جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


 

نکات مهم و ترفندهای درست کردن ژله تزریقی

نکات مهم برای درست کردن ژله تزریقی

توجه دقت کنین

طرز تهیه ژله تزریقی

جدا کردن ژله از انواع قالب

فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی

 نکات مهم در تهیه انواع دسر

 

نکات مهم برای درست کردن ژله تزریقی , و این که چطوری ژله تزریقی را برگردانیم تا آسیبی به شکل نرسد.*

 

اولین نکته برای درست کردن ژله تزریقی این است که حتما برای کار از ژله آلوئه ورا استفاده کنید . زیرا این ژله به خاطر خاصیت بی رنگی باعث می شود تا کار شما بهتر خودش را نشان دهد و جلوه ی بیشتری به کار می دهد.

استفاده از ژله های رنگی , هرچند کم رنگ جلوه و درخشندگی کار را کم می کند.

برای درست کردن ژله آلوئه ورا ابتدا هر یک بسته از پودر این ژله را با دو لیوان ( سایز متوسط ) آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم ( روی کتری آب جوش ) قرار دهید و خوب هم بزنید تا مایع یکدست , شفاف, و بدون ناخالصی به شما بدهد .

زمانی که ژله شما و آب جوش خوب مخلوط شدند می توانید مایع را داخل یک ظرف پیرکس بریزید و منتظر شوید تا از حرارت ژله کم شود و بعد ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

اما چنانچه می خواستید ژله خود را داخل یک ظرف پلاستیکی بریزید تا در موقع برگشتن دچار مشگل نشوید , بعد از این که ژله را از روی کتری برداشتید , صبر می کنید تا دمای مایع ژله ما کم شود و به دمای محیط برسد و بعد ژله را داخل ظرف پلاستیکی می ریزید.

*نکته دوم برای درست کردن ژله تزریقی این است که چند سرنگ داشته باشید تا برای انجام کار مجبور نباشید مدام یک سرنگ را بشویید و برای رنگ بعدی استفاده کنید . آب مانده از هر شستشو داخل سرنگ کار را خراب می کند و خامه ی داخل سرنگ را شل می کند. و چنانچه سرنگ را نشویید و برای رنگ بعدی استفاده کنید روی زیبایی کار شما اثر منفی می گذارد.

*نکته سوم برای درست کردن ژله تزریقی خوب و زیبا این است که هرگز برای تزریق داخل ژله از پارگی و یا بازشدن ژله نترسید زیرا هنگامی که ژله را داخل یخچال قرار می دهید مجدد ژله خودش را می گیرد و پارگی و شل شدگی ها از بین می رود . پس با دلی آرام و با نشاط کار کنید.

*چهارمین نکته این است که حتما وقتی داخل ژله آلوئه ورا مدل گل خود را کشیدید آن را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را کامل بگیرید و شما در این فاصله یک مقدار از ژله ای به هررنگ که دوست دارید با کمی آب ( به دمای محیط رسیده باشد یعنی نه گرم و نه سرد ) مخلوط کنید تا در آب باز شود سپس به همان میزان که آب ریختید شیر اضافه کنید و مخلوط را آن قدر هم بزنید تا یکدست شود . بعد روی ژله آلوئه ورا بریزید و مجدد داخل یخچال گذارید تا خوب خودش را بگیرد .

نکات مهم و ترفندهای درست کردن ژله تزریقی

 

رنگ ژله و شیر باعث می شود تا تمام پشت کار شما محو شود و خطوط ایجاد شده معلوم نشود و زیبایی کار شما چندین برابر می شود.

و هنگامی که ژله خود را درست کردید می توانید فقط تا دوروز و یا پایان تاریخ مصرف خامه ی موجود در ژله آن را در یخچال نگه دارید.

