سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
×

آموزش ساخت ظرف هفت سین خمیری طرح تنگ ماهی طلا + تهیه خمیر چینی

ساخت ظرف هفت سین خمیری

ساخت ظرف هفت سین خمیری زیبا معروف به کاسه ماهی طلا

برای این کاسه زیبا به خمیر فیمو یا خمیر چینی که دستور تهیه آن را در انتهای مطلب خواهید دید نیاز داریم. در بخش آموزش هنرهای دستی با ساخت ظرف هفت سین خمیری با ما همراه شوید.

خمیرهایی به رنگ دلخواه می توانید استفاده کنید.

ساخت ظرف هفت سین خمیری

تکه های خمیر به رنگهای سفید، فیروزه ای،خاکستری و شیری را با هم مخلوط کنید و با وردنه صاف کنید.

ساخت ظرف هفت سین خمیری

برای ساخت ظرف ماهی از رنگ های آبی و سفید استفاده شده

ساخت ظرف هفت سین خمیری

 

ساخت ظرف هفت سین خمیری
خمیر را به عرض پنج میلی متر با کاتر برش بزنید.

ساخت ظرف هفت سین خمیری

شروع به رول کردن و حلقه کردن خمیر کنید.

ساخت ظرف هفت سین خمیری

 

ساخت ظرف هفت سین خمیری
به مهارت خاصی برای انجام کار نیازی ندارید مراحل کار بسیار آسان است.

ساخت ظرف هفت سین خمیری

 

ساخت ظرف هفت سین خمیری

حلقه رولها را با سایزهای کوچک و بزرگ درون کاسه ای به ارتفاع دلخواه کنار هم قرار دهید.

ساخت ظرف هفت سین خمیری
ساخت ظرف هفت سین خمیری

 

ساخت ظرف هفت سین خمیری

ساخت ظرف هفت سین خمیری

 

ساخت ظرف هفت سین خمیری

 

ساخت ظرف هفت سین خمیری

با استفاده از قالب ماهی ها را آماده کنید.

ساخت ظرف هفت سین خمیری
ماهی ها را با چسب چوب داخل کاسه خمیری بچسبانید.

بعد از خشک شدن کار، آنرا از داخل کاسه جدا کنید.

ساخت ظرف هفت سین خمیری
روی کاسه را اسپری کیلر براق کننده یا کریستال سرورنیک بزنید.

ساخت ظرف هفت سین خمیری
پایان ساخت ظرف هفت سین کاسه ماهی طلای شما آماده شد.
مباااااااارک

 

 

طرز تهیه خمیر چینی برای ساخت ظرف هفت سین خمیری

 

مواد لازم برای تهیه خیمر چینی 

نشاسته ذرت ۱ پیمانه

چسب چوب نصف پیمانه

گلیسرین ۱ قاشق غذا خوری

آب دو سوم پیمانه

آبلیمو ۱ قاشق چایخوری

وازلین برای چرب کردن ظرف

 

روش تهیه خمیر چینی :

ابتدا نشاسته را بوسیله الک ریز چندین بار به خوبی الک نموده تا ذرات درشت آن جدا شود.

سپس سایر مواد را (به جز وازلین) به آن افزوده و در ظرف مناسبی به خوبی مخلوط کرده تا خمیری صاف و یک دست بدست آید.

اینک یک ظرف لعابی یا تفلون را بوسیله کمی وازلین چرب نموده و مواد را درون ظرف بریزید. اکنون مایع بدست آمده برای پخت آماده است.

روش پخت خمیر گل چینی به این صورت است که ظرف مورد نظر را با شعله ملایم به آرامی حرارت داده و مرتباً به هم می زنیم تا خمیر ته نگیرد و خمیر لطیفی به دست آید.

خمیر گل چینی هم اکنون آماده است. دستان خود را با وازلین کمی چرب نموده و خمیر را با دقت و حوصله ورز دهید.

پس از خنک شدن، خمیر را در پارچه ای تمیز قرار داده و در کیسه نایلکس نگهداری نمایید.

در صورتی که نایلکس را در جعبه ای قرار دهید برای مدت طولانی تری می توانید خمیر را در یخچال نگهداری کنید.

نکات :

بهترین زمان استفاده از این خمیر یک روز پس از پخت آن می باشد.

سعی کنید برای رنگ کردن خمیر آن زمانی که می خواهید با خمیر کار کنید رنگ بزنید چون زود سفت می شود.

 

منبع:هنرکده حریر

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 72, میانگین امتیاز: 4,26 از 5)
Loading...