پنج شنبه , ۱۸ آذر , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید

غذاهایی که نباید در فریزر بگذارید

 

چه نگهداری مواد غذایی نادرست در یخچال باشد و چه گذاشتن غذاهای نامناسب در مایکرویو ،تصورات غلط در مورد تهیه و نگهداری مواد غذایی بسیارند. نکات مهمی را درباره نگهداری مواد غذایی در ادامه بخوانید !

 

اما یخچال و مایکروفر تنها اشتباهات رایج در آشپزخانه نیستند.فریزر هم چیزی است که به درستی تعریف نشده است.شما میتوانید هر چیزی را فریز کنید ( همه ما ممکن است با فریز کردن دور ریز مواد غذایی را کاهش دهیم ) اگرچه بعضی از چیزها بعد از یکبار یخ زدن و ذوب شدن تقریبا قابل تشخیص نیستند.به عبارت دیگر شما میتوانید هرچیزی را که میخواهید منجمد کنید و از این مواد غذایی منجمد استفاده کنید ، اما از بعضی از غذاها بعداز یخ زدایی چیزی باقی نمیماند.

 

۱۱ غذایی که هرگز نباید در فریزر بگذارید :

منجمد کردن غذا یک مساله مهم است.مهم نیست که چه چیزی را منجمد میکنید ، مطمئن شوید که از آن در طول نه ماه استفاده میکنید و همچنین مطمئن شوید که آنرا بدرستی یخ زدایی میکنید.بیشتر غذاها به زمان کافی برای یخ زدایی نیاز دارند.کم کم گرم شدن معمولا نتیجه بهتری دارد.شما همچنین باید به کاملا سرد بودن ظرفها قبل از فریز کردن آنها توجه داشته باشید و غذا ها را در ظرفهای بی خطر مخصوص فریزر نگهداری کنید.

 

۱- سبزیجات

اگر شما سبزی ترد و با مزه میخواهید آنرا در فریزر نگذارید.سبزیها بعداز فریز شدن پلاسیده ، نرم و شل میشوند و طعمشان را هم از دست میدهند.به جای آن سبزیهای شسته و خشک شده را در یخچال نگهدارید.بهترین حالت این است که در یک حوله کاغذی ، در یک کیسه پلاستیکی پیچیده شده باشد.

 

۲- سیب زمینی ها

چون سیب زمینی ها آب زیادی دارند وقتی که یک سیب زمینی کامل خام را در فریزر بگذارید دانه های یخ تشکیل میشوند. وقتی بخواهید آنرا یخ زدایی کنید یک سیب زمینی خمیری شکل برایتان باقی میماند.سیب زمینی ها بهتر است در جای خشک و خنک نگهداری شوند.اگر حتما میخواهید آنها را فریز کنید میتوانید اول آنها را بپزید دراینصورت ممکن است هنگام یخ زدایی کمی آبدار شوند، اما با توجه به اینکه چطور آنها را پخته اید به نتیجه بهتری میرسید.

 

۳- شیر

وقتی شیر یخ زده را گرم کنید سنگین و ناصاف میشود بنابراین اگر میخواهید آن را مستقیما بنوشید فریز کردنش ایده خوبی نیست.اگرچه اگر بخواهید از شیر در آشپزی استفاده کنید شیر ذوب شده بکارتان می آید.فقط مطمئن شوید که وقتی آنرا یخ زدایی میکنید بگذارید برای چند ساعت در یخچال بماند.از یک تا چند روز با توجه به اندازه ظرف.

 

۴ – غذاهای سرخ شده

بهترین قسمت در مورد غذاهای سرخ شده که تردی و چربی آنهاست ،در فریزر از بین میرود.خمیر ترد نرم و مرطوب میشود.نظرتان درمورد خوردن مرغ سرخ شده چیست اگر پوستش زیر دندان شما قرچ و قروچ نکند؟چه چیزی بدتر از سیب زمینی سرخ شده نم دار است؟گرچه ممکن است بتوانید ترد بودن بعضی از غذاهای سرخ شده را با قرار دادن آنها در ماهیتابه بسیار داغ دوباره برگردانید ، اما زمانیکه اینکار را میکنید روغن هم به غذا میچسبد.پیشنهاد ما این است که تمام غذای سرخ شده تان را یکباره بخورید.

