یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵


تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت

تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت و آرد ذرت دو محصول به دست آمده از ذرت هستند که در آشپزی و شیرینی پزی استفاده می شوند.

 

آرد ذرت : 

آرد ذرت از آسیاب کردن دانه های خشک شده ذرت تهیه میشه و بسته به رنگ دانه های ذرت رنگش متغیره. چون ذرتها نژادهای مختلفی دارن و می توننسفید یا زرد یا آبی و بنفش و سیاه باشن. پس آرد ذرت هم میتونه رنگهای مختلفی داشته باشه. نوع متداولش رنگ زرد هستش که در تصویر زیر میبینید.

تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت

تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت

 

این آرد با توجه به دانه بندی ای که داره مصارف مختلفی در آشپزی داره. یعنی میتونه بافتش زبر و یا نرم باشه. ولی در هر حال معمولا میزان نرمیش به پای آرد گندم نمیرسه.

آرد ذرت برای ترد کردن بعضی خمیرها مثل خمیر بنیه یا خمیر جوجه چینی استفاده می شود. آرد ذرت موارد استفاده محدود تری نسبت به نشاسته ذرت دارد.

آرد ذرت میتونه درجه زبری متفاوتی داشته باشه. الان چیزی که در تصویر مشاهده میکنید نرم ترین نوعش هست که باز همینطور که توی عکس مشخصه اندکی از آرد سفید یا آرد گندم بافتش زبرتره.
یعنی آرد ذرت هم دقیقا مثل آرد سمولینا درجه زبری متفاوتی داره که همین امر باعث میشه مصارف خاصی در امر آشپزی پیدا کنه.

 

نشاسته ذرت :

نشاسته ذرت نوعی نشاسته است که طی فرایندی از دانه های ذرت گرفته میشه. و مانند نشاسته های دیگه معمولا عامل غلظت در غذاها و شیرینی هاست.
در دستورات شیرینی عموما از نشاسته ذرت استفاده می شود که گاهی آرد ذرت می نویسند . ولی منظور همان نشاسته ذرت است.

تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت

تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت

نشاسته ذرت معمولا برای لطافت کیک و شیرینی به جای مقداری از آرد دستور جایگزین می شود .
یا در تهیه دسرهایی مثل پودینگ و کاسترد کاربرد داره. و یا عامل غلیظ کننده سوپهاست. به دلیل اینکه نشاسته ذرت پس از مخلوط شدن در مایعات و پخته شدن رنگش تقریبا بی رنگه میشه از این خصیصه اش بهره زیادی برد.
علاوه بر این به دلیل خنثی بودنش از لحاظ طعم و بو و رنگ در شیرینی پزی و کیک پزی و همچنین تزئینهایی که با فوندانت صورت میگیره کاربرد زیادی داره.
در برخی کرم ها نیز از نشاسته ذرت و آرد گندم برای غلظت استفاده می شود. در دستور رولت و کیک اسفنجی ساده از نشاسته ذرت برای لطافت بافت کیک استفاده شده است.

در نظر داشته باشید که در بیشتر دستورها و نه همه دستورکیک ها می توان در حد یکی دوقاشق از آرد دستور را با نشاسته ذرت جایگزین کرد تا کیک و شیرینی لطیف تر شود.

 

نشاسته ذرت جایگزین مناسبی برای پودرکاستارد به همان میزان است .
موفق باشید.

 

منبع:سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه انواع پاپ کورن مجلسی + تزیین پاپ کورن

    انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی (ژله ای،پنیری،کره ای و …) قبل از اینکه بگم چه طور پاپ کورن طعم دار تو خونتون تهیه کنید بهتره اول روش اصولی تهیه پاپ کـورن رو براتو …

  • پختن بلال ,پخت بلال, آب پز کردن بلال پخت بلال به روشی جدید و جالب / آب پز کردن بلال

    روشی جدید برای پخت سریع بلال و شیری شدن آن  پخت بلال به روش مادر بزرگ عزیزم که بسیار آسان و سریع انجام گرفته و واقعا به جرات می توانم بگویم که از دیگ های زودپز هم …

  • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

    آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

  • دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

         راهنمای خرید، دانه کردن و تهیه کنسرو ذرت خانگی  کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن …

  • ذرت مکزیکی ، طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز تهیه ذرت مکزیکی / اسکوئیتز

     ذرت مکزیکی از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود مواد اولیه برای  تهیه ذرت مکزیکی: فلفل سیاه :به میزان لازم نمک :به میزان لازم …

  • طرز تهیه کنسرو ذرت در منزل طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

      طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

  • طرز پخت بلال , کریل کردن بلال طرز پخت بلال / آموزش گریل کردن بلال

    روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, …

مطالب قبلی این بخش
  • بهترین روش پختن سبزیجات,حفظ خواص سبزیجات سالم ترین و بهترین روش پخت سبزیجات | حفظ خواص سبزیجات

    بهترین روش پخت سبزیجات  سبزیجات را چگونه بپزیم که خواص آن حفط شود؟ بهترین روش پخت سبزیجات چیست ؟ هنگام پخت سبزیجات چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟ چگونه سبزیجات را سرخ کنیم ؟ پاسخ …

    • خرید سبزیجات - شستشوی سبزیجات - نگهداری سبزیجات روش نگهداری سبزیجات / خشک کردن سبزی ها

      پیشنهادهایی برای خرید، شستشو و نگهداری سبزیجات سبزیجات یکی از محصولات کشاورزی هستند که زود فاسد می شوند. این محصول در مزرعه ممکن است با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و غیره آغشته …

      • طرز تهیه انواع ادویه مخلوط طرز تهیه انواع ادویه مخلوط

        طرز تهیه‌ ادویه مخلوط راز خوشمزگی غذای مادربزرگ‌های دنیا   همیشه وقتی به خانه‌ی مادربزرگ‌های می‌رویم، تا یکی دو کیلو چاق نشویم، برنمی‌گردیم. از بس که غذاهای مامان بزرگ پز خوشمزه‌اند و زیردندان مزه می‌کنند، …

        • ماهی طعم دار کردن ماهی

              ● شناخت ماهی سطح بدن ماهی باید براق و درخشان  باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی  آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری …

          • طرز تهیه نان ترتیلا - نان ترتیا - نان تورتیلا طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم

            طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم   دستور پخت نان ترتیا (نان ترتیلا – نان تورتیلا) در منزل (ترتیای خانگی). ترتیا Tortilla یک کلمه اسپانیولی به معنی “کیک کوچک” است. “ال” …

            • چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی | ترفندهای کیک خوب پختن

                چند نکته مهم در مورد پخت کیک و شیرینی تکنیک های پخت کیک و شیرینی, نکته هایی برای پختن کیک و شیرینی, ترفندهای پخت کیک و شیرینی, راهنمای پختن کیک و شیرینی, نکاتی برای شیرینی …

              • چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر

                چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر سوال و جواب های آشپزی : چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه؟   قبلا در چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی و چند فوت و فن …

                • ترفندهای پخت و نگهداری سبزیجات و میوه ها ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

                     ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

                  • سمبوسه , روش های پیچیدن سمبوسه , نان‌ پیچ کردن , نان‌پیچ نمودن سمبوسه , پیچیدن خمیر سنبوسه روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

                    آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

                    • روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

                        روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن   چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟ پیاز چطور می‌تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟ پیاز از …

                      • انگل زدایی بروکلی , شستشوی کلم بروکلی روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

                        کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …

                        • نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله

                                نکاتی درباره درست کردن انواع ژله   در این پست سعی شده نکات مهم و ترفندهای تهیه انواع ژله و خارج کردن ژله از قالب به طور کامل توضیح داده شود.  از خرید قالب گرفته تا بیرون آوردن …

                          • 18473 مزه دار کردن ماهی قبل از پخت (مرینیت)

                            شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

                            • پودر سوخاری - آرد سوخاری طرز تهیه آرد سوخاری

                                روش تهیه آرد سوخاری خانگی   آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد. خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی هم کمک …

بالا