یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید

تشخیص هندوانه رسیده , خرید خربزه , طالبی رسیده

روش های تشخیص هندوانه رسیده / راهنمای خرید طالبی و خربزه رسیده

تشخیص هندوانه رسیده یکی از دغدغه های خرید علاقمندان به این میوه آبدار و خوشمزه است. در این مطلب روش های تشخیص هندوانه رسیده ، خربزه و طالبی رسیده تقدیم شما عزیزان و همراهان مجله تصویر زندگی می شود.

 

راهنمای تشخیص هندوانه رسیده, تشخیص هندوانه و طالبی رسیده, شناخت هندوانه و طالبی و خریزه شیرین, راهنمای خرید هندوانه, تکنیک های خرید هندوانه, نحوه خرید خربزه شیرین, مهارت های خرید هندوانه, نحوه انتخاب طالبی رسیده, طرز خرید هندوانه شیرین, خرید هندوانه شیرین و قرمز

 

یکی از محبوبترین میوه های تابستان، هندوانه است که بسیاری آن را دوست دارند، اما باید بدانیم که چگونه هندوانه ای را انتخاب کنیم که کال و یا بیش از حد رسیده نباشد.
اگر در گرمای تابستان و حین عرق‌ریزی و عطش به خوردنی‌ای دلچسب فکر کرده باشید، احتمالا مواقعی را به یاد خواهید آورد که هوس خوردن هندوانه، طالبی، یا خربزه‌ای شیرین و خنک گوشه‌ای از ذهنتان پرکشیده است.
راهنمای پی آمده را بخوانید تا پس از عملی کردن چنان هوس و آرزویی، حالتان از هدر رفتن پول و خرید محصولی پوک و بی‌مزه گرفته نشود!

 

روش های تشخیص هندوانه رسیده:

مطالعات نشان می دهد بهترین علامت رسیدن میوه تغییر رنگ پوست میوه است. به هنگام رسیدن میوه رنگ پوست روشن تر می شود. این تغییر رنگ در نقطه تماس میوه با زمین به خوبی هویدا است. رنگ نقطه تماس میوه نارس سفید متمایل به سبز است ولی پس از رسیدن رنگ این نقطه به زرد روشن تبدیل می شود.

در نتیجه برای تشخیص هندوانه رسیده روش های متعددی وجود دارد. یک روش صدایی است که با انگشت روی هندوانه زده می شود. هندوانه نارس صدای تو خالی نسبتا تیزی داشته ولی هندوانه رسیده صدای آرامتری دارد باید توجه داشت هندوانه بیمار یا نارس که زود از ساقه چیده و پلاسیده شده نیز صدای پر و آرامی دارد.

شکل ظاهری هندوانه باید منظم، بدون ضربه یا خراش باشد، در غیر این صورت باید بدانید مدت طولانی در معرض آب یا حرارت آفتاب بوده و نامناسب است.

 

تشخیص هندوانه رسیده , خرید خربزه , طالبی رسیده

هندوانه شیرین و رسیده پوستی نازک، صاف و براق دارد

 

یکی از راه های تشخیص هندوانه رسیده فشردن هندوانه بین دو دست است. شنیدن صدای نازک که از شکاف داخلی گوشت بوجود می آید به عنوان علامت تردی میوه شناخته شده و معرف رسیده بودن آن است. (به این روش هم خیلی اطمینان نکنید چون ممکن است نشانه پوکی آن باشد!). هندوانۀ سفت با شکل یکنواخت و سنگین مطلوب است. اگر رنگ پوست آن کمرنگ و شیری باشد مطلوب نیست. گوشت آن باید سفت بافت تازه و تخمهای آن کاملا رسیده و پر باشد.

هر چه هندوانه نسبت به حجمش سبک تر باشد و چگالی اش کمتر باشد بهتر است و نشانه‌ی رسیدن مطلوب آن است.
پوک بودن (معیار صوتی). پوک بودن را اگر چه می توان زیر مجموعه چگالی آورد ولی از آن جا که روش آزمایش آن از طریق صوت و لامسه است آن را جدا آوردیم!

پوک بودن هندوانه که از نواختن بر روی آن مشخص می شود (هم صدا هم لامسه‌ی دست) نشانه‌ی تقریبا کاملی است که به ما اخباری از عمق هندوانه را گزارش می دهد.

چگالی کم هندوانه را می توان معیاری برای پوک بودن دانست. این معیار ترد بودن را برای هندوانه تضمین می کند. ولی معیار کاملی برای شیرینی نیست.