 

۵- خرده های نان

خرده های نان روی چیزهایی مانند گوشت ، پنیر یا پیراشکی ها به همان سرنوشت غذاهای سرخ شده دچار میشوند ، آنها نرم و خیس میشوند.در حالی که تنها هدف از استفاده از خرده نان این است که غذا تازه و ترد شود بهتر است ریسک نکنید که آنرا در فریزر بگذارید.

 

۶ – تخم مرغ با پوست

شما میدانید که مایعات وقتی که جامد میشوند چطور منبسط میشوند ( به این دلیل است که هنگامیکه مایعات را در فریزر نگه میدارید باید ظرفهای مناسب انتخاب کنید و کمی فضای اضافه باقی بگذارید) تخم مرغها از این امر مستثنا نیستندومایع داخل آن سفت و منبسط میشود و پوسته آن میشکند.بدترین مورد این است که ظرف تخم مرغی که فریزر شما را به بوی فساد کشانده برایتان باقی میماند.بهترین مورد : شما تخم مرغهای غیر قابل استفاده خواهید داشت.

 

۷- خامه ترش

فریز کردن خامه ترش باعث میشود که تکه تکه شود.شما می توانید آنرا بهم بزنید و از آن در آشپزی استفاده کنید.اما مطمئنا نمیخواهید که بعد از فریز کردن و یخ زدایی به تنهایی آن را بخورید.

 

۸- میوه های خام

میوه ها و صیفی جات با مقادیر زیادی آب در فریزر حالت یخی پیدا میکنند و به خوبی یخ زدایی نمیشوند.به جای برگشت به حالت تردشان ، آنها نرم و شل میشوند.هیچ کس نمیخواهد یک تکه خیار یا کرفس خیس و شل را بخورد.

 

۹- ماست

ما اینجا از بستنی ماستی صحبت نمیکنیم.ما از ماستی که منجمد شده حرف میزنیم .قرار دادن ماست یا ماست یونانی در فریزر بافت آنرا تغییر میدهد.شما در نهایت سبتنی ماستی نخواهید داشت بلکه شما چیزی دارید که نمیخواهید آن را بخورید.مانند خامه ترش ماست تکه تکه میشود.اگر میخواهید از آن برای آشپزی استفاده کنید، قابل قبول است اما در غیر اینصورت برای خوردن تنها مناسب نیست.

 

۱۰- پنیر

با وجود پنیرهایی با ماندگاری طولانی واقعا نیازی به گذاشتن پنیر در فریزر نیست.اگر شما یک پنیر سفت را در فریزر بگذارید ترد و خرد میشود.اگر یک پنیر نرم را در فریزر بگذارید رطوبت بافت نرم و سبک پنیر را کریستالی میکند.پنیر ( با حداقل کیفیت ) خوش طعم است، با گذاشتن آن در فریزر آنرا خراب نکنید.

 

۱۱- خامه های درست شده با سفیده تخم مرغ

خامه ای که از سفیده تخم مرغ درست شده اگر در فریزر قرار داده شود حالت پفی خود را از دست میدهد و مایع از آن خارج میشود.این مساله میتواند کیک شما را کاملا خراب کند !

منبع : آی بانو


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • خواص شلغم خواص شلغم

      شلغم دارای مواد معدنی است که برای پیشگیری از انواع سرطان مفید می‌باشد و همچنین در تصیفه خون و تقویت سیستم ایمنی در برابر بسیاری از بیماری‌های عفونی نقش دارد. شیرمستی کارشناس تغذیه گفت: …

    • عوارض تومور مغزی, علائم تومور مغزی, درمان تومور مغزی, تومور مغزی, سردردهای شدید, اختلالات دید, سرطان, مشکلات بینایی, غده هیپوفیز, حملات صرع علایم تومور مغزی

      علائمی که خبر از تومور مغزی می دهند   حرکت های بدن ما توسط بخشی از مغز کنترل می شود که «مخچه» نام دارد. وجود تومور در این قسمت از مغز، در روند دریافت پیام …

      • درمان خانگی زگیل درمان خانگی زگیل با روش های طبیعی

        درمان طبیعی و خانگی زگیل زگیل عبارت است از رشد لایه فوقانی پوست یا مخاط بعلت عفونت ویروسی می باشد‎   زگیل عبارت است از رشد لایه فوقانی پوست یا مخاط بعلت عفونت ویروسی می …

        • بعد از ورزش چی بخوریم ؟ بعد از ورزش چی بخوریم ؟

            چند راه برای جلوگیری از پرخوری بعد از ورزش  چندراه برای جلوگیری از پرخوری بعد از ورزش حسابی ورزش می‌کنید و عرق می‌ریزید تا وزن کم کنید. بعد، تصمیم می‌گیرید حالا که این‌همه کالری …

