پنج شنبه , ۱۸ آذر , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید

خواص و فواید بی نظیر برگ مو 

 برگ مو یا همان برگ انگور دارای خواصی است که می توان از آن در این روزهای سال بهره برد. از این سبزی، هم می توان به صورت خام و هم به صورت پخته در غذاها استفاده کرد.

 

برگ مو و خاصیت باور نکردنی آن

برگ مو

برگ انگور بخشی از غذاهای یونانی، ویتنامی، ترکی، رومانیایی و ایرانی را تشکیل می دهد. با توجه به توصیه های بهداشتی، مقدار مصرف توصیه شده از سبزیجات سبز تیره ۲ فنجان برای مردان و ۱٫۵ فنجان برای زنان در طول هفته است. با وجود این که کالری برگ مو بسیار پایین می باشد (چیزی در حدود تنها ۱۳ کالری در یک فنجان) ؛ اما یک منبع غنی از مواد مغذی ضروری است.

فیبر

برای افزایش فیبر دریافتی تان برگ مو بخورید. برگ انگور یک منبع غنی از فیبر است؛ به طوری که در هر فنجان آن ۱٫۵ گرم فیبر یافت می شود. این بدان معناست که با وجود کالری بسیار کمی که برگ انگور دارد شما را سیر خواهد کرد. فیبر موجود در برگ انگور به حجم غذاهای شما می افزاید و به لحاظ فیزیکی باعث پر کردن معده می شود، از طرفی چون به آرامی هضم می شود باعث آزاد شدن تدریجی قند در جریان خون می شود که همین موضوع باعث می شود تا دیرتر احساس گرسنگی کنید. با توجه به توصیه های گروه بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد یک وعده ی ۱ فنجانی از برگ مو حدود ۷ درصد از فیبر مورد نیاز در یک رژیم غذایی ۱۵۰۰ کالری و یا ۵ درصد یک رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری را تأمین می کند.

 

ویتامین A و  k

برگ انگور، دریافت ویتامینی شما به ویژه ویتامین های محلول در چربی A و K را افزایش می دهد.
ویتامین A به رشد سلولی کمک می کند؛ به این ترتیب که سلول های نابالغ غیر کاربردی را تبدیل می کند به سلول های تخصصی که بخشی از بافت عملکردی هستند. استخوان ها، پوست، دستگاه گوارش و سیستم بینایی همگی تحت تأثیر ویتامین A هستند.

فیبر موجود در برگ انگور به حجم غذاهای شما می افزاید و به لحاظ فیزیکی باعث پر کردن معده می شود، از طرفی چون به آرامی هضم می شود باعث آزاد شدن تدریجی قند در جریان خون می شود که همین موضوع باعث می شود تا دیرتر احساس گرسنگی کنید.

ویتامین K نیز به لخته شدن و در واقع انعقاد خون کمک می کند. سطح مناسبی از این ویتامین اجازه می دهد که پس از یک آسیب، خونتان لخته شود و بدین ترتیب از خونریزی از زخم جلوگیری کرده و باعث محدود شدن از دست دادن خون می شود.

یک واحد ۱ فنجانی از برگ انگور شامل ۳۸۵۳ واحد بین المللی ویتامین A است که تمام آن چه باید در طول یک روز دریافت نمایید، در آن موجود است.
یک فنجان برگ انگور همچنین شامل ۱۵٫۲ میکروگرم ویتامین K است که ۱۷ درصد از میزان توصیه شده ی روزانه برای زنان و ۱۳ درصد میزان سفارش شده برای مردان را تأمین می کند.

 

کلسیم و آهن

برگ مو همچنین دو ماده ی معدنی ضروری کلسیم و آهن را نیز برای شما فراهم می کند.
بدن شما برای قوی نگه داشتن استخوان ها و دندان ها به کلسیم نیاز دارد.  همچنین برای عملکرد عصب و عضله متکی به مواد معدنی است. هر فنجان برگ انگور شامل ۵۱ میلی گرم کلسیم است؛ چیزی در حدود ۵ درصد از کلسیمی که هر روز به آن نیاز دارید.
آهن موجود در برگ انگور باعث ترفیع گردش خون سالم می شود؛ در واقع آهن به حمل اکسیژن خون در سراسر بدن کمک می کند. یک وعده ی ۱ فنجانی از برگ انگور حاوی ۳۷/۰ میلی گرم آهن است که ۴ درصد از نیاز روزانه ی آهن برای مردان و ۲ درصد نیاز روزانه ی آهن برای زنان را تأمین می کند.

 

آشپزی با برگ انگور

ما ایرانی ها از برگ مو در تهیه ی دلمه استفاده می کنیم. سعی کنید برگ های انگور خود را با مواد تشکیل دهنده سالم پر کنید تا مغذی تر شوند. مرغ و سبزیجات خرد شده گزینه های بسیار خوبی هستند. اگر می خواهید از مواد گیاهی استفاده کنید، توفو انتخاب فوق العاده ای است. می توانید از خواص قارچ نیز بهرمند شوید و با کمک آن یک بافت گوشتی مناسب ایجاد نمایید.

