پنج شنبه , ۱۸ آذر , ۱۳۹۵


 

نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای

نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای

 

 نکات:

۱) توجه داشته باشید که چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست پس بهتر است برای داشتن چای مفید و خوشمزه از نیمی از چای اصل و نیمی چای صنعتی استفاده کنید.
۲) قبل از دم کردن چای آن را یک بار با آب سرد آبکشی کنید تا رنگ بهتری بدهد. بهتر است این کار را درمورد قوری هم انجام دهید. (چای نباید خیس بخورد تنها آن را آبکشی کنید).

 

نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای

۳) توجه داشته باشید که تنها ۲سوم قوری باید پر از آب جوش شود. شما چای را دم میکنید. درست مثل برنج یعنی بالای چای باید فضایی برای تجمع بخار داشته باشید که باعث دم کشیدن چای شود.

 

نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای

۴) بهتر است روی قوری دستگیره یا دستمال ضخیمی بیندازید تا چای شما زودتر دم کشیده و خوشرنگ تر شود.
۵) اگر میخواهید از هل یا دارچین استفاده کنید بهتر است آنها را داخل آب کتری یا سماور بیندازید و بعد با همان آب معطر چای درست کنید. اضافه کردن این مواد به چای باعث کدر شدن رنگ چای میشود.
۶) برای نگهداری چای دم کرده به مدت طولانی تفاله را از چای جدا کنید و چای بدون تفاله را داخل قوری برگردانید.
۷) اگر چای زیاد دم کشید یا به مرز جوشیدن رسید میتوانید با انداختن ۲ حبه قند از طعم بد و جوشیده آن جلوگیری کنید.

 

نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای

۸) پیش از ریختن چای کمی آب جوش داخل فنجان بچرخانید تا با گرم شدن فنجان چای نیز پس از ریختن داغ بماند.

 

نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای

 

چای دورنگ

چای دورنگ بیشتر جنبه تزیینی دارد و معمولا در مراسم بله برون، خواستگاری، عقد، حنابندان یا سایر مراسم شاد ایرانی مورد استفاده قرار میگیرد. برای تهیه چای دورنگ کافی است مقداری آب جوش و قند را مخلوط کنید و محلول را به اشباع برسانید یعنی تا جایی که قند در محلول آب میشود آن را شیرین کنید (از نبات هم میتوان استفاده کرد).

 

نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای

در قوری جداگانه از قبل چای دم کنید. آبجوش شیرین را داخل استکان ریخته و چای را خیلی ملایم به آن اضافه کنید دراین حالت چای روی آبجوش قرار میگیرد.

نوش جان

 

فودسوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • Mocha Java موکا جاوا / طرز تهیه موکا جاوا Mocha Java

    روش آماده کردن نوشیدنی  موکا جاوا مواد لازم برای تهیه موکا جاوا قهوه فوری : ۱ پیمانه شکر : ۲ قاشق سوپ‌خوری( برای آشنایی با واحد های اندازه گیری در آشپزی کلیک کنید ) شکلات …

  • کاپوچینو, نوشیدنی, نوشیدنی گرم, طرز تهیه نوشیدنی گرم ,طرز تهیه کاپوچینو ,روش تهیه کاپوچینو ,دستور تهیه کاپوچینو, آموزش تهیه کاپوچینو ,کاپوچینو خانگی طرز تهیه کاپوچینو

      آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پودر کاکائو ۱قاشق چایخوری آب ۱قاشق غذاخوری (گرم) زعفران ۱چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱چهارم قاشق …

  • نوشیدنی های چاق کننده , معجون چاق کننده نوشیدنی های چاق کننده و مقوی

    ۶ نمونه از نوشیدنی های چاق کننده نوشیدنی های چاق کننده ای را در این مطلب به شما معرفی می‌کنیم، البته نباید به جای غذا خوردن فقط از این نوشیدنی‌های چاق کننده استفاده کنید، در این …

  • آموزش تزیین قهوه آموزش تصویری تزئین قهوه + فیلم

      آموزش قدم به قدم تزئین قهوه + فیلم   تزئین قهوه آن هم به اشکال زیبا، هنری است که اصطلاحا به آن Latte art می گویند. اگر مایلید قهوه را به شیک ترین نحو …

  • طرز تهیه دمنوش پوست پرتقال طرز تهیه دمنوش پوست پرتقال

      طرز تهیه دمنوش پوست پرتقال   مواد اولیه : پوست پرتقال ۱ ق غ آب جوش به مقدار لازم عسل (به دلخواه) به مقدار لازم   طرز تهیه دمنوش پوست پرتقال شما می توانید …

  • تزیین قهوه با کف شیر به شکل قلب , طرز تهیه کف شیر, تزیین قهوه با خامه تزیین قهوه با کف شیر به شکل قلب

      طرز تهیه کف شیر و تزیین قهوه به شکل قلب   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : شیر به میزان لازم خلال دندان ۱ تا ۲ عدد خامه به میزان دلخواه   برای …

  • منوش‌های گیاهی, خواص دمنوش‌های گیاهی, خاصیت دمنوش‌های گیاهی, خواص چای سیاه, خاصیت چای سیاه, دمنوش چای سبز, واص دمنوش چای سبز, دمنوش نعنا, خواص دمنوش نعنا, دمنوش بابونه, خواص دمنوش بابونه دمنوش های مفید و پرخاصیت ۱