          • تمرینات ورزشی برای رفع افتادگی بازو حرکات ورزشی برای رفع شلی و افتادگی بازو + تصاویر

            حرکات ورزشی برای رفع شلی و افتادگی بازو + تصاویر برطرف کردن شلی و افتادگی بازوها به کمک تمرینات ورزشی   در این مطلب هشت حرکت ورزشی معرفی می شود که برای بر طرف کردن …

            • لکه های ماه گرفتگی درمان لکه های ماه گرفتگی خرافات است

              علت ایجاد دسته ای از ضایعات پوستی که به نام لکه های ماه گرفتگی در بین افراد معروفند، اختلالات ژنتیکی در شکل گیری عروق زیرپوستی است. لکه پوستی واژه ماه گرفتگی، قدمتی به طول تاریخ …

              • عرق ,عرق کردن ,تعریق, عرق زیاد ,تعریق زیاد ,علل تعریق, علل عرق کردن ,دلایل تعریق زیاد ,تعریق بیش از حد, تعریق بیش از اندازه تعریق بیش از حد : علل و درمان

                چرا در زمستان هم غرق عرقم؟ بدبویی و خیسی صورت، دست‌ها و زیر بغل کلافه‌تان کرده؟ شاید بیماری شما جدی‌تر از چیزی باشد که تا به حال فکر می‌کرده‌اید! مهم نیست چند ساعت از حمام …

                • کاهش وزن سریع , کاهش سایز کاهش وزن سریع در مدت ۲ هفته

                  کاهش وزن و کم شدن سایز در دو هفته کاهش وزن, روشهای کاهش سایز لباس, لاغر شدن, وزن کم کردن, کاهش سایز لباس, راههای کاهش سایز لباس, کم کردن وزن, زیبایی اندام, تناسب اندام , …

                  • IMG00071893 ارزش تغذیه‌ای گروه گوشت ها

                    ارزش تغذیه‌ای گروه گوشت ها   به طور کلی، ارزش تغذیه‌ای انواع موادغذایی موجود در گروه گوشت‌ها با یکدیگر برابر است. بر اساس دانش تغذیه‌ای، گروه گوشت‌ها شامل انواع گوشت‌های قرمز، سفید، ماهی، میگو و …

                    • بیماری‌های بیضه,بیضه, بیماری بیضه, نزول‌نکردن بیضه, سرطان بیضه, پیچش بیضه, عفونت بیضه, ضربه‌خوردگی بیضه, تحلیل‌رفتگی بیضه, علائم سرطان بیضه, بیماریهای جنسی, دانستنیهای جنسی بیماری‌های شایع و خطرناک بیضه

                      بیماری‌های بیضه را می شناسید؟   هرعضوی از بدن انسان ممکن است دچار اختلالات ساختاری یا بیماری شود. بیماری‌های بیضه نیز فراوان است. در این مطلب به چند نوع شایع و در عین حال خطرناک …

                      • ماهی آزاد خواص ماهی آزاد

                          نتایج یک پژوهش چینی نشان می‌دهد که مصرف روزانه ۲۰ گرم پروتئین خطر سکته‌ی قلبی عروقی را به میزان ۲۰ درصد کاهش می‌دهد. ماهی فقط برای حافظه مفید نیست. اخیراً محققان چینی به این …

                        • قهوه خواص قهوه

                           ۷ مورد از خواص قهوه قلب: نوشیدن ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلی‌گرم قهوه در روز می‌تواند جریان خون را هنگام استراحت بهبود بخشد و از این طریق، سبب عملکرد بهتر قلب شود. انرژی: نوشیدن سه تا …

                          • 8588085163005307339635549033 درمان انواع آلرژی

                            درمان انواع آلرژی   انواع مختلف آلرژیها که درجامعه بسیارشایع هستند ناشی از ضعف در سیستم ایمنی بدن است.درطب کلاسیک درمانهای مختلفی وجود دارد که همگی درجهت سرکوب علائم بیماری است نه درمان کامل آن و بیمار …

                            • بی اختیاری ادرار , کاهش ادرار بی اختیاری ادرار / کاهش ادرار

                              بی اختیاری و کاهش ادرار بی اختیاری ادرار , انواع بی اختیاری ادرار , عواملی که در اثر آن ها کنترل مثانه از دست می رود , علل بی اختیاری ادرار , عوارض بی اختیاری ادرار , تشخیص بی …

بالا