 

منبع:دیجی زیبا

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • تخم بلدرچین گوشت بلدرچین خواص تخم بلدرچین

      تخم بلدرچین بعنوان یک بمب ویتامینی و تغذیه ای اگر به دنبال یک ماده غذایی با ارزش و سالم هستید تخم بلدرچین مصرف کنید. تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ ، ۵ برابر فسفر، …

    • Fotolia_8060087_Subscription_XXL-e1326710194642 معرفی مهمترین منابع پروتئین

      اصلی ‌ترین منابع پروتئین کدامند؟   پروتئین‌ ها بخشی از ترکیبات مواد غذایی هستند که با مقادیر مختلف در غذاها وجود دارند و به لحاظ ارزش تغذیه ‌ای یکی از چند گروه اصلی غذاها هستند. …

      • عوارض کمبود ویتامین‌ها علایم و عوارض کمبود ویتامین ها و راه حل آنها

        نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین ها در بدن ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به نحوی که کمبود ویتامین ها(حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود …

        • هضم بهتر غذا چند توصیه برای هضم بهتر غذا

          راه های سریع و آسان برای هضم بهتر غذا همه ما با مشکلات سوء هاضمه آشنا هستیم و احساس بد آن را تجربه کرده‌ایم. خوشبختانه، گَوین بروکس، متخصص تناسب اندام و سلامتی، همکار و موسس …

          • در ماه رمضان چه بخوریم چه نخوریم در ماه رمضان چه بخوریم چه نخوریم

            تغذیه صحیح در ماه رمضان در ماه رمضان چه بخوریم چه نخوریم   روزه گرفتن در روزهای گرم و بلند تابستان کمی با فصل‌های دیگر فرق دارد. زود تشنه می‌شوید و اگر شاغل باشید در …

            • ترفندی آسان برای کاهش وزن و لاغری ترفندی آسان برای کاهش وزن و لاغری

              ترفند آسان برای کاهش وزن و رسیدن به وزن دلخواه به خاطر زیبایی نباید به کاهش وزن فکر کنید بلکه کاهش وزن برای شما ضروری است تا از کاهش طول عمر و یا کاهش رضایت …

              • بیماران قلبی چه بخورند و چه نخورند ؟ بیماران قلبی چه بخورند و چه نخورند ؟

                   بیماران قلبی چه بخورند و چه نخورند ؟ نکاتی درخصوص رژیم غذایی بیماران قلبی   زنده بودن هر انسانی به تپش قلب او بستگی دارد، پس باید از قلب خود مراقبت کنید و بدانید …

                • خرمالو  Persimmons خواص خرمالو

                   خرمالو میوه خوشرنگ و زیبای پاییزی   نام خرمالو ترکیبی است از دو واژه خرما و آلو. خرمالو میوه ملی ژاپن است ولی احتمالا بومی چین بوده و بعد وارد ژاپن شده و سپس به …

                  • رفع تشنگی - کاهش عطش - ماه رمضان رفع تشنگی در ماه مبارک رمضان

                    باید و نباید های نوشیدنی های ماه رمضان روش های رفع تشنگی و کاهش عطش در ماه رمضان   کارشناسان تغذیه با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به روزه داران توصیه می کنند،نوشیدنی های مخصوص …

                    • 9949944972813_s آب سبزیجات سدی در برابر ابتلا به سرطان

                        یکی از بهترین و سالم‌ترین شیوه‌های در امان ماندن از سرطان مصرف آب سبزیجات است؛ اما اینکه آب سبزیجات چگونه می‌تواند انسان را از شر بیماری مهلکی مانند سرطان در امان بدارد سوال بجایی …

                      • images45 خواص انگور

                        خواص انگور   انگور میوه‌ای است بهشتی که شامل ویتامین‌های آ، ب، و ث می‌باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن،‌ فسفر، پتاسیم و آلبومین است‌. امروزه در طب درمان‌های طبیعی (نتروپت), از رژیم‌های …

                        • سفیدی دندان خوراکی‌هایی که به سفیدی دندان کمک می‌کنند

                          این چهار خوراکی به سلامت و سفیدی دندان کمک می کنند   شکلات تلخ حاوی تئوبروماین است، یک پودر تلخ که سطح مینای دندان را محکم می کند و به این ترتیب، کمک می کند …

                          • لاغری رژیم غذایی برای کاهش وزن موفق

                            چگونه زنان فرانسوی بدون رعایت رژیم غذایی لاغر می مانند؟   آیا ممکن است یک رژیم غذایی لاغری وجود داشته باشد که پنیر و شکلات را توصیه کند؟ بله. این قضیه را راز “خوردن برای …

                            • توصیه های تغذیه ای در سیزده بدر توصیه های تغذیه ای در سیزده بدر

                              نکات تغذیه ای سیزده بدر سیزده بدر پرطرفدارترین روز سال برای بیرون رفتن و گشت و گذار است و از قدیم الایام مردم در این روز از خانه ها بیرون میروند و به دامان طبیعت …

بالا