چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

ژلو کیک – طرز تهیه کیک ژله ای میوه ای

 

کیک ژله ، کیک ژله ای میوه

مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای :

کره (خردشده) ۲۲۵ گرم
شکر (نرم و دانه ریز)
۴۰۰ گرم
وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۴ عدد
آرد نول (الک شده) ۳۷۵ گرم
بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
نمک ۸/۱ قاشق چای خوری
شیر
۲۵۰ میلی لیتر
روغن جامد مقداری برای چرب کردن
پودر ژله هلو
۲ بسته
خامه (فرم گرفته) ۵۰۰ میلی لیتر
کمپوت هلو (بدون آب)
۲ قوطی
بادام (پرک شده) به مقدار لازم
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

 

طرز تهیه کیک ژله ای :

۱ » در ظرفی، آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و دو بار الک کنید؛
۲ » در ظرفی، کره، شکر و وانیل را با همزن برقی، هم بزنید تا کِرِمرنگ شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط کره افزوده و مجدداً با همزن برقی، هم بزنید؛.

۳ » مخلوط آرد الک شده را متناوباً به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و با همزن برقی، هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود؛.

۴ » داخل دو قالب گرد به قطر ۲۵ سانتی متر را با کمی روغن جامد چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس مایه کیک را در آن ها بریزید. قالب ها را به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه، در طبقه وسط فر گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا کیک ها کاملاً بپزند؛.

۵ » پس از پخت، کیک ها را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط بمانند تا خنک شوند، سپس آن ها را از قالب خارج کرده و به مدت یک ساعت روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. در این فاصله، پودر ژله هلو را در ظرفی حاوی ۵۰۰ میلی لیتر آبِ جوش ریخته و مخلوط کنید تا پودر ژله کاملاً حل شود، سپس آن را به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید تا به غلظت سفیده تخم مرغ برسد؛.

۶ » پس از خنک شدنِ کیک ها، روی یکی از آن ها را با مقداری خامه فرم گرفته بپوشانید. نیمی از کمپوت هلو را مکعبی خرد کرده، روی خامه بریزید و کیک دیگر را روی آن قرار دهید. اطراف هر دو کیک را با خامه بپوشانید؛.

۷ » رینگی را دور کیک قرار دهید. بقیه کمپوت هلو را خلالی خرد کرده، روی کیک بچینید و ژله آماده شده را روی کیک بریزید. کیک را به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد. پس از این مدت، آن را از یخچال خارج کرده و رینگ را جدا کنید، سپس دورتادورِ کیک را با پرک بادام تزیین و سرو کنید..

منبع :ایران کوک / رابح



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شیرینی قلبی برای روز عشق

    دستور تهیه شیرینی قلبی شکل ویژه ولنتاین و روز عشق   این بیسکویتها با سه طعم متفاوت وانیلی؛ کاکائویی و طعم گلاب و یه گزینه مناسب برای هدیه دادن به کسانی که دوست شان دارید، …

  • طرز تهیه ژله آبجو (سورپرایزی)

      ژله آبجو یه ژله سوپرایزی و جالبه که میتونید برای مهموناتون درست کنید و اونا رو شگفت زده کنید ! درست کردنش خیلی خیلی راحته .. این یه ژله جالب و ساده واسه اذیت …

  • طرز تهیه ژله تار و پود

    طرز تهیه ژله تار و پود   ژله تار و پود ژله ای بسیار زیبا و مجلسی است که با رنگ های شاد و جذاب جلوه ویزه ای به سفره شما می بخشه.   آماده …

  • طرز تهیه کیک پسته ای طرز پخت کیک پسته ای | دستور تهیه کیک عصرانه | کیک برای ماه رمضان

    کیک پسته ای مقوی و خوش طعم  کیک پسته ای یک کیک مقوی و خوشمزه سبز رنگه که اگه یک بار امتحانش کنین طعم خوبش تو خاطرتون می مونه. با ما همراه باشید تا روش …

  • کیک سه طعم طرز تهیه کیک سه طعم

    طرز تهیه کیک سه طعم کیک سه طعم در عین حال که ظاهرش زیباست طعم عالی هم دارد  اگر از درست کردن کیک های تکراری خسته شده اید امروز این کیک را پیشنهاد میکنیم. سه …

  • شیرینی شکری , نان شکری نائینی , شیرینی آردی نایینی طرز تهیه نان شکری / شیرینی نایینی برای عید

      روش پخت نان شکری یا شیرینی شکری نایینی برای عید نوروز   نان شکری هم از اون شیرینی نائینی های  خوش عطر و خوش طعمه که یه عصرونه مقوی و مناسب برای همه افراده. این …

  • طرز تهیه دسر گلابی داغ

    طرز تهیه دسر گلابی داغ    مواد لازم: گلابی : ۴ عدد گلاب  : ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده : ۱ قاشق غذاخوری شکر :  نصف پیمانه برای تزیین از مغز خشکبار میتوانید استفاده کنید عسل …

  • تزیین کیک با خمیر فوندانت تزیین کیک با خمیر فوندانت / آموزش تصویری

    آموزش تصویری تزیین کیک با خمیر فوندانت / پخت کیک اسفنجی  در این مطلب ابتدا روش پخت کیک اسفنجی و سپس مراحل تهیه خمیر فوندانت و تزیین کیک با آن را به صورت تصویری آموزش خواهیم …

  • شیرینی رز سیب طرز تهیه شیرینی رز سیب

    دستور پخت شیرینی رز سیب   شیرینی رز سیب ، برش های سیب پیچیده شده در خمیر ترد به شکل گل رز است که جلوه بسیار زیبایی دارد. این رزهای بسیار زیبا و خوشمزه برای مهمانی ها ، …

  • طرز تهیه ژله میوه ، مجلسی و زیبا

    روش تهیه ژله میوه روش تهیه ژله میوه بسیار آسونه. این ژله خیلی شیکه، من که هر وقت درستش می کنم خودم لذت می برم .چون بسیار زیباست و به میز غذا جلوه میده.   …

  • آموزش تزئین کیک به شکل سر اسب

    آموزش تصویری تزئین کیک به شکل سر اسب    در این مطلب تصاویری از مراحل تزئین کیک به صورت سر اسب را مشاهده می فرمائید . با روی هم چیدن تکه های کیک و برش دادن …

  • طرز تهیه نان فنجانی با پنیر بری و رزماری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : نمک ۱ قاشق سوپخوری رزماری ۲ قاشق سوپخوری (ریز خرد شده) جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ …

  • طرز تهیه نان بربری خانگی طرز تهیه نان بربری در منزل | نان بربری خانگی

    دستور پخت نان بربری خانگی  نان بربری یکی از نان های خوشمزه و گوشتی است که طرفداران زیادی دارد. خصوصا برای صبحانه همراه با پنیر تبریزی یا خامه عسل طعم بسیار عالی است. در این مطلب طرز تهیه …

  • طرز تهیه چیز کیک شکلات تلخ

    طرز تهیه چیز کیک شکلات تلخ   چیز کیک شکلات تلخ ، دسر محبوب شکلات دوستان و بسیار خوش طعم و دلچسب است . شکلات تلخ برخلاف سایر انواع شکلات هم کالری پایین و هم …