پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه تست قارچ خامه ای

تست قارچ خامه ای 

آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۶ نفر:

قارچ  ۲۴۰ گرم (مخلوط قارچ های کریمینی، پورتوبلو و …)
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
کره ۱ قاشق سوپخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
برگ آویشن ۲ قاشق چایخوری (تازه، یا ۱/۲ قاشق چایخوری خشک)
سیر  ۱حبه (ریز شده)
پوست لیمو ۱ قاشق سوپخوری
آب لیمو آب نصف لیمو
نان باگت ۱ عدد (برش های به عرض ۲ سانتی متری)
پنیر ماسکارپونه ۲۴۰ گرم (پنیر خامه ای)
پیازچه به مقدار لازم (خرد شده، اختیاری)

زمانی که قارچ ها را سرخ می کنید آنها را به صورت یک لایه در تابه بچینید. به این شکل آنها به جای اینکه آب بیندازند سرخ می شوند.

 

طرز تهیه تست قارچ خامه ای:

۱- فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید. برش های نان را به شکل یک لایه داخل یک سینی فر بچینید. ۵ دقیقه در فر بپزید تا کمی تست شوند.
۲-  با یک حوله کاغذی مرطوب یا یک اسفنج تمیز سر قارچ ها را پاک کنید سپس ساقه های سفت آن را جدا کنید. قارچ های ریز را به شکل برش های نیم سانتی متری خرد کنید و قارچ های بزرگ مانند قارچ پورتبلو را چهارگوش خرد کنید.
۳-  یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط از قبل داغ کنید. ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون در آب بریزید سپس قارچ ها در آن سرخ کنید و ۵ تا ۸ دقیقه هم بزنید تا قهوه ای طلایی شوند. ۱ قاشق چایخوری نمک، کره، آویشن و سیر را روی آن بریزید و سرخ کنید و هم بزنید تا زمانی که کره جذب قارچ ها شود سپس آب لیمو را روی قارچ ها بچکانید.

 

تست قارچ خامه ای۴- برای چیدن تست ها پنیر ماسکارپونه را روی هر برش نان بمالید سپس روی آن قارچ و کمی پیازچه ی خرد شده قرار دهید.

تست قارچ خامه ای 
فودسوران

 

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 1, میانگین امتیاز: 5,00 از 5)
Loading...