شنبه , ۷ اسفند , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


کیک ماست با سبزیجات معطر

ماست چکیده با طعم سبزیجات معطر، پیش غذایی خوشمزه و کم هزینه است که میز غذای شما را کامل می‎کند.

ماست چکیده و خامه‌ای همراه با میان‌لایه‌های سبزیجات که نام اصلی آن (Yogurt Cheese Torte) است. این نوع ماست سبزیجاتی را روی کراکر، نان (ترتیلا، پیتا و …) یا در کنار غذا و سالاد می‎توان سرو کرد. از سس پستو هم می‎توانید برای درست کردن آن استفاده کنید.فراموش نکنید سبزیجات دیگری نیز می‎توانید به این ترکیب اضافه یا کم کنید. بهتر است از ماست پرچرب استفاده کنید. این ماست را می‎توانید تا ۱ هفته در یخچال نگه دارید.

دستور پخت غذا  , کیک ماست با سبزیجات معطر

 

برای درست کردن ماست چکیده و مخلوط کردن آن با سبزیجات نیاز است تا آن را چندساعت‎ در یخچال بگذارید تا در نهایت ماستی پرملاط و خوشمزه خواهید داشت. بسته به نیاز خودتان می‎توانید مقدار ماست را کمتر یا بیشتر کنید.با این میزان مواد ۳۲ قاشق غذاخوری ماست چکیده با سبزیجات خواهید داشت.

 

ارزش غذایی این دستور به شرح زیر است:

کالری ۴۲ گرم، کالری موجود در چربی ۴۳ درصد، چربی ۲ گرم، چربی اشباع شده ۰٫۷ گرم، چربی تک اشباع شده ۱٫۲ گرم، چربی اشباع نشده ۰٫۱ گرم، پروتئین ۲٫۵ گرم، کربوهیدرات ۳٫۵ گرم، فیبر ۰٫۱ گرم، کلسترول ۳ میلی گرم، آهن ۰٫۱ گرم، سدیم ۶۸ میلی گرم، کلسیم ۸۶ میلی گرم.

–  مناسب برای :۱۲ نفر
–  زمان آماده سازی : بیش از ۱ ساعت

 

مواد لازم:

–  ماست پرچرب: ۶ پیمانه
–  روغن زیتون بکر: ۳ قاشق سوپ‎خوری
–  سیر: ۲ قاشق سوپ‎خوری
–  ریحان: ۱ قاشق سوپ‎خوری
–  رزماری: ۱ قاشق سوپ‎خوری
–  آویشن: ۱ قاشق سوپ‎خوری
–  پیازچه: ۱ قاشق سوپ‎خوری
–  مریم گلی: ۱ قاشق سوپ‎خوری
–  رنده پوست لیموترش: ۱ قاشق چای‎خوری
–  نمک: ½ قاشق چای‎خوری
–  پودر فلفل قرمز: ¼ قاشق چای‎خوری

 

طرز تهیه:

۱٫ یک آبکش فلزی را روی کاسه‎ای بزرگ قرار داده و سطح آبکش را با چهار لایه پارچه توری ریز (تنظیف) می‎پوشانیم، طوری که توری کامل داخل و اطراف لبه‎های بیرونی آبکش را بپوشاند.

۲٫ ماست را با قاشق درون آبکش ریخته و روی آبکش را با نایلون می‎پوشانیم و پس از آن حدود ۱۲ ساعت در یخچال نگه می‎داریم.

۳٫ سیر، ریحان، رزماری، مریم گلی و پیازچه را ریز می‎کنیم.

۴٫ پوست لیمو ترش (فقط قسمت زرد رنگ) را رنده می‎کنیم.

۵٫ سبزیجات خردشده را با پوست لیمو ترش، نمک، فلفل و روغن زیتون در کاسه‎ای کوچک هم زده و مخلوط می‎کنیم.

۶٫ نیمی از ماست کیسه‎ای را در قالب (اگر می‌خواهید ماست قالبی داشته باشید) یا ظرف شیشه‌ای مناسب سرو ریخته و روی آن را با لایه نازکی از نیمی از مخلوط گیاهی می‌پوشانیم. دوباره این‌کار را تکرار کرده، باقی‎مانده ماست کیسه‎ای و سبزیجات را لایه‌ای اضافه می‎کنیم.

۷٫ سطح قالب را پوشانده و حداقل ۱۲ ساعت در یخچال نگه می‎داریم.

۸٫ پس از آماده شدن کمی در دمای اتاق نگه داشته و بعد سرو می‎کنیم.

 

 

پارسه گرد



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کباب ایزگارا

      طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …

    • ماکارونی دمی ایرانی

      ماکارونی دمی ایرانی   ماکارونی خشک : ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم   رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری پیاز : ۱ عدد   پودر سیر : ۱/۲ قاشق چایخوری  پودر …

      • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

          طرز تهیه بورک ترکی با اسفناج و پنیر   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی …

        • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

          دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …

          • طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی اموزش پخت انواع سوپ طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی

            سوپ سرد گوجه فرنگی در فصل تابستان بسیار مطبوع می باشد. مواد لازم برای ۶ نفر گوجه فرنگی رسیده قرمز – ۲ کیلو گرم ژامبون – ۱۵۰ گرم خیار کوچک – ۲ تا ۳ عدد لیمو …

            • طرز تهیه ماهی تنوری با سس گوجه

              طرز تهیه ماهی تنوری با سس گوجه ای مخصوص   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ماهی (کوچک) ۲ عدد روغن ۳ قاشق سوپخوری سیر ۴ حبه …

              • بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر طرز تهیه بورک سیب زمینی و سبزیجات معطر

                دستور پخت بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر  بورک سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است.  مواد میانی بورک ها متفاوت هستند.   مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی : ده ورق خمیر یوفکا …

                • میوه آرایی : تزیین میوه به شکل گلدان گل (۲)

                  آموزش تصویری تزیین میوه به شکل گلدان گل زیبا  آموزش تصویری میوه آرایی شب یلدا   در این سری آموزش تصویری میوه آرایی ، سه مدل تزیین میوه به شکل گلدان را مشاهده خواهید کرد. …

                  • طرز تهیه سالاد گردو و جو پرک طرز تهیه سالاد گردو و جو پرک / سالاد طبقه ای مجلسی

                    سالاد گردو و جو پرک سالاد گردو و جو پرک یکی از انواع سالادهای طبقه ای شیک و مجلسیه که بسیار کامل و مقویه. این سالاد را به عنوان پیش غذا و حتی یک وعده …

                    • طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

                      طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز ۶عدد بادمجان ۶عدد روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری پیاز …

                      • طرز تهیه آلبالو پلو + عکس

                        دستور پخت آلبالو پلو   فصل تابستونه و گرمی بازار آلبالو ، برای همین امروز براتون روش پخت آلبالو پلو رو درنظر گرفتیم. آلبالو پلو  از غذاهایی هست که در تابستون بیشتر از هر وقتی …

                        • طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

                          روش پخت پای پاستا (پاستا قالبی) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۵ نفر : روغن زیتون به میزان لازم فلفل دلمه ای (ریز شده) ۴عدد فلفل قرمز نصف …

                          • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

                            روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

                            • طرز تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)

                              دو روش برای تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)   حلیم از غذاها و در واقع از سوپ های ایرانیست که در نقاط مختلف ایران به روش های مختلف تهیه میشه و در هر روش …