برای تست شیرینی هندوانه بایست پوکی آن را از طریق صدا سنجید. پوکی نشان می دهد که آب مازاد هندوانه جذب شده است. (مقدار قند ثابت در آب کمتر= شیرینی بیشتر محصول)

هر چه صدا بم تر باشد بهتر است. هر چه انعکاس صدا سریع تر به گوش برسد بهتر است.

اگر بین دو دست، نزدیک گوشتان بگیرید و اندکی فشار دهید، صدای قرچ‌مانندی حاکی از ترک برداشتن محتویاتش خواهد داشت.

با کف دست یا پشت ناخن انگشتتان، به آن ضربات کوتاه و متوالی بزنید. در صورتی که صدای بم، آهسته و طبل مانندی مثل تاپ تاپ داد، رسیده است و در صورتی که صدایی زیر و بلند مثل تق تق داشت، زمان چیدن یا خوردن آن نرسیده است.

به قسمتی که هندوانه از بوته جدا شده نگاه کنید؛ اگر هنوز مقداری از ساقه به آن چسبیده، احتمال شیرین بودنش اندک است، چون هنوز نارس و کال به بازار آمده، اما اگر ساقه کاملا از هندوانه جدا شده و تورفتگی ایجاد کرده، به‌دلیل رسیدگی، آسان تر چیده و جدا شده، بنابراین شیرین تر است. هر قدر ترک‌های ریز در این قسمت بیشتر باشد، هندوانه شیرین تری انتخاب کرده‌اید.
رنگ ساقۀ هندوانه باید زرد مایل به کرم باشد، هر چه پر رنگ تر باشد مناسب تر است، اما اگر کم رنگ یا سفید باشد نشانه آن است که قبل از رسیدن چیده شده است، و به همین دلیل داخل آن قرمز نیست.
چند ضربه به هندوانه بزنید اگر صدای آن مانند طبل بود آن را بخرید، در غیر این صورت اگر صدایش غیر واضح بود آن را نخرید، رنگ هندوانه رسیده، باید سبز پررنگ براق باشد.

 

تشخیص هندوانه رسیده , خرید خربزه , طالبی رسیده

 

روش های تشخیص طالبی رسیده :

اگر آن را از نزدیک بو کنید، عطر خوبی دارد و بوی خوشایندی می‌دهد.

پوستی زبر دارد.

سر طالبی، آنجا که شبیه دکمه به نظر می‌رسد، اندکی نرم‌تر است (مواظب باشید همه قسمت‌ها نرم نباشد چون در این صورت احتمالا از رسیدگی هم گذشته و در حال ترشیدن است).

یا رنگی زرد و فقط اندکی متمایل به سبز دارد؛ یا زردی آن کمرنگ و کرم‌مانند است.

خطوط آن سبز کمرنگ است (خطوط سبز با تیرگی بیشتر، معمولا نشانه ماندگی محصول در مغازه است).

 

تشخیص هندوانه رسیده , خرید خربزه , طالبی رسیده

 

روش های تشخیص خربزه رسیده :
برعکس طالبی، هیچ قسمت آن نرم نیست (هر قدر نرم‌تر باشد نشانه اسیدی شدن بیشتر یا قرار داشتن در آستانه ترشیدگی است).

همانند هندوانه، ساقه یا ریشه آن، هنگام برداشت براحتی از خربزه جدا شده و برآمدگی اندکی دارد یا حتی فرورفتگی ایجاد کرده است.

همانند طالبی، پوستی زبر و زرد دارد.

راه‌های طولی آن به رنگ سبز کمرنگ است.

سراغ خربزه‌های نوبر نروید! چون معمولا بی مزه اند. خربزه شیرین حدود یک ماه بعد از نوبرانه به بازار می‌آید.

 

 

منابع:شفاف/باشگاه خبرنگاران/شبکه العالم/بیتوته



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • خانه تکانی را از کجا شروع کنیم - خانه تکانی, نکات خانه تکانی, برنامه ریزی برای خانه تکانی, شستن پرده‌, تمیز کردن خانه ,شستن پرده حمام, تمیز كردن رادیاتور شوفاژ,تمیز کردن حمام و دستشویی, تمیز کردن آشپزخانه برای خانه تکانی برنامه ریزی کنید

      برای خانه تکانی از کجا باید شروع کرد؟   خانه تکانی همراه با برنامه‌ریزی صحیح و همیاری، این کار را به یک محصول مشترک و تفریحی دلپذیر تبدیل می‌کند و از استرس آن می‌کاهد. …

    • نکاتی در مورد اتو کردن لباس ها ترفندهای اتو کردن لباس ها

        نکته‌های کاربردی اتو کشیدن نکاتی مهم درخصوص اتو کردن لباس ها     باز هم یک کُپه لباس شستم و از روی بند برداشتم، وای تازه دردسر شروع شد و باید بنشینم اتو کنم …