پنجمین نکته : چنانچه می خواهید ژله را داخل جام درست کنید . متناسب با ظرف جام یک ظرف انتخاب کنید ژله ی گل تزریقی را داخل آن ظرف درست کنید .در مدتی که گل را تزریق می کنید داخل ژله , داخل جام را با یک ژله مخلوط باشیر بپوشانید به اندازه ی ۱/۵ حجم کل جام . بعد ژله گل بسته شده را از ظرف جدا کنید و با دست به آرامی داخل جام بیاندازید و مجدد ژله را داخل یخچال گذارید تا سفت شود.

چنانچه گل شما از دور ظرف جام فاصله داشت با کمی ژله آلوئه ورا دور آ بریزید و بگذاردی تا داخل یخچال سفت شود. بدین ترتیب ژله گل شما در وسط جام قرار می گیرد.

و در آخر هنگام برگرداندن ژله در ظرف حتما ظرف تان را خیس کنید تا اگر ژله در جای مناسبی از ظرف قرار نگرفت بتوانید از خیسی بشقاب استفاده کرده و ژله را به جای مناسب هدایت کنید.

 

www.mabanoo.ir



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه دسر ماست و انار طرز تهیه دسر،دسر ماست و انار طرز تهیه دسر ماست و انار

    طرز تهیه دسر ماست و انار انار را از پوست جدا کرده و داخل ماست بریزید و به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن بزنید،بعد از آماده شدن به مدت ۱۰ دقیقه ظرف …

  • دسر عیش السریا , دسر عیش السرایا طرز تهیه عیش السریا دسر عربی ماه رمضان

    دسر عیش السریا دسر عربی مخصوص ماه رمضان عیش السریا یک دسر عربی خوشمزه است. درست کردن آن نیز کاری راحت و آسان بوده و ظاهری شیک و مجلسی دارد. چیز خاصی نیست همان فرنی خودمان است با یک لایه نان تست …

  • تزیین شله زرد مدل تزیین شله زرد سفره افطار

    جدیدترین مدل های تزیین شله زرد سفره افطار تزیین شله زرد قالبی, تزئین شله زرد, تزیین شله زرد افطار, تزئین شله زرد ماه رمضان, تزیینات شله زرد سفره افطار, مدل تزئین شله زرد, نحوه تزئین شله زرد, تزئین شله زرد با …

  • تزیین نوشیدنی سرد با ژله طرز تهیه نوشیدنی سرد با ژله

      تزیین نوشیدنی سرد توسط ژله   میتونیم با انجام چند مرحله ی ساده به نوشیدنی های سردمون یه ظاهر فوق العاده بدیم. فقط تاکید میکنم که نوشیدنی باید مثل میلک شیک و … سرد …

  • انتقال تصویر روی ژله آموزش تهیه ژله تصویری (نقاشی روی ژله) + فیلم

    آموزش تهیه ژله تصویری (نقاشی روی ژله) + فیلم   آموزش طرز تهیه ژله تصویری با تصویر و فیلم. اینی که می بینید کیک نیست ، ژله است! آره!!! نقاشی روی ژله! کنجکاو شدید؟ اصلا …

  • طرز تهیه شیک توت فرنگی چند لایه

    طرز تهیه شیک توت فرنگی چند لایه آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه مواد اولیه برای ۶ نفر : توت فرنگی ۴۵۰ گرم (برش های درشت) بستنی وانیلی ۴ فنجان …

  • ژله مجلسی میان تهی طرز تهیه ژله میان تهی

    طرز تهیه ژله میان تهی   ژله میان تهی ژله ای زیبا و جالب برای مجالس و مهمونیهاس به خصوص اینکه برای هر نفر جداگانه سرو میشه. به نظر من خوردنش هم خیلی لذت بخشه …

  • طرز تهیه میلک شیک شکلاتی کلاسیک طرز تهیه میلک شیک شکلاتی کلاسیک

      طرز تهیه میلک شیک شکلاتی کلاسیک   آماده سازی: ۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۱ نفر : شیر۱/۲ پیمانه بستنی شکلاتی۱ پیمانه سس شکلاتی۳ یا ۴ قاشق غذاخوری   طرز تهیه :  تمامی مواد را باهم …

