قبلا طرز تهیه هویج پلو شیرازی با گوشت که یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی هست را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این پست به طرز تهیه هویج پلو شیرازی با مرغ برای ۴ نفر را آموزش خواهیم داد. روش دیگری هم برای تهیه هویج پلو هست که میتوان مرغ را ریش ریش کرد و همراه خلال لابه لایه پلو ریخت و دم گذاشت. انتخاب با شماست.
مواد لازم برای تهیه هویج پلو شیرازی با مرغ
هویج
۴ عدد
خلال بادام، پسته، پرتقال
هر کدام ۳ قاشق غذاخوری
مرغ (ترجیحا سینه)
۱ عدد
پیاز
۱ عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
به مقدار لازم
زعفران
مقداری
گلاب
نصف پیمانه
شکر
۴ قاشق غذاخوری
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:
طرز تهیه هویج پلو شیرازی مرحله به مرحله با تصویر
مرحله اول: ابتدا هویج ها را خلال کنید.
مرحله ۲: کمی روغن در ماهیتابه ریخته هویج را تفت دهید تا مرحله پختن تغییر رنگ ندهد.
مرحله ۳: خلال پرتقال را به مدت ۱۰ دقیقه جوشانده تا تلخی آن گرفته شود.
مرحله ۴: سپس خلال های پرتقال را آبکش کنید.
مرحله ۵: برنج را به حالت آبکش بپزید.
مرحله ۶:مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زردچوبه بپزید.
مرحله ۷: هویج را در ماهیتابه بریزید.
مرحله ۸:به هویج ها گلاب اضافه کنید.
مرحله ۹: خلال های پرتقال و پسته و بادام را نیز آماده کنید.
مرحله ۱۰:وقتی آب هویج کاملا گرفته شد خلال بادام و پسته را به آن اضافه نمایید.
مرحله ۱۱: شکر را به آن اضافه نمایید.
مرحله ۱۲: برنج را آبکش کرده ، ته قابلمه را کمی روغن بریزید.
مرحله ۱۳: برای ته دیگ، سیب زمینی را به صورت ورقه ای درآورده، سیب زمینی های ورقه شده را در آن بچینید، طوری که تمام سطح قابلمه را پر کند.
مرحله ۱۴: وقتی که مخلوط خلال ها و هویج آماده شد.
مرحله ۱۵ : داخل قابلمه یک لایه پلو بریزید.
مرحله ۱۶: و سپس یک لایه خلال ها بریزید.
مرحله ۱۷: و دوباره روی آن پلو بریزید.
مرحله ۱۸: و به همین ترتیب تا آخر ( مقداری از خلال را برای تزئین نهایی نگاه دارید).
مرحله ۱۹: زعفران ساییده را با آب جوش حل کرده و روی پلو بریزید.
مرحله ۲۰: به این شکل زعفران را اضافه کنید
مرحله ۲۱:در قابلمه را گذاشته، زیر اجاق را کم کرده و بگذارید تا دم بکشد.
مرحله ۲۲: وقتی مرغ پخت آن را با کمی زعفران رنگی کنید.