آموزش تزئین شیرینی به شکل جغدی زیبا برای جشن بچه ها
من از رویه ی رویال و رنگ های ژله ای قهوه ای، سفید، لیمویی، طوسی و نارنجی استفاده می کنم.
وقتی شیرینی را پختید و برای تزئین آماده بود:
پایه ی شیرینی:
جغد را با یک نوک شماره ۲ با قیف بکشید. بگذارید ۶ تا ۱۲ ساعت خشک شود. می توانید آن را در دمای اتاق بگذارید.
چشم ها:
سفیده ی چشم ها را با قیف بکشید و بگذارید ۶ ساعت خشک شوند.
شکم و جزئیات:
با یک نوک شماره ۲ شکم را بکشید و بلافاصله جزئیات پر مانند به آن اضافه کنید. مردمک ها و بال ها را هم با قیف بکشید. بگذارید حشک شود.
پایان کار:
پاها و منقار را با استفاده از نوک شماره ۲ اضافه کنید و با استفاده از قیف شماره ۶۷ برگ ها را بکشید. بگذارید ۶ ساعت بمانند و خشک شوند.
حالا می توانید شیرینی ها را بسته بندی و سرو کنید.
آموزش تصویری تزئین شیرینی به شکل جغد