      • ترمیم درزهای کاشی ترمیم درزهای کاشی ها به سادگی و در زمان کم

          ترمیم درزهای کاشی در کمترین زمان !   وقتی خانه ای می‌خرید در آن نکات مثبت و تعدادی نکته منفی وجود دارد و هیچ خانه ای نیز از این قاعده مستثنی نیست. ممکن است …

        • 3579_635009574763876636_l روش های حفظ کیفیت غذای منجمد

          ریزه کاری های انجماد   انجماد غذا را استریلیزه (عاری از میکروب یا ضدعفونی) نمی کند بلکه سرمای زیاد فقط رشد میکروارگانیسم ها (ریزاندامگان) را متوقف کرده و سرعت تغییراتی که کیفیت موادغذایی را کاهش …

          • تیز کردن قیچی نحوه تیز کردن قیچی

            برخی از افراد ترجیح دهند قیچی کهنه را دور بیندازند و یک قیچی نو بخرند در صورتی که به راحتی می توان تیغه های قیچی را در خانه تیز کرد ؛ بنابراین قبل از دور …

            • 0.270275001384676785_parsnaz_ir روش های برق انداختن سینک ظرفشویی

              روش های برق انداختن سینک ظرفشویی نظافت سینک ظرفشویی بسیار مهم است چون محل شستشوی ظروف است و غیر مستقیم با غذایی که می خوریم و سلامتی ما در ارتباط است. به علاوه همواره در …

              • images نکاتی درخصوص گردگیری خانه

                همه ما به اندازه کافی با مفهوم «خاک» آشنایی داریم. البته این آشنایی ربطی به بحث زمین شناسی ندارد و به این دلیل است که ما با «خاک» در زندگی امروزمان درگیر هستیم …کافی است …

                • توصیه های ایمنی,خانم های خانه دار,جلوگیری از حریق توصیه های ایمنی برای جلوگیری از حریق

                  توصیه های ایمنی به خانم های خانه دار توصیه های ایمنی مهم , نکاتی برای رعایت ایمنی در منزل, جلوگیری از آتش سوزی, ایمنی های خانه, ایمنی خانم های خانه دار, توصیه هایی ایمنی به …

                  • تمیز کردن فیلتر هود آشپزخانه روش تمیر کردن فیلتر هود آشپزخانه

                    روش تمیز کردن فیلتر هود آشپزخانه در کمترین زمان   فیلتر هود یکی از آن چیزهایی است که باید مدام آن ها را تمیز کنید تا کیفیت و کارآیی شان حفظ شود، اما خیلی ها …

                    • از بین بردن بوی بد سرویس بهداشتی از بین بردن بوی بد سرویس بهداشتی

                      نحوه از بین بردن بوی بد سرویس بهداشتی از بین بردن بوی سرویس بهداشتی, نحوه از بین بردن بوی سرویس بهداشتی, راههای از بین بردن بوی بد سرویس بهداشتی, بهترین راهکارهای از بین بردن سرویس …

                      • روش تی کشیدن زمین

                        چگونه تی بکشیم ؟   اگر زمین زیر پای شما کمی چسبناک شده ، وقت تی کشیدن آن رسیده . چون چیز پیچیده ای در مورد تی کشیدن وجود ندارد ، ابزار و تکنیک درست …

                        • اتو-کردن نکاتی مهم در خصوص اتو کردن

                            آیا برای شما هم پیش آمده که با وجود اتو کردن، باز لباستان چروک باشد؟ نکات زیر در بهتر و راحت‌تر اتو کردن به شما کمک می‌کنند.   ۱-اتو را در اتاق‌خواب انجام دهید …

                          • ضدعفونی کردن سبزیجات, شستشوی سبزیجات روش ضدعفونی کردن سبزیجات / شستشوی سبزیجات

                            ضدعفونی کردن سبزیجات با این محلول خانگی ضد عفونی کردن سبزیجات , شستشوی سبزیجات , طرز تهیه محلول ضدعفونی کننده خانگی برای سبزیجات, ضدعفونی کردن سبزیجات با محلول های خانگی, نحوه ضد عفونی کردن و شستشوی سبزیجات, طرز …

                            • تمیز کردن کاشی و سرامیک , جرم گیری کاشی تمیز کردن کاشی و سرامیک / جرم گیری کاشی

                              آسان ترین روش های تمیز کردن کاشی و سرامیک تمیز کردن کاشی و سرامیک, رفع جرم کاشی و سرامیک , روش های جرم گیری کاشی و سرامیک, نحوه شستن کاشی و سرامیک, تمیز کردن انواع کاشی …

بالا