکنیک ها و …

    • ادویه خشک ایتالیایی,سس ایتالیایی,سس سالاد طرز تهیه سس ایتالیایی | طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی | سس سالاد ایتالیایی

        طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی و سس ایتالیایی سس ایتالیایی از ترکیب سبزیجات معطر و سرکه و روغن زیتون تهیه شده و در تهیه سالاد و سیب زمینی تند سرخ شده بکار می رود. …

      • طرز تهیه انواع ادویه مخلوط طرز تهیه انواع ادویه مخلوط

        طرز تهیه‌ ادویه مخلوط راز خوشمزگی غذای مادربزرگ‌های دنیا   همیشه وقتی به خانه‌ی مادربزرگ‌های می‌رویم، تا یکی دو کیلو چاق نشویم، برنمی‌گردیم. از بس که غذاهای مامان بزرگ پز خوشمزه‌اند و زیردندان مزه می‌کنند، …

        • خمیر مایه - مخمر نان - مایه خمیر خمیر مایه و روش استفاده از آن

              خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

          • ترفند آشپزی چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

            با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

            • نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

                ترفندها و نکات آشپزی از زبان متخصصین   چگونه می‌توان پوست ماهی را از ماهی جدا نمود؟ ماهی را باید در روغنی که داغ شده سرخ کرد وقتی که کمی حرارت دید ماهی را …

              • ImageLoader.ashx ترفندهای پختن سریع انواع گوشت

                ترفندهای پختن سریع انواع گوشت گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .   گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت …

                • فریز کردن لیمو ترش, نگهداری لیمو , لیموترش فریز کردن لیمو ترش / راهنمای خرید لیمو

                  روش فریز کردن لیمو ترش / نحوه نگهداری لیمو ترش تا زمستان فریز کردن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیموترش در فریزر , نکاتی برای خرید لیموترش , نحوه انتخاب و خرید لیموترش , نحوه آب گرفتن لیموترش , نکاتی …

                  • سمبوسه , روش های پیچیدن سمبوسه , نان‌ پیچ کردن , نان‌پیچ نمودن سمبوسه , پیچیدن خمیر سنبوسه روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

                    آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

                    • سرخ کردن غذا هنگام سرخ کردن غذا به این نکات توجه کنید

                      توصیه های برای سرخ کردن غذا کیفیت غذاهای سرخ شده تنها به نوع ماده غذایی بستگی ندارد. بلکه برای سرخ کردن غذا باید به نوع روغن، نحوه نگهداری روغن و روش سرخ کردن نیز بستگی دارد. در این …

                      • روش شستن قارچ - نگهداری قارچ روش شستن قارچ و نگهداری آن

                          نکاتی درخصوص روش شستن قارچ، نگهداری و پخت آن   یکی از مهم‌ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ‌ها شست‌وشوی درست آنهاست، لذا در این مطلب نکاتی در خصوص روش شستن قارچ و نیز نگهداری …

                        • نکاتی در مورد تهیه دسر ها

                            روش استفاده از قالب های دسر: بهترین قالب ها برای تهیه دسر قالب های فلزی هستند.اگر از قالب های فلزی استفاده می کنید باید داخل قالب ،آب سرد بچرخانید و آن را برگردانید تا …

بالا