      دمنوش های مفید برای سلامتی ۱   دمنوش‌ ها جزو نوشیدنی‌های سالم هستند که بدون تحمیل کالری باعث ایجاد احساس آرامش و همچنین درمان خیلی از ناخوشی‌ها از آرتریت گرفته تا دل درد می‌شوند. …

  • طرز تهیه نسکافه کلاسیک طرز تهیه نسکافه کلاسیک

      طرز تهیه نسکافه کلاسیک   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۱ نفر : بستنی وانیلی نصف لیوان نسکافه (درسته و نکوبیده (برای تزیین)) ۲قاشق چایخوری آب جوش ۱ چهارم فنجان یخ ۵ قطعه کوچک …

  • طرز تهیه دمنوش به لیمو - دمنوش ورون طرز تهیه دمنوش به لیمو (ورون)

      طرز تهیه دمنوش به لیمو (ورون)   دمنوش به لیمو فوق العاده آرام بخش و تسکین دهنده اعصاب است. به لیمو برای تقویت معده در ردیف بهترین داروها قرار می گیرد که برای این …

  • دانستنی هایی درباره قهوه, طرز تهیه قهوه ترک دانستنی هایی درباره قهوه / طرز تهیه قهوه ترک

      دانستنی هایی درباره قهوه / طرز تهیه قهوه ترک   قهوه نام نوعی نوشیدنی رایج است که از دانه‌های بو داده شده گیاه قهوه به دست می‌آید. قهوه عربی شده واژه «کفا» یا کافا …

مطالب قبلی این بخش
  • آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی روش های پیچیدن خمیر پیراشکی

    آموزش تصویری ۱۱ روش پیچیدن خمیر پیراشکی   در تصاویر زیر روش های جالب و متنوع پیچیدن خمیر پیراشکی را مشاهده می فرمائید. این پیراشکی ها بهتر است در فر پخته شود. این روش ها برای …

    • ترفندهای پخت و نگهداری سبزیجات و میوه ها ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

         ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

      • چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی | ترفندهای کیک خوب پختن

          چند نکته مهم در مورد پخت کیک و شیرینی تکنیک های پخت کیک و شیرینی, نکته هایی برای پختن کیک و شیرینی, ترفندهای پخت کیک و شیرینی, راهنمای پختن کیک و شیرینی, نکاتی برای شیرینی …

        • توصیه هایی برای تهیه غذای نذری توصیه هایی برای تهیه غذای نذری

             برای تهیه غذای نذری این توصیه‌ها را رعایت کنید   طبخ غذای نذری از آیین های ریشه دار مذهبی و دینی ما است. این غذاها و خوراکی های متنوع که بین دیگران توزیع می …

          • آشپزی آسان , نکات آشپزی آسان نکاتی برای آشپزی آسان و راحت

            توصیه هایی برای آشپزی آسان و راحت تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی آسان وجود دارد که بهتر است بدانید. سرآشپزهای معروف این نکته‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل آشپزی آن‌ها همیشه …

            • نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله

                    نکاتی درباره درست کردن انواع ژله   در این پست سعی شده نکات مهم و ترفندهای تهیه انواع ژله و خارج کردن ژله از قالب به طور کامل توضیح داده شود.  از خرید قالب گرفته تا بیرون آوردن …

              • تفاوت کره و مارگارین تفاوت کره با مارگارین چیست ؟

                  تفاوت کره با مارگارین چیست ؟   برای پی بردن به تفاوت کره با مارگارین باید توجه داشت که هردو امولسیونی از ۱۶ درصد آب و۸۲ تا ۸۵ درصد چربی هستند با این تفاوت …

                • نکاتی در مورد تهیه دسر ها

                    روش استفاده از قالب های دسر: بهترین قالب ها برای تهیه دسر قالب های فلزی هستند.اگر از قالب های فلزی استفاده می کنید باید داخل قالب ،آب سرد بچرخانید و آن را برگردانید تا …

                  • ماهی طعم دار کردن ماهی

                        ● شناخت ماهی سطح بدن ماهی باید براق و درخشان  باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی  آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری …

                    • روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

                        روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن   چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟ پیاز چطور می‌تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟ پیاز از …

                      • آموزش بریدن آناناس - روش برش آناناس - تشخیص آناناس رسیده روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

                        آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …

                        • مقیاس و واحدهای اندازه گیری در آشپزی - پیمانه واحدهای اندازه گیری در آشپزی

                              آشنایی با مقیاس ها و واحدهای اندازه گیری در آشپزی   در این مطلب سعی شده به کلیه سوالاتی که در زمینه واحدهای اندازه گیری و مقیاس های ذکر شده در دستورات آشپزی …

                          • طرز تهیه انواع ادویه مخلوط طرز تهیه انواع ادویه مخلوط

                            طرز تهیه‌ ادویه مخلوط راز خوشمزگی غذای مادربزرگ‌های دنیا   همیشه وقتی به خانه‌ی مادربزرگ‌های می‌رویم، تا یکی دو کیلو چاق نشویم، برنمی‌گردیم. از بس که غذاهای مامان بزرگ پز خوشمزه‌اند و زیردندان مزه می‌کنند، …

                            • رازهای خوشمزه تر شدن سالاد الویه رازهای خوشمزه تر شدن الویه

                                ۷ راهکار برای خوشمزه‌تر شدن الویه + طرز تهیه   سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با …

بالا