جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵


روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

اسکون مرغ , کیک مرغ پنیری , طرز تهیه کیک مرغ پنیری , فست فود , روش پخت اسکون مرغ , غذا با مرغ , آموزش آشپزی , کیک مرغ
آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۸ نفر :
آرد ۲ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
خامه ۳ چهارم پیمانه + میزان لازم برای تزیین
کره (خرد شده) ۱پیمانه
مرغ (سینه (یا کالباس)) دو قطعه
پیازچه ۱ سوم پیمانه
پنیر چدار ۱ پیمانه

 

طرز تهیه:

جهت تهیه کیک مرغ پنیری ابتدا فر را با دمای ۲۴۰درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 
آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود. در صورت تمایل از آموزش تهیه کیک گوشت دیدن فرمایید

 

کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید. 
نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست. 

 

کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

 

کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید. 

 

کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 
پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. 

 

کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

 

کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید. 

 

کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

 

کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

حال کیک را به مدت ۲۰تا ۳۰دقیقه داخل فر بپزید. 

 

کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

 

کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

 

کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

 

 

نکات:

۱)در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید. 
۲)ممکن است کیک شما تا ۲یا ۳بربر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد. 
۳)در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید. 
۴)این کیک را با گوشت هم میتوان پخت. 
نوش جان

سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پیراشکی مرغ

      طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

  • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

    دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

  • طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن

    طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن   مرغ بریان شده در تابه با آویشن پوست قهوه ای طلایی برشته ای دارد که واقعاً یک مائده ی بهشتی است. یک دستور آشپزی با …

  • کیک پرتقالی,کیک تولد,کیک خانگی طرز تهیه کیک پرتقالی | کیک خانگی | کیک پف کرده و پنبه ای

    دستور پخت کیک پرتقالی خوشمزه و عالی کیک پرتقالی یکی از کیک های بسیار خوش عطر و طعمه که طرفداران زیادی دارد. کمتر کسی است که از عطر پرتقال در کیک لذت نبرد. با مجله تصویر …

  • طرز تهیه کیک کاپوچینو

    طرز تهیه کیک کاپوچینو با طعم عالی   اینم طرز تهیه کیک کاپوچینو برای طرفدارای نسکافه. این کیک با طعم عالی ای که داره می تونه یه عصرونه یا صبحونه لذتبخش باشه. اونو تهیه کنین …

  • تزیین کیک روز پدر , دسر روز پدر تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک روز پدر

    تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک ویژه روز پدر و روز مرد پخت و تزیین کیک روز پدر و مرد یکی از بهترین هدیه های روز پدر برای شیرین کردم کام او در این روز می باشد که …

  • آموزش تزیین کیک به شکل گربه

    آموزش تزیین کیک به شکل گربه به صورت تصویری   از خمیر کیک مورد علاقه ی خود استفاده کنید. دو کیک گرد بزرگ و کوچک می خواهیم. کیک بزرگ برای گربه و کیک کوچک برای …

  • طرز تهیه کیک شیفون

    کیک شیفون مناسب ترین کیک برای تزئین و رولت   کیک شیفون یه نوع خیلی سبک از کیک هست که بعضا از کیک اسفنجی هم نرم تر و انعطاف پذیر تره! پس برای تزیین با …

  • کیک سورپرایز نارگیلی طرز تهیه کیک سورپرایز نارگیلی لذیذ و زیبا

    دستور پخت کیک سورپرایز نارگیلی  ترکیب کاکائو با پودر نارگیل به کیک سورپرایز نارگیلی طعم بی نظیری میده. ظاهر این کیک لذیذ شبیه کیک کاکائویی ساده هست ولی داخلش تکه هایی از پودر نارگیل داره. …

  • روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری

    آموزش تصویری روش تهیه مرغ بریان   نام این غذای خوشمزه و خوش طعم با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ بریان یا مرغ برشته جالب تره . …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

      طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا   جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، …

    • طرز تهیه آش دوغ تبریز و خواص آش

      آش دوغ ، غذای کامل و مغذی   برای بعضی‌ها، آش دوغ یادآور سفر به گردنه حیران، سرعین و تبریز است؛ مخصوصا در پاییز و زمستان که هوا حسابی سرد است، خوردن ‌آش دوغ داغ …

      • طرز تهیه چیپس بادمجان

            مواد لازم جهت پخت چیپس بادمجان: بادمجان قلمی : ۱ عدد خرده نان : ۱/۲ پیمانه پنیر رومانو رنده شده : ۱/۸ پیمانه سیر رنده شده : ۱ حبه جعفری تازه خرد شده …

        • ژله آبرنگی, طرز تهیه ژله آبرنگی, مواد لازم برای ژله آبرنگی, طرز تهیه انواع ژله, درست کردن ژله آبرنگی, طرز درست کردن ژله آبرنگی, درست کردن انواع ژله, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه ژله آبرنگی (زیبا و مجلسی)

          طرز تهیه ژله آبرنگی (زیبا و مجلسی) دستور ژله آبرنگی : ابتدا چند رنگ ژله ( بستگی به انتخاب خودتان دارد فقط ژله های رنگی باشد ) را با همان مقدار آب روی بسته یعنی …

          • طرز تهیه آش جو ملایر

              آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …

            • طرز تهیه خورش آلو اسفناج

                طرز تهیه خورش آلو اسفناج   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: نمک به میزان لازم گوشت (به صورت خورشتی (از مرغ هم می توان …

              • طرز تهیه ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

                  طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)   برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها …

                • طرز تهیه خورش به

                  طرز تهیه خورش به – روش دیگر   یکی از خوشمزه‌ترین و رسمی‌ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. این خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل …

                  • طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل

                    طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل مواد اولیه : بادمجان خرد شده ۳ پیمانه فلفل دلمه ای رنگی خرد شده ۱ پیمانه پیاز خرد شده ۱ عدد جعفری خرد شده یک دوم پیمانه تخم مرغ …

                    • طرز تهیه کوکو سبزی رولتی

                        اگر دوست دارین یک غذای ساده اما شیک درست کنین من بهتون پیشنهاد میکنم کوکو سبزی رولتی رو درست کنید که خیلی راحت و زیباست و همه از خوردن اون لذت خواهند برد.   …

                      • کباب اوکراینی طرز تهیه کباب اوکراینی | کباب مجلسی | کباب لقمه ای

                        دستور پخت کباب اوکراینی کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها …

                        • دو روش برای تهیه کیک مرغ

                            کیک مرغ های بسیار لذیذ و خوشمزه     مواد لازم برای تهیه کیک مرغ و گردو نان تست ۱ بسته سینه مرغ ۲ عدد تخم مرغ پخته ۲ عدد سس مایونز ۱ لیوان …

                          • طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محبوب شمالی ها

                            روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. …

                            • طرز تهیه تاکوی مرغ با بیکن

                                آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : گوشت بیکن ۳ تکه ران مرغ ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم (بدون پوست و استخوان – یا سینه …