  • طرز تهیه فروماز گل سرخ - دسر مجلسی طرز تهیه فروماژ گل سرخ

    طرز تهیه فروماژ گل سرخ   مواد اولیه : تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۵۰ گرم خامه (فرم گرفته) ۱۵۰ گرم آب ۶۰ میلی لیتر پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری پودر گل سرخ ۲ قاشق …

  • ژله سوپرایز گل و برگ زیبا و مجلسی ژله سوپرایز گل و برگ زیبا و مجلسی

    ژله سوپرایز گل و برگ    ژله سوپرایز رو به شکل های مختلفی میشه درست کرد قبلا دو مدل از این نوع ژله ( ژله سوپرایز قلب و ژله سوپرایز قلبی) تقدیمتون شده. با ما همراه باشید …

مطالب قبلی این بخش
  • پودر سوخاری - آرد سوخاری طرز تهیه آرد سوخاری

      روش تهیه آرد سوخاری خانگی   آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد. خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی هم کمک …

    • 1897912_Page_ خصوصیات یک فر خوب و استاندارد

      خصوصیات یک فر خوب و استاندارد   برای اینکه بتونید از نتایج شیرینی پزیتون لذت ببرید و راضی باشید اولین چیز داشتن یک فر خوب و استاندارد هست اگر فرتون استاندارد و دقیق نباشه خودتون …

      • نکاتی در مورد تهیه مرباهای خانگی نکاتی در مورد تهیه مرباهای خانگی

           فوت و فن های تهیه مرباهای خانگی   وقتی می خواهید مرباهای خانگی تهیه کنید، تجربیات و نکاتی هست که می تواند دست پخت شما را از مبتدی به حرفه ای برساند. کافی است …

        • سمبوسه , روش های پیچیدن سمبوسه , نان‌ پیچ کردن , نان‌پیچ نمودن سمبوسه , پیچیدن خمیر سنبوسه روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

          آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

          • تهیه آبغوره خانگی طرز تهیه آبغوره خانگی سالم و بهداشتی

            آموزش تهیه آبغوره در منزل برای تهیه آبغوره ، نوع غوره مورد استفاده زیاد مهم نیست، ولی اگر از نوع عسگری استفاده شود، بهتر است. توجه به این نکته لازم است که بعضی از انواع غوره …

            • آموزش تصویری ساخت گل با خمیر فوندانت آموزش ساخت گل برای تزیین کیک با فوندانت

                آموزش تصویری ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت   در این مطلب روش ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت برای تزیین کیک را مشاهده می کنین . گلهای زیبایی مثل …

              • نکات آشپزی چند فوت و فن آشپزی

                در مطلب زیر چند فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی به شما عزیزان آموزش داده می شود. برای تشخیص تخم مرغ تازه آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه …

                • روش استفاده از پودر ژلاتین و ورق ژلاتین روش استفاده از پودر و ورق ژلاتین

                  تفاوت بین ورق ژلاتین ، پودر ژلاتین ، پودر ژله و آگارآگار   ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن گاو به دست می آید. ژلاتین دارای …

                  • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

                    تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

                    • کیک ,  cake فوت و فن پخت کیک

                          مشکلات احتمالی و نکات مفید برای پخت کیک     دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیش زحمت کشیدید کیک شما خراب …

                      • انگل زدایی بروکلی , شستشوی کلم بروکلی روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

                        کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …

                        • خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

                                                                روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش   تکنیک ها و …

                          • ترفند آشپزی چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

                            با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

                            • رازهای پخت فلافل, نحوه خوشمزه شدن فلافل, تکنیک های پخت فلافل, راز خوشمزه شدن فلافل, نحوه پخت فلافل خانگی, ادویه مخصوص فلافل, علت خوشمزه شدن فلافل خانگی, مواد لازم برای تهیه فلافل, نکات مهم پخت فلافل راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری

                              راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری ۶ نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند : فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه بیروت …

بالا