پنج شنبه , ۱۸ آذر , ۱۳۹۵


هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

آموزش تصویری روش پخت هویج پلو شیرازی 

قبلا یکی از روش های تهیه هویج پلو شیرازی را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در این روش هویج پلو عطر و طعم بی نظیری داره. حتما اون رو امتحان کنید.

 

زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱ تا ۲ ساعت

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

 

مواد  لازم برای ۴ نفر :

هویج ……………………….. ۴ عدد

خلال بادام، پسته، پرتقال …. هرکدام ۳ قاشق غذاخوری

مرغ ترجیحا سینه………….. ۱ عدد

پیاز …………………………. ۱ عدد

نمک  و زردچوبه به مقدار لازم

زعفران ……………………… مقداری

گلاب ………………………..نصف پیمانه

شکر ……………………….. ۴ قاشق غذاخوری

دستور پخت هویج پلو شیرازی با تصویر:

مرحله اول

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

 ابتدا هوج را خلال کنید.

مرحله ۲

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز
کمی روغن در ماهیتابه ریخته هویج را تفت دهید تا هنمرحله پختن تغییر رنگ ندهد.
مرحله ۳
هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

خلال پرتقال را به مدت ۱۰ دقیقه جوشانده تا تلخی آن گرفته شود.

 

مرحله ۴

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

سپس آن را آبکش کنید.

 

مرحله ۵

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

برنج را به حالت آبکش بپزید.

 

مرحله ۶

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زردچوبه بپزید.

 

مرحله ۷

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

هویج را در ماهیتابه بریزید.

 

مرحله ۸

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

به آن گلاب اضافه کنید.

 

مرحله ۹

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

خلال های پرتقال و پسته و بادام را نیز آماده کنید.

 

مرحله ۱۰

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

وقتی آب هویج کاملا گرفته شد به آن اضافه نمایید.

 

مرحله ۱۱

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

شکر را به آن اضافه نمایید.

 

مرحله ۱۲

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

برنج را آبکش کرده ، ته قابلمه را کمی روغن بریزید.

 

مرحله ۱۳

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

برای ته دیگ، سیب زمینی را به صورت ورقه ای درآورده، سیب زمینی های ورقه شده را در آن بچینید، طوری که تمام سطح قابلمه را پر کند.

 

مرحله ۱۴

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

وقتی که مخلوط خلال ها آماده شد.

 

مرحله ۱۵

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

در قابلمه یک لایه پلو بریزید.

 

مرحله ۱۶

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

و سپس یک لایه خلال ها بریزید.

 

مرحله ۱۷

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

و دوباره روی آن پلو بریزید.

 

مرحله ۱۸

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

و به همین ترتیب تا آخر ( مقداری از خلال را برای تزئین نهایی نگاه دارید).

 

مرحله ۱۹

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

زعفران ساییده را با آب جوش حل کرده و روی پلو بریزید.

 

مرحله ۲۰

هویج پلو شبرازی , غذای محلی شیراز

به این شکل.

 

مرحله ۲۱

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

در قابلمه را گذاشته، زیر اجاق را کم کرده و بگذارید تا دم بکشد.

 

مرحله ۲۲

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

وقتی مرغ پخت آن را با کمی زعفران رنگی کنید.

 

مرحله ۲۳

هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز

مر غ ها را هنگام سرو کنار پلو بچینید.

نکته :

روش دیگری هم هست که میتوان مرغ را ریش ریش کرد و همراه خلال لابه لایه پلو ریخت و دم گذاشت. انتخاب با شماست.

 

 

منبع : گورمند



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • قیمه نثار, قیمه نساء طرز تهیه قیمه نثار قزوینی / قیمه نساء

    قیمه نثار غذایی تشریفاتی و خوش عطر قیمه نثار اصالتاً غذایی قزوینی است که در گویش عامیانه به غلط قیمه نساء خوانده می شود. در قزوین ادویه ای موجود است به نام ادویه مخصوص قیمه نثار …

  • بورقی ترکی طرز تهیه بورقی ترکی

    بورقی ترکی   مواد لازم: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ: درشت یک عدد جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا …

  • ته چین ماهی, طرز تهیه ته چین ماهی ,دستور پخت ته چین ماهی ,روش پخت ته چین ماهی ,طرز پخت ته چین ماهی ,دستور تهیه ته چین ماهی, روش تهیه ته چین ماهی طرز تهیه ته چین ماهی

        ته چین ها انواع بسیار زیادی دارند و طرفداران آنها در سفره های ایرانی کم نیستند. در این بین ته چین ماهی شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته باشد و آن هم به …

  • طرز تهیه ته چین کباب کوبیده طرز تهیه ته چین کباب کوبیده

      طرز تهیه ته چین کباب کوبیده (شیک و مجلسی)   اگه دنبال یه غذای شیک و مجلسی هستین و می خواین مهموناتونو شگفت زده کنین با ما همراه باشین تا طرز پخت ته چین …

  • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

    دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

  • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

    دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

  • طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان - کوفته قیمه ریزه اصفهان طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

      طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

  • طرز تهیه آلبالو پلو طرز تهیه آلبالو پلو + عکس

    دستور پخت آلبالو پلو   فصل تابستونه و گرمی بازار آلبالو ، برای همین امروز براتون روش پخت آلبالو پلو رو درنظر گرفتیم. آلبالو پلو  از غذاهایی هست که در تابستون بیشتر از هر وقتی …

  • دمی پلو پوست کدو, نحوه پخت دمی پلو پوست کدو, طرز تهیه دمی پلو با کدو, طرز تهیه کدو پلو, نحوه پخت دمی پلو, طرز تهیه پلو با پوست کدو, طرز تهیه انواع پلو, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه دمی پلو پوست کدو

    طرز تهیه دمی پلو پوست کدو   دمی پلو پوست کدو یک دستور جدید و متفاوت و خوشمزه است. دمی پلو پوست کدو کاملا گیاهی است که درست کردن آن وقت زیادی نمی برد. آماده …

  • ته چین گوشت طرز تهیه ته چین گوشت و سبزیجات

        مواد لازم: گوشت : ۲۵۰ گرم برنج : ۳ پیمانه سبزی خردشده (تره،جعفری و شوید): ۳ پیمانه تخم مرغ : ۵ عدد ماست چکیده۱ : پیمانه زعفران : ۱ قاشق مرباخوری   طرز …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه

          بفرمایید چلو ماهیچه ویژه   مگه کسی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟  فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک …

    • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

      طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

      • طرز تهیه سوپ جو طرز تهیه سوپ جو

        سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است.این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت   مواد اولیه …

        • طرز تهیه کیک سیب زمینی طرز تهیه کیک سیب زمینی

            چند روش تهیه کیک سیب زمینی  کیک سیب زمینی غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که می تونید اون رو براحتی تزیین و سرو کنید . مواد بین کیک بسته به ذائقتون می تونید انواع …

          • سبزی پلو با ماهی طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

                آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه طرز تهیه سبزی پلو با ماهی (بدون نیاز به فر)   مواد اولیه برای ۵ نفر : آبلیمو به …

            • طرز تهیه مرغ ذغالی طرز تهیه مرغ ذغالی

                ناهار امروز ما مرغ ذغالی (بسیارخوشمزه)   مواد لازم : ران مرغ ۳ عدد پیاز داغ چیپس شده ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ق غ زغال ۷-۸ تیکه کوچک زعفران کمی  فلفل سیاه کمی …

              • طرز تهیه پیراشکی مرغ - طرز پیچیدن خمیر پیراشکی طرز تهیه پیراشکی مرغ

                  طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

                • آبگوشت سالمون, سوپ ماهی سالمون,سوپ مجلسی طرز تهیه آبگوشت سالمون | دستور پخت سوپ ماهی سالمون

                  دستور پخت آبگوشت سالمون (Salmon Chowder) در این قسمت از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه آبگوشت سالمون را تقدیم شما می کنیم. این سوپ هم یکی از انتخاب های خیلی خوب برای زمستان است. …

                  • طرز تهیه کوفته آجیلی طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

                    طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی   مواد لازم : گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم برنج ۱ فنجان نعنا خشک خلال بادام و پسته هر کدام ۱ قاشق غ گردو ۱ پیمونه پیاز ۱ عدد نمک …

                    • طرز تهیه پای پاستا- پاستا قالبی - کیک پاستا طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

                      روش پخت پای پاستا (پاستا قالبی) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۵ نفر : روغن زیتون به میزان لازم فلفل دلمه ای (ریز شده) ۴عدد فلفل قرمز نصف …

                      • خوراک ایرلندی جیمی الیور طرز تهیه خوراک ایرلندی با دستور جیمی الیور

                        دستور پخت خوراک ایرلندی خوراک ایرلندی از مجموعه دستورهای غذایی جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شبیه آن را در ایران زیاد درست کرده ایم، ولی نه …

                        • طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان - کوفته قیمه ریزه اصفهان طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

                            طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

                          • طرز تهیه کتلت کدو سبز طرز تهیه کتلت کدو سبز

                              آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : کدوسبز نیم کیلو جعفری ۲قاشق سوپخوری (خرد شده) تخم مرغ  ۴عدد سیر  ۱حبه …

                            • طرز تهیه خورش قیمه نجفی - خورش علاچی طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

                                طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

بالا