سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

کباب ضیافتی با خمیر یوفکا

 

کباب ضیافتی یه غذای ترکی هست. تو دستور قدیمیش ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و ۲۰۰ گرم مرغ چرخ کرده استفاده شده ،ولی می تونید فقط گوشت قرم چرخ شده بکار ببرید،

 

کباب ضیافتی با خمیر یوفکا

 

مواد لازم برای تهیه کباب ضیافتی :

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
یکی دوقاشق پودر نان
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۱عدد
نمک ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه و زیره و آویشن ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر یوفکا دو سه ورق

 

روش پخت کباب ضیافتی با خمیر یوفکا :

پیاز را رنده می کنیم. کمی آبش را می گیریم. بعد گوجه رو روی گوشت رنده می کنیم.

پودر نان ، تخم مرغ و ادویه ها را اضافه می کنیم. مواد را حسابی ورز می دیم.

بعد مخلوط گوشت را به شکل رول در می آوریم.
ورق های یوفکا را از وسط بریده تا  هرکدام  به دو بخش تقسیم شود.

روی خمیر را روغن مالیده و گوشت را روی آن گذاشته و خمیر را می پیچیم.
رول های بدست آمده را به فاصله ی دو سانتی برش داده و به سیخ چوبی می زنیم .

اول دو طرف سیخ ها را  در تابه چرب و داغ سرخ کرده بعد در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می گذاریم تا بپزد.

غذای جالب و خوشمزه ایه . حتما یک بار هم شده امتحانش کنید.

نوش جان

 

منبع : ویسگون 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:


۲ دیدگاه

  1. نسرین گفت:

    سلام. خسته نباشید.
    این نوع کباب با یرنج خورده میشه؟؟
    میشه توی فر نزاریمش؟

    • نسیم گفت:

      سلام
      ممنون دوست گرامی
      اگر لایه خمیر را کمتر بگیرید میشه با برنج هم میل کرد.
      برای اینکه خمیر بعد از پخت حالت خشک نگیره داخل ظرفی با در نیمه باز و حرارت کم پخت کنین.

      البته کیفیت پخت در فر بهتره میشه.


نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

        مواد اولیه : فلفل دلمه اى ١/٢ پیاز متوسط ١ عدد سینه مرغ کامل ١ قطعه زعفران دم کشیده ٢ قاشق غذا خورى کره ١٠٠گرم (آب شده) نمک و فلفل سیاه به میزان …

  • طرز تهیه سوپ بروکلی

      مواد لازم : آب مرغ : سه پیمانه پیاز متوسط : ‌۲ عدد کلم بروکلی : نیم کیلو آویشن : یک قاشق چای‌ خوری برگ بو : یک عدد سیر : دو حبه کره : …

  • طرز تهیه کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

    روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری نمک …

  • ماهی سوخاری , سس لیمویی طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی خوشمزه

    روش پخت ماهی سوخاری با سس لیمویی  ماهی سوخاری غذایی لذیذ و خوشمزه و مناسب وعده شام و ناهار است. این غذای شیک و مجلسی خیلی سریع آماده میشود و مورد علاقه اکثر افراد بخصوص بچه هائی …

  • طرز تهیه کتلت ذرت فوری

      آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ذرت ۱  قوطی کنسرو عدد تخم مرغ  ۲ عدد (درشت) سیر  ۲ حبه نمک به میزان لازم فلفل …

  • طرز تهیه پیراشکی سبزیجات

    روش پخت پیراشکی سبزیجات به شکل انار   دوستان یه غذای ساده که من گوشت نریختم وبه جاش از سبزیجات استفاده کردم طعمش هم خوب شد بود. مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد ۲ …

  • مافین صبحانه ای شیک

      این مافین، یک صبحانه شیک و خوشمزه است برای صبح‌های جمعه که همه دور هم هستید. هر تعداد که دوست دارید درست کنید و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. – …

  • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

    دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

  • سوپ های مقوی برای افطار

    اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، از این سوپ های مقوی و خوشمزه در منوی افطار قرار دهید. همانگونه که می دانید بهتر است برای افطار …

  • طرز تهیه پای اسفناج طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه و مجلسی همراه با دستور تهیه خمیر پای

    طرز تهیه پای اسفناج با پنیر لیقوان در این بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه و مجلسی را تقدیمتون می کنیم. برای استفاده از خواص اسفناج حتما این غذای خوش طعم و زیبا …

  • طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

    روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی   کیک کشک بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!   آماده سازی: ۳۰ …

  • طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

      طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد سیر (خرد …

  • طرز تهیه چیز استیک کوردون پلو

      چیز استیک کوردون پلو مواد لازم : فیله بودن چربی خوابانده از قبل                ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده                     …

  • طرز تهیه املت به شکل جزیره

    املت زیبا به شکل جزیره(بدون قالب) آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  به …