شنبه , ۱۳ آذر , ۱۳۹۵


سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های دیگر طرز پیچیدن خمیر پیراشکی را خواهید دید که می توانید با وجود عکس های مرحله به مرحله آنها، پیراشکی ها را به مدل های مختلف فرم دهید. با ما همراه باشید :

مدل شاخ :

۱- خمیر پیراشکی را با وردنه روی سطح صاف آردپاشی شده به شکل دایره باز کنید. خمیر باید حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس، مطابق شکل، آن را با چاقوی تیز، به شکل بعلاوه و ضربدر برش دهید. تا ۸ عدد مثلث با قاعده منحنی به دست بیاید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۲- در قاعده هر برش، از مواد میانی قرار دهید.

 

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

۳- سپس آنها را رول کنید.

 

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۴- در انتها، نوک مثلث را با مقداری آب به بقیه خمیر بچسبانید تا باز نشود.

 

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۵- در یک پیاله کوچک، یک عدد سفیده تخم‌مرغ و کمی آب را با هم مخلوط کنید. سپس با قلم‌مو آن را روی سطح پیراشکی ها بمالید. می توانید در صورت تمایل کنجد هم بپاشید تا زیباتر شوند.

 

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

۶- پیراشکی ها را با فاصله درون سینی فر بچینید و ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

 

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل حلزونی :

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

 

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

 

مدل معمولی

۱- این مدل بسیار آسان است. تقریبا بیشتر خانم ها نیز این مدل پیراشکی را در خانه درست می کنند. می توانید برای هر پیراشکی به اندازه یک نارنگی خمیر را بردارید. با وردنه به شکل دایره باز کنید. یا می توانید خمیر را به طور کلی روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید و با قالب گرد، دایره های یک اندازه از آن در بیاورید. (روش دوم آسان تر و زیبا تر است.)

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۲- مایه میانی پیراشکی را در یک سمت دایره بریزید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۳-  اگر پنیر یا ادویه خاصی می خواهید را به آن اضافه کنید. در این مرحله، لبه های دایره را با کمی آب خیس کنید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۴-  نیمه دایره را روی لبه دیگر آن برگردانید. با انگشت کمی فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۵-  سپس با چنگال، لبه های آن را شکل دهید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۶- پیراشکی های آماده شده را با فاصله درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. آنها را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها کاملا برشته و طلایی شود.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل گل

۱- از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، آن را به شکل دایره باز کنید. بهتر است حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس چهار طرف دایره را تا نیمه (از بیرون به داخل) برش دهید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی
۲- یک قاشق غذاخوری از مایه میانی را در وسط دایره بگذارید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی
۳- یکی از بخش ها را دور مواد بالا بیاورید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۴- بخش مقابل را بالا بیاورید و آن را دور خمیر و مواد بپیچید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۵- بخش سوم را مطابق مراحل پیشین تکرار کنید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

۶- بخش آخر را هم روی همه گلبرگ ها بیاورید و با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند. می توانید برای چسبندگی بیشتر، لبه های هر گلبرگ را با آب کمی خیس کنید.

آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی
۷- سپس آنها را با فاصله درون سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل ترکیه ای

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

مواد گوشتی را داخلش میذاریم ومطابق شکل میبندیمش.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

بعد که خمیر را روی هم آوردیم میذاریم تا حجمش ۲برابر بشه بعد روش را با زرده رومال میکنیم ودر فر ۱۸۰ بمدت ۲۰ دقیقه میذاریم ناگفته نمونه که این خمیر بینهایت لطیف هستش وکار با اون کمی مشکله بنظرم شما که تجربه خمیربازی ندارید با نصف مواد درست کنید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

 

خمیر رو مطابق شکل به شکل مستطیل باز کنید و مواد رو روش پهن کنید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

کناره های خمیر رو باز هم مطابق شکل برش بزنید و یک در میان روی مواد داخلی برگردانید.

رولت آماده را توی سینی فر منتقل کرده و به مدت حدود ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه بپزید تا رویش طلایی شود.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

بعد از پخت بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد به ظرف سرو منتقل کرده برش بزنید.

روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی

گردآوری : گروه خانواده مجله تصویر زندگی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

    روش پخت پیراشکی پنیر و جعفری + آموزش پیچیدن پیراشکی پیراشکی پنیر و جعفری که به آن یقچه پنیر و جعفری هم می گن یه غذای خوشمزه با ظاهری زیبا و اشتها برانگیزه. در ادامه دستور پخت و …

  • طرز تهیه پیراشکی سبزیجات طرز تهیه پیراشکی سبزیجات

    روش پخت پیراشکی سبزیجات به شکل انار   دوستان یه غذای ساده که من گوشت نریختم وبه جاش از سبزیجات استفاده کردم طعمش هم خوب شد بود. مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد ۲ …

  • طرز تهیه بورک بادمجان كبابى طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

  • طرز تهیه انواع گزلمه طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

      طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

  • طرز تهیه سمبوسه میگو

    طرز تهیه سمبوسه میگو  در این مطلب از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت سمبوسه میگو تقدیم دوستداران غذاهای دریایی میشه. میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریاییه که خواص بسیاری داره.   آماده سازی: ۳۰ …

  • طرز تهیه باقلوای گوشت طرز تهیه باقلوای گوشت

      طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

  • طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات

    طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا - خمیر پیراشکی طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی

      طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی   قبلا چند روش تهیه خمیر پیتزا تقدیمتون شده و امروز براتون یه دستور دیگه تهیه خمیر پیتزا رو آماده کردم. از این خمیر برای تهیه پیراشکی هم …

  • طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

    دستور پخت پیراشکی سیب زمینی   پیراشکی سیب زمینی غذایی ساده، خوشمزه و بدون گوشت هست که به راحتی درست میشه. پیراشکی سیب زمینی رو می تونید در مقدار زیاد تهیه کنید و بعد از پخت …

  • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

    روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

مطالب قبلی این بخش
  • توصیه هایی برای تهیه غذای نذری توصیه هایی برای تهیه غذای نذری

       برای تهیه غذای نذری این توصیه‌ها را رعایت کنید   طبخ غذای نذری از آیین های ریشه دار مذهبی و دینی ما است. این غذاها و خوراکی های متنوع که بین دیگران توزیع می …

    • نکاتی در مورد تهیه مرباهای خانگی نکاتی در مورد تهیه مرباهای خانگی

         فوت و فن های تهیه مرباهای خانگی   وقتی می خواهید مرباهای خانگی تهیه کنید، تجربیات و نکاتی هست که می تواند دست پخت شما را از مبتدی به حرفه ای برساند. کافی است …

      • آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها

          آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها   آبا انواع آرد را می شناسید ؟ آبا می دانید چند نوع آرد در پخت شیرینی ها و نان ها بکار می رود ؟ شاید فکرش …

        • نکات آشپزی چند فوت و فن آشپزی

          در مطلب زیر چند فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی به شما عزیزان آموزش داده می شود. برای تشخیص تخم مرغ تازه آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه …

          • منجمد کردن مواد غذایی,فریز کردن روش صحیح منجمد کردن مواد غذایی / فریز کردن خوراکی ها

            نکاتی در مورد  منجمد کردن خوراکی ها  منجمد کردن غذا سریع ترین و راحت ترین روش برای حفظ خوراکی‌ها در خانه است. امروزه با استفاده از کیسه‌های پلی اتیلن، ظروف پلاستیکی، برچسب‌های فریزر و دیگر لوازم، می‌توانیم …

            • لبو , پودر لبو طرز تهیه پودر لبو و آب لبو برای تزیین خوراکیها

              روش تهیه پودر لبو / آب لبو / چیپس لبو پودر لبو برای رنگ کردن غذا، دسرها و شیرینی ها استفاده میشه و می تونین مثل زعفرون اون رو دم کنین تا به خوبی رنگ …

              • انگل زدایی بروکلی , شستشوی کلم بروکلی روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

                کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …

                • بهترین روش پختن سبزیجات,حفظ خواص سبزیجات سالم ترین و بهترین روش پخت سبزیجات | حفظ خواص سبزیجات

                  بهترین روش پخت سبزیجات  سبزیجات را چگونه بپزیم که خواص آن حفط شود؟ بهترین روش پخت سبزیجات چیست ؟ هنگام پخت سبزیجات چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟ چگونه سبزیجات را سرخ کنیم ؟ پاسخ …

                  • روش شستن قارچ - نگهداری قارچ روش شستن قارچ و نگهداری آن

                      نکاتی درخصوص روش شستن قارچ، نگهداری و پخت آن   یکی از مهم‌ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ‌ها شست‌وشوی درست آنهاست، لذا در این مطلب نکاتی در خصوص روش شستن قارچ و نیز نگهداری …

                    • آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی روش های پیچیدن خمیر پیراشکی

                      آموزش تصویری ۱۱ روش پیچیدن خمیر پیراشکی   در تصاویر زیر روش های جالب و متنوع پیچیدن خمیر پیراشکی را مشاهده می فرمائید. این پیراشکی ها بهتر است در فر پخته شود. این روش ها برای …

                      • IMG11100618 رنگهای ضد اشتها

                          رنگ های ضد اشتها کدام ها هستند؟ آیا تاکنون متوجه شده اید که وقتی قدم به یک اتاق تاریک، بدون پنجره و فاقد رنگ های روشن می گذارید، چقدر احساس ناراحتی می کنید؟ یا …

                        • خمیر مایه - مخمر نان - مایه خمیر خمیر مایه و روش استفاده از آن

                              خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

                          • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

                            ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

                            • فریز کردن لیمو ترش, نگهداری لیمو , لیموترش فریز کردن لیمو ترش / راهنمای خرید لیمو

                              روش فریز کردن لیمو ترش / نحوه نگهداری لیمو ترش تا زمستان فریز کردن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیموترش در فریزر , نکاتی برای خرید لیموترش , نحوه انتخاب و خرید لیموترش , نحوه آب گرفتن لیموترش , نکاتی …

بالا