شنبه , ۵ فروردین , ۱۳۹۶
بیشتر ببینید


 

ab38635b-1781-4c6c-a54c-9a27cf907f5e Copy

کیک اسفناج- ویژه گیاه خواران

 

زمان پخت کیک اسفناج  : ۳۰دقیقه

 

مواد لازم:

برگ اسفناج (پاک و خردشده) : ۲۰۰ گرم

تخم مرغ : ۳ عدد

شکر (نرم و دانه ریز) : ۱۵۰ گرم

روغن مایع : ۱۲۵ میلی لیتر

وانیل مایع : یک قاشق چای‌خوری

آب لیموترش : ۲ قاشق سوپ‌خوری

آرد گندم (الک شده) : ۳۱۰ گرم

بیکینگ پودر : ۲ قاشق چای‌خوری

روغن جامد :     : مقداری برای چرب کردن

خامه (فرم گرفته) : ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم

پودر پسته: : مقداری برای تزیین

 

طرز تهیه:

۱-برگ‌های اسفناج را با گوشت کوب برقی بکوبید تا کاملاً به صورت پوره درآید.

۲- در ظرفی، تخم مرغ و شکر را بریزید.

۳-مواد را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

۴- روغن مایع را به مخلوط بالا اضافه کنید.

۵- وانیل را نیز به آن بیفزایید.

۶- آب لیموترش را به آن اضافه کرده و مجدداً هم بزنید.

۷- در ظرفی دیگر، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده، سپس آن را به تدریج و طی دو مرحله به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و هم بزنید.

۸- در آخر، پوره اسفناج را اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید.

۹- در سینی فر ۴۰*۳۰ سانتی متری کاغذ روغنی انداخته و آن را با روغن جامد کمی چرب کنید.

۱۰- مایه کیک را در سینی فر چرب شده بریزید و به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد.

۱۱-کیک را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط بماند تا خنک شود. اطراف کاغذ روغنی را با چاقو از سینی جدا کرده و کیک را برداشته، از کاغذ روغنی جدا کنید، سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود.

۱۲- کیک را به دو قسمت تقسیم کنید. خامه را روی یک سطح آن ریخته و با لیسک صاف کنید. لایه دوم را روی آن قرار دهید، مجدداً روی آن خامه مالیده و کیک را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید، سپس به صورت لوزی برش دهید و با پودر پسته تزیین و سرو کنید.

منبع : sanazsania


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه نیمروی بدون روغن

    طرز تهیه نیمروی بدون روغن و بسیار خوشمزه مواد اولیه برای ۱ نفر : تخم مرغ  ۱عدد نان تست ۱عدد سرکه سیب ۲قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه : …

    • طرز تهیه املت قارچ و سبزی رژیمی

        طرز تهیه املت قارچ و سبزی غذایی که جلوی چاق شدن شما را می گیرد   مواد اولیه برای ۴ نفر : تخم‌مرغ (زرده و سفیده جدا) ۴عدد نمک یک‌ چهارم قاشق غذاخوری شیر (کم چرب) …

      • طرز تهیه ماهی قزل آلا با لایه لیمو و نعنا

              ماهی حاوی پروتئین است و جایگاهی ویژه در یک برنامه غذایی سالم دارد، اما وقتی با مواد مغذی دیگر ترکیب شود تبدیل به یک وعده ی فوق العاده می شود. ما این …

        • طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

          آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : زعفران به میزان لازم زرده‌ تخم مرغ ۳ عدد خلال پسته به میزان لازم …

          • طرز تهیه پوره سیب زمینی و فلفل دلمه ای

                مواد لازم: سیب‌زمینی بزرگ : ۴ عدد شیر : ۲ پیمانه آرد  :۳ قاشق غذاخوری نمک : ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه و قرمز : ۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر : ۱/۴ قاشق …

            • طرز تهیه اسپاگتی با سس گوشت (رژیمی)

                طرز تهیه اسپاگتی با سس گوشت (رژیمی)   مواد اولیه برای ۴ نفر : جعفری (خرد شده) یک دوم فنجان فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری نمک سه چهارم قاشق چای خوری گوشت راسته (چرخ …

              • طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات

                مواد لازم: سینه مرغ نگینی خرد شده : نصف سینه قارچ ورقه شده : ۱۰۰ گرم هویج خلال شده : ۲عدد (بخار پز) فلفل دلمه رنگی : ۱ پیمانه کدو خلال شده : ۱ عدد …

                • طرز تهیه کتلت کدو سبز رژیمی

                      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ ۱ عدد آردنصف لیوان پیاز۱عدد کدو سبز ۴ عدد ماست …

                  • طرز تهیه املت مراکشی (رژیمی)

                    طرز تهیه املت مراکشی (رژیمی)   مواد اولیه : پیاز کوچک قرمز (خرد شده) یک چهارم فنجان آب سبزیجات (کم نمک)یک چهارم فنجان گوجه فرنگی انگوری (از وسط به دو نیم تقسیم شود و اگر …

                    • طرز تهیه سالاد سیب زمینی

                      طرز تهیه سالاد سیب زمینی با لیمو و سبزیجات آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست لیمو ۱٫۵ قاشق چای خوری شوید ۲ قاشق غذاخوری …

                      • طرز تهیه نان رژیمی طرز تهیه نان رژیمی Fitness bread نانی مقوی و کم کالری مناسب برای ورزشکاران

                        طرز تهیه نان رژیمی با گندم سیاه و سبوس گندم آموزش آشپزی امروز طرز تهیه نان رژیمی است که روش تهیه بسیار ساده ای دارد. بخاطر مواد تشکیل دهنده اش در عین حال که بسیار …

                        • طرز تهیه سوپ رژیمی

                          طرز تهیه سوپ رژیمی سوپ رژیمی چربی سوز   مواد لازم: کرفس خرد شده  : ۱ لیوان گل کلم سفید خرد شده : ۲ لیوان هویج  : ۳ عدد پیاز :  ۳ عدد فلفل دلمه …

                          • طرز تهیه سالاد تبوله

                            طرز تهیه سالاد تبوله   مواد لازم: بلغور گندم: نصف پیمانه آب: ۲ پیمانه جعفری تازه و خرد شده: ۳- ۲ پیمانه نعنا: نصف پیمانه، خرد شود. پیازچه: یک چهارم پیمانه، خرد شود. گوجه فرنگی متوسط: ۴- …

                            • طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ

                              طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ   مواد لازم : مرغ پخته:  ۳۰۰ گرم خیار شور  : ۲ عدد رنده شده ذرت : ۱ پیمانه قارچ خرد شده :  ۲ پیمانه ماست موسیر :  